Keystone logo
Kepler College - Astrological Education

Kepler College - Astrological Education

Kepler College - Astrological Education

Johdanto

Kepler aloitti unelmana parantaa astrologien koulutusmahdollisuuksia. Alun perin tämä tapahtui 4-vuotisen korkeakoulun muodossa, joka sisälsi taiteiden tutkimukseen upotettuja astrologisia tutkimuksia. Korkeakoulu sisälsi erikoistuneita kursseja, joissa esiteltiin tutkimus eri kulttuureista ja ajanjaksoista.

Lupauksemme opiskelijoille ja kannattajille on, että Kepler noudattaa ensisijaista tavoitettaan: tarjota korkealaatuinen koulutusmahdollisuus kaikille, jotka ovat kiinnostuneita astrologian laajasta alasta ja siitä, miten sitä on harjoitettu eri aikakausina ja eri kulttuureissa. nykypäivään.

Kepler houkuttelee lukuisia ihmisiä kaikkialta Yhdysvalloista ja maailmanlaajuisesti sekä opiskelijoina että opettajina. Opiskelijamme tulevat, koska he etsivät maailmanluokan astrologista koulutusta. Opettajamme tulevat Kepleriin, koska he ovat alansa asiantuntijoita ja rakastavat mahdollisuutta välittää osaamistaan. Hallintoneuvostomme tulee, koska he haluavat osallistua aktiivisesti maailmanluokan astrologisen koulutuksen jatkamiseen ja rakentamiseen.

Sijainnit

  • Lynnwood

    4630 200th Street SW, St H | Lynnwood, WA 98036, WA 98036, Lynnwood

    Kysymyksiä