Keystone logo
Key West University

Key West University

Key West University

Johdanto

Noin

Nykypäivän nopeatempoisessa globaalissa liiketoimintaympäristössä elinikäisen oppimisen harjoittaminen on ratkaisevan tärkeää sen varmistamiseksi, että taidot ovat edelleen työnantajien kannalta tärkeitä.

Verkko-oppimisen teknologia ja mobiililaitteet ovat edistäneet tutkintoa kohtuuhintaisempia ja joustavampia ajanhallinnan näkökulmasta kuin koskaan aiemmin.

Key West University pienen keskimääräisen luokan (15 opiskelijaa) ja Personal Learning Advisors -yrittäjät varmistavat, että jokainen opiskelija saa yksilöllisen tuen, jota he tarvitsevat suorittaakseen opintonsa.

KWU: n tiedekunta ja henkilökunta uskovat, että opiskelijoiden akateeminen ja uran menestys on meille tärkeintä.

Kathleen Zabelina, kampusjohtaja

Key West University","author_url":"","source":""}" alt="152256_152137_universityprofile.jpg" />

152256_152137_universityprofile.jpg

Historia

Key West University (KWU) on 100%: n online-yliopisto.

Yliopisto on perustanut kansainvälisen liike-elämän ja koulutuksen ammattilaisten ryhmä, jolla on yli 40 vuoden kokemus.

Heidän siteensä maailmanlaajuiseen liike-elämään antavat heille vahvan ymmärryksen taidoista, joita opiskelijoiden on kehitettävä onnistuneita uranäkymiä sekä liike-elämässä että lainsäädännössä.

Tehtävä

Key West University (KWU) tehtävänä on perustaa akateemisen tiedekunnan ja alan ammattilaisten kansainvälinen yhteisö, joka ajattelee innovatiivisesti ja tekee yhteistyötä tarjoamaan opiskelijoille taitoja ja osaamista, jota työnantajat arvostavat tämän päivän nopeassa maailmanlaajuisessa toimintaympäristössä.

Visio ja tarkoitus

 • Laatu
  KWU on sitoutunut tarjoamaan asiaankuuluva maailmanlaajuinen koulutuskokemus.
 • edullisuus
  KWU-koulutustarjouksia hinnoitellaan vastaamaan laajan oppilaiden rahoitustarpeita.
 • eheys
  Opiskelijat ja tiedekunta pyrkivät ylläpitämään korkeita eettisiä normeja koko KWU-kokemuksessaan, joka toteutetaan työelämään.
 • Urakehitys
  Opetussuunnitelmamme tarkoituksena on antaa opiskelijoille käytännön taitoja, joita työnantajat arvostavat tämän päivän nopeassa maailmanlaajuisessa toimintaympäristössä.
 • Yksilöllinen tuki
  Jokaisella opiskelijalla on oma oppimisneuvonantaja, joka motivoi heitä suorittamaan opintomatkansa.
 • Paikallinen ja globaali asiantuntemus
  Noin seitsemänkymmentä prosenttia (70%) ohjelmajohtajista on Yhdysvaltain puolelta, kun taas kolmekymmentä prosenttia (30%) on kansainvälisiä tiedekunnan jäseniä. KWU-tiedekunnan monipuolinen osaaminen, akateeminen ja ammatillinen kokemus tukevat yliopiston tehtävää. Tiedekunta ja henkilökunta työskentelevät tiiviisti yhdessä, jotta oppilaat saisivat työnantajien edellyttämät taidot ja tietämyksen, jotta he voisivat menestyä globaalissa työvoimassa.

KWU: lla on Floridan opetusministeriön lupa lisenssillä nro 5988.

Sijainnit

 • Jacksonville

  10151 Deerwood Park Blvd Building 200, Suite 250, 32256, Jacksonville

Kysymyksiä