Keystone logo
© BIMM University
King's College London Online

King's College London Online

King's College London Online

Johdanto

Miksi King's Online?

Sama laatu. Sama akateeminen kurinalaisuus. Toimitetaan joustavasti.

King's College London on maailman arvostetuimpien yliopistojen joukossa.

Maailman johtava tutkimus on keskeinen osa opetusta, ja tämä pätee myös verkkokursseihimme.

Verkkokurssejamme opettavat samoja erinomaisia tutkijoita kuin kampuskurssejamme - ainoa ero on joustava toimitusmuoto. Oppiminen tapahtuu oppilaille sopivimpaan aikaan ja paikkaan.

Kurssit on suunniteltu erityisesti online-yleisölle, käyttäen erilaisia toimintoja, kuten videoita, online-tietokilpailuja, keskustelufoorumeita, online-lukemia.

King's Online -opiskelijat hyötyvät samoista opiskelijaresursseista ja tuesta koko opintojensa ajan, mukaan lukien kirjaston palveluiden saatavuus, akateemisen kirjoittamisen taidot, neuvonta ja neuvonta.

King's Online -opiskelijat voivat myös tehdä yhteistyötä muiden King's Online -opiskelijoiden verkoston kanssa eri puolilta maailmaa. Valmistuttuaan King's Online -opiskelijat osallistuvat hyvin yhdistettyyn ja aktiiviseen maailmanlaajuiseen alumniverkostoomme.

Kuninkaat sijoittuvat korkeakoulututkinnon työllistyvyyteen ja omistavat urapalvelun, joka auttaa opiskelijoita löytämään oikean uran. Lisäksi verkkokurssin suorittaminen osoittaa tärkeimmät työllistyvyyttä koskevat taidot, joita organisaatioilla on suuri kysyntä ympäri maailman.

Sijainnit

  • London

    Strand, WC2R 2LS, London

Kysymyksiä