Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Johdanto

Online-tutkinnot Libanonin amerikkalaisesta yliopistosta

Edistä uraasi online-tutkinnon avulla Lebanese American Universitystä (LAU). Innovatiiviset ohjelmamme tarjoavat koulutuksen, jota tarvitset menestyäksesi valitsemallasi uralla, ja avaavat ovia rajattomille mahdollisuuksille.
Sitouduttuaan luomaan maailmanlaajuisesti monimuotoinen ja kulttuurisesti rikas oppimisyhteisö, joka tarjoaa saavutettavan korkeakoulukokemuksen opiskelijan sijainnista tai sosioekonomisesta taustasta riippumatta, LAU on paikka, jossa voit saavuttaa potentiaalisi. 100-prosenttisesti verkko-opiskelijana voit kokea akateemisen huippuosaamisen ja nykyaikaisen opetussuunnitelman, jossa on monipuolinen globaali näkökulma.
Libanonilainen amerikkalainen yliopisto toimii New Yorkin osavaltion yliopiston hallintoneuvoston antaman peruskirjan mukaisesti ja on New England Commission of Higher Educationin (NECHE) akkreditoima. Heidän 100-prosenttisesti verkko-ohjelmansa ovat saaneet New Yorkin osavaltion opetusministeriön hallituksen hyväksynnän, mikä tarkoittaa, että kurssin opetussuunnitelma täyttää muiden Yhdysvaltain yliopistojen akateemiset kriteerit.

Tutki ohjelmiamme

Nopeutetut, urakeskeiset online-ohjelmat

Global Business Administration MBA verkossa

Valmistaudu menestykseen tehokkaana, eettisenä yritysjohtajana uralla kaikkialla maailmassa. Online-MBA yhdistää nykyaikaiset opetusmenetelmät, ainutlaatuiset oppimiskokemukset ja monipuoliset valinnaiset vaihtoehdot innovatiivisen, huippuluokan yrityskoulutuksen tarjoamiseksi. Suurin osa opiskelijoista suorittaa tutkinnon kahdessa vuodessa, mutta tarjolla on nopeutettu opintovaihtoehto, jossa voit tuplata kursseja ja valmistua 12-14 kuukaudessa.
Online MBA Business Analyticsissa
Kurkkaa analytiikan ja yrityshallinnon välinen kuilu valmistautuaksesi kysyttyihin liiketoimintaanalytiikkarooleihin. Business Analyticsin online-MBA-tutkinto antaa sinulle tarvittavat tekniset taidot ja tiedot edetäksesi urallasi ja hankkiaksesi tärkeitä strategisia, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaitoja nykymaailmassa. Aikaisempaa analytiikkakokemusta ei vaadita. Saatavilla on nopeutettu opintovaihtoehto, jossa voit tuplata kursseja ja valmistua vain 12-14 kuukaudessa.

Online MBA terveydenhuollon johtamisessa

Online MBA in Healthcare Management -tutkinto tutkii tilastoja, dataa ja yrittäjyyttä jatkuvasti muuttuvalla terveydenhuollon alalla. Lisäksi tutkinto tarjoaa monipuolisia, online-valinnaisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit tutkia valitsemaasi opintoaluetta ja hankkia samalla poikkeuksellisia johtamistaitoja, joita voit välittömästi soveltaa urallasi. Suorita tutkinto kahdessa vuodessa ja tule maailman johtavaksi terveydenhuollon johtajiksi.
Online MS Applied Artificial Intelligence
Hanki tarvittava asiantuntemus tekoälytekniikoiden soveltamiseen, arviointiin ja kehittämiseen. Ohjelma voidaan suorittaa vain kahdessa vuodessa, eikä sisäänpääsy vaadi aiempaa tekoälyteknologian kokemusta. Opiskelijana opit verkossa opettajilta, joilla on todellinen tekoälytekniikan kokemus virtuaalisessa luokkahuoneessa, joka on suunniteltu aikatauluusi sopivaksi.

Online MS tietojenkäsittelytieteessä

Kehitä huippuluokan taitoja, joita tarvitset menestyäksesi nopeasti kasvavalla teknologia-alalla Lähi-idässä ja sen ulkopuolella. Saat edistyneen ymmärryksen aiheista, kuten data-analytiikasta, tekoälystä ja koneoppimisesta, ja käytät oppimaasi erilaisissa globaaleissa yhteyksissä.
Online MS International Construction Management
Kehitä edistyksellistä rakennusalan johtamistietoa, jota tarvitset menestyäksesi kasvavilla globaaleilla rakennusmarkkinoilla. Toisin kuin muut rakentamisen johtamisohjelmat, tämä tutkinto on kansainvälisesti keskittynyt. Olemme maantieteellisesti ja kulttuurisesti ainutlaatuisessa asemassa tarjotaksemme kattavan ohjelman, joka keskittyy laajentuviin globaaleihin rakennusmarkkinoihin.

Online-kyberturvallisuussertifikaatti

Tämä sertifikaatti on suunniteltu tarjoamaan tehostettua koulutusta IT-ammattilaisille yhdistämällä peruskäsitteet ja periaatteet uusiin teknologioihin ja ratkaisuihin. Saat käytännön käsityksen keskeisistä salakirjoituksiin, verkkoturvallisuuteen ja tietokoneiden rikosteknisiin asioihin liittyvistä asioista.

Online tekoäly- ja datatieteen sertifikaatti

Hanki tekoälyn ja datatieteen erikoisosaamista vain kuudessa kuukaudessa. Sertifikaatin kautta ansaitut yhdeksän opintopistettä voidaan hakea yliopiston verkkopohjaiseen tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelmaan. Tutustut syvälliseen opetussuunnitelmaan, jota opettaa kokenut ja monipuolinen tiedekunta, ja verkottuu maisteriohjelman opiskelijoiden kanssa.

Nopeat faktat

 • The World University Rankings for 2024 -yliopisto sijoittui ykköseksi Libanonissa
 • Libanonin kansainvälisten näkymien ykkönen THE World University Rankingsissa vuodelle 2023
 • Sijalla 22 arabimaailmassa QS University Rankings in arabialueen mukaan vuonna 2023
 • #2 valmistuneiden työllistettävyydestä Libanonissa QS Graduate Employability Rankings 2022:n mukaan
 • 100% online-asteista
 • 46000 alumnia maailmanlaajuisesti

Miksi Libanonin amerikkalainen yliopisto?

Annamme opiskelijoille mahdollisuuden löytää polku menestykseen sitoutumalla akateemiseen huippuosaamiseen. Tunnettu tiedekuntamme ja monipuolinen opiskelijajoukkomme luovat kilpailukykyisen ja huolehtivan yhteisön, joka ulottuu ympäri maailmaa.

 • Globaalisti monipuolinen yhteisöOlemme sitoutuneet luomaan monipuolisen ja kulttuurisesti rikkaan yhteisön, joka tarjoaa kaikille saatavilla olevan koulutuksen.
 • Moderni opetussuunnitelmaNykyaikaisten opetusmenetelmien ja toimialakohtaisten oppimiskokemusten avulla voit valmistua tiedoilla ja taidoilla, joita tarvitset edetä urallasi.
 • Hyvä tiedekuntaTiedekuntamme on erinomaista opetuksessa, tutkimuksessa ja yhteisöpalveluissa tuoden arvokasta alan asiantuntemusta ja asiaankuuluvaa kokemusta verkkoluokkahuoneeseen ja tarjoamalla henkilökohtaista tukea.
 • UrakehitysKehotamme sinua löytämään intohimosi ja omaksumaan LAU: n yrittäjähenki. LAU-tutkinnon suorittaneet ovat erittäin työllistyviä, ja 82% valmistuneista löytää työtä vuoden sisällä tutkinnon suorittamisesta.Lisätietoja meistä
 • Joustava verkkokoulutusLiity tukevaan akateemiseen yhteisöömme, ole yhteydessä ohjaajiin ja muodosta verkosto opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Verkko-ohjelmamme tarjoavat saman akateemisen laadun kuin kampuksen tarjonta, ja tarvitset joustavuutta menestykseen.

Ole kaiken ytimessä.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Lebanon

  Lebanon, Libanon

  • New York

   New York, Yhdysvallat

   Kysymyksiä