Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Johdanto

Online-tutkinnot Libanonin amerikkalaisesta yliopistosta

Edistä uraasi online-tutkinnolla Libanonin amerikkalaisesta yliopistosta. Innovatiiviset ohjelmamme tarjoavat koulutuksen, jota tarvitset menestyäksesi valitsemassasi etenemisessä ja avataksesi ovia rajattomille mahdollisuuksille.

LAU on sitoutunut luomaan maailmanlaajuisesti monimuotoisen ja kulttuurisesti rikkaan oppimisyhteisön, joka tarjoaa esteettömän korkeakoulutuskokemuksen opiskelijan sijainnista tai sosioekonomisesta taustasta riippumatta, ja se on paikka, jossa voit saavuttaa potentiaalisi. Libanonin amerikkalaisen yliopiston opiskelijana voit kokea akateemisen huippuosaamisen ja modernin opetussuunnitelman globaalista näkökulmasta.

Libanonin amerikkalainen yliopisto toimii New Yorkin osavaltion yliopiston regenttien hallituksen peruskirjan mukaisesti, ja sen on akkreditoinut New England Commission of Higher Education (NECHE). Heidän 100% online -ohjelmansa ovat saaneet hallituksen hyväksynnän New Yorkin osavaltion koulutusministeriöltä, mikä tarkoittaa, että kurssin opetussuunnitelma täyttää muiden Yhdysvaltain yliopistojen akateemiset kriteerit.

Tutustu ohjelmiimme

Nopeutetut, urakeskeiset online-ohjelmat

MBA Global Business Administrationissa verkossa

Libanonin amerikkalaisen yliopiston MBA in Global Business Administration (online) tarjoaa työskenteleville ammattilaisille ja vastavalmistuneille joustavuuden suorittaa jatkotutkinto samalla kun se täyttää työn ja elämän vaatimukset. Suoritat MBA-ohjelmasi verkossa ikätovereiden kanssa ympäri maailmaa ja valmistut valmiina nykyaikaisen yritysjohtamisen vaatimuksiin ja haasteisiin.

Online-MBA liiketoiminta-analytiikassa

Libanonissa #1 liiketoiminnan ja johtamisen1 sijalla oleva Libanonin amerikkalainen yliopisto auttaa sinua kuromaan umpeen analytiikan ja liiketalouden välisen kuilun valmistautuaksesi kysyttyihin liiketoiminta-analytiikan rooleihin. Business Analyticsin online-MBA antaa sinulle tarvittavat tekniset taidot ja tiedot urasi edistämiseksi ja tärkeiden strategisten, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaitojen hankkimiseksi nykymaailmassa. Aiempaa analytiikkakokemusta ei vaadita.

Online-MS-sovellettu tekoäly

Online-maisterin tutkinto sovelletusta tekoälystä tarjoaa asiantuntemusta, jota tarvitset tekoälytekniikoiden soveltamiseen, arviointiin ja osallistumiseen. Ohjelma voidaan suorittaa vain kahdessa vuodessa, eikä pääsyyn vaadita aiempaa tekoälytekniikan kokemusta. Opiskelijana opit verkossa tiedekunnalta, jolla on todellista tekoälytekniikan kokemusta virtuaalisessa luokkahuoneessa, joka on suunniteltu sopimaan henkilökohtaiseen aikatauluusi.

Online-MS tietojenkäsittelytieteessä

Joustava tietojenkäsittelytieteen online-MS tarjoaa huippuluokan taidot, joita tarvitset menestyäksesi nopeasti kasvavalla teknologia-alalla Lähi-idässä ja sen ulkopuolella. Saat edistyneen käsityksen aiheista, kuten data-analytiikasta, tekoälystä ja koneoppimisesta, ja sovellat oppimaasi useissa globaaleissa yhteyksissä.

Online MS International Construction Management

Kehitä edistynyttä rakennusalan johtamisosaamista, jota tarvitset menestyäksesi kasvavilla globaaleilla rakennusmarkkinoilla. Toisin kuin muut rakentamisen hallintaohjelmat, tämä tutkinto on kansainvälisesti keskittynyt. Olemme maantieteellisesti ja kulttuurisesti ainutlaatuisessa asemassa tarjotaksemme kattavan ohjelman , joka keskittyy laajeneviin globaaleihin rakennusmarkkinoihin.

Online-kyberturvallisuussertifikaatti

Tämä sertifikaatti on suunniteltu tarjoamaan tehostettua koulutusta IT-ammattilaisille yhdistämällä peruskäsitteet ja -periaatteet altistumiseen uusille teknologioille ja ratkaisuille. Saat käytännön ymmärrystä perussalaukseen, verkkoturvallisuuteen ja tietokonerikostekniikkaan liittyvistä keskeisistä kysymyksistä.

Online-tekoäly- ja datatieteen sertifikaatti

Hanki erikoisosaamista tekoälystä ja datatieteestä vain kuudessa kuukaudessa. Sertifikaattiohjelman kautta ansaitut yhdeksän opintopistettä voidaan soveltaa yliopiston online-MS in Computer Science -ohjelmaan. Tutkit kokeneiden ja monipuolisten tiedekuntien opettamaa syvällistä opetussuunnitelmaa ja verkostoidut maisteriohjelman opiskelijoiden kanssa.

Faktat nopeasti

 • #2 Libanonissa1
 • 100% online-tutkinnot
 • 46 000 alumnia maailmanlaajuisesti

Miksi Libanonin amerikkalainen yliopisto?

Annamme opiskelijoillemme mahdollisuuden löytää tiensä menestykseen sitoutumalla akateemiseen huippuosaamiseen. Arvostettu tiedekuntamme ja monipuolinen opiskelijaväestömme luovat kilpailukykyisen ja välittävän yhteisön, joka ulottuu ympäri maailmaa.

Maailmanlaajuisesti monimuotoinen yhteisö

Olemme sitoutuneet luomaan monimuotoisen ja kulttuurisesti rikkaan yhteisön, joka tarjoaa esteetöntä koulutusta kaikille.

Moderni opetussuunnitelma

Nykyaikaisten opetusmenetelmien ja toimialatietoisten oppimiskokemusten avulla valmistut tiedoilla ja taidoilla, joita tarvitset edetäksesi urallasi.

Arvostettu tiedekunta

Tiedekuntamme on erinomainen opetuksessa, tutkimuksessa ja yhteisöpalvelussa, tuoden arvokasta alan asiantuntemusta ja asiaankuuluvaa kokemusta online-luokkahuoneeseen ja tarjoamalla henkilökohtaista tukea.

Uran valmistelu

Kannustamme sinua löytämään intohimosi ja omaksumaan LAU:n yrittäjähengen. LAU-tutkinnon suorittaneet ovat erittäin työllistettäviä, ja 82% valmistuneista löytää työpaikan vuoden kuluessa tutkinnon suorittamisesta.

Lue lisää meistä

Joustava verkko-oppiminen

Liity tukevaan akateemiseen yhteisöömme, ole yhteydessä ohjaajiisi ja verkostoidu opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Verkko-ohjelmamme tarjoavat saman akateemisen laadun kuin kampuksen tarjonta ja joustavuuden, jota tarvitset menestykseen.

Ole kaiken keskiössä

Lähteistä

1Maailman yliopistojen ranking 2023. Times Korkeakoulutus. href="https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2023/world-ranking

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Lebanon

  Lebanon, Libanon

  • New York

   New York, Yhdysvallat

   Kysymyksiä