Keystone logo
Liberty University

Liberty University

Liberty University

Johdanto

Keitä olemme

Vuonna 1971 kirkkoherra Jerry Falwell haaveili maailmanmuutoksesta. Hän kuvasi jokaisen alan ammattilaisten sukupolven, joka rakasti Jumalaa, palveli muita ja oli paras kaikessa, mitä heidät kutsuttiin. Hän näki yliopiston vuorella, jolla tämä koulutus voisi tapahtua - ja hän alkoi rakentaa sitä. Alle 50 vuotta myöhemmin Liberty University on akkreditoitu evankelisen vapaan taiteen laitos, jolla on 17 korkeakoulua ja koulua, yli 100 000 opiskelijaa ja 600 opinto-ohjelmaa todistuksesta tohtoritasolle. Yli 400 näistä ohjelmista on saatavana opiskelijoille ympäri maailmaa verkko-ohjelmien kautta.

Tämän lisäksi Liberty University kouluttaa lentäjiä, neuvonantajia, toimitusjohtajia, sairaanhoitajia, opettajia, taiteilijoita, lainvalvontaviranomaisia, pastoreita - melkein jokaisen alan ammattilaisia, jotka rakastavat Jumalaa, palvelevat muita yhteisöissään ja ovat parhaita siinä, mitä heihin kutsutaan. . Liberty University kouluttaa mestarit Kristukseen.

Vaikutus maailmaan

Korostamalla juuri oikeaa tasapainoa akateemisen teorian, tutkimuksen ja käytännön koulutuksen välillä, Libertyn ainutlaatuinen lähestymistapa koulutukseen tarkoittaa, että voit olla valmis menestymään valitsemasi ammatin lisäksi myös mukautumaan ja kukoistamaan jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla.

Liberty University sinulla on valmiudet tehdä työsi eettisesti ja huippuosaamisella. Hanki kriittinen ajattelu, tutkimus, tietojen analysointi ja viestintätaidot, jotka tarvitset tullaksesi olennaiseksi avustajaksi kentälläsi ja sellaiseksi johtajaksi, joka inspiroi muita.

Kova työ, rohkeus ja rehellisyys määrittelevät uskomme, joten emme vain varusta opiskelijaa tutkinnolla - me koulutamme mestarit Kristukseen, jotka vaikuttavat maailmaan.

Online-ohjelmat - jatkoa operaatiollemme ja kampuksellemme

Se, joka alkoi visiona menestyvästä yliopistosta Virginiassa, on nyt levinnyt ympäri maailmaa. Verkko-opetusohjelmien suosio on kasvanut, mutta Liberty University on rakentanut tietä etäopetukseen 1980-luvun puolivälistä lähtien . Verkko-ohjelmamme alkoi vuonna 1985 Liberty University School of Lifelong Learning -kouluna, koska huomasimme, että etäopetuksen avulla monet opiskelijat pystyivät työskentelemään käydessään koulua ensimmäistä kertaa.

Etäkoulutusohjelmamme alkoivat kirjeenvaihtokursseina. Vapaus lähetti opiskelijoille VHS-teipit, joissa on kurssisisältöä, ja opiskelijat lähettävät takaisin tehtävät ja testit, joita prokkuri valvoo. 1990-luvun lopun ja 2000-luvun alkupuolen internetbuumi antoi Libertylle mahdollisuuden tarjota kristillisiä korkeakoulututkinto-ohjelmia yksinomaan verkossa.

Nykyään opiskelijat pääsevät kurssin sisältöön Blackboardiin, online-oppimisympäristöön. Testit ja tehtävät, jotka piti postittaa takaisin Virginian kampukselle, toimitetaan nyt opiskelijoille verkossa ympäri maailmaa. Libertyn huipputeknisten digitaalisten resurssien avulla opiskelijat voivat olla yhteydessä luokkatovereihinsa ja päästä käsiksi parhaisiin akateemisiin lähteisiin, mukaan lukien yli 750 000 elektronista kirjaa, lehteä ja vertaisarvioitua artikkelia. Opiskelijoilla on myös pääsy online-kirjoituskeskukseen ja erilaisiin verkko-opiskelijayhteisöihin.

Olet aina tervetullut tulemaan tutkimaan Libertyn kampusta Lynchburgissa, Va. Campus-integroinnit, palaaminen kotiin ja aloittaminen ovat upeita tapahtumia, joihin voi osallistua online-opiskelijana ja jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden olla yhteydessä kouluusi. Mutta vaikka et tiedä, et tiedä, että tärkein asia, jonka rakennamme täällä, on muuttunut elämä - Libertyssä voit hyötyä yli 30-vuotisesta oppimisesta, kasvamisesta, sopeutumisesta ja innovaatioista etäopiskelijoille ja yli vuosikymmenen ajan verkko-opiskelijan tarpeiden tutkimisesta. Voit olla varma, että olemme käyttäneet aikaa oppia sinulle tärkeitä asioita.

Edullinen hinta, saavutettavuus

Koska valittavana on niin paljon online-korkeakouluja ja yliopistoja, voi olla vaikea löytää verkkojohtamisohjelmaa, joka on sekä joustava että edullinen. Liberty University online-ohjelmat voivat tarjota sinulle molemmille!

Verkko-ohjelmassamme on BestColleges.com-sivuston viiden parhaan joukko yli 2 100: sta online-korkeakoulusta ja yliopistosta.

Olemme olleet edelläkävijä etäopetuksessa vuodesta 1985 ja tarjoamme ainutlaatuisen ja todistetun lähestymistavan verkkokoulutukseen.

Akateeminen laatu

Liberty University verkko-ohjelma pyrkii jatkuvasti uusiin koulutuksen parannuksiin ja tutkintojen saatavuuden parantamiseen. Haluamme, että pystyt suorittamaan tutkinnon, joka parhaiten vastaa intohimoasi ja uratavoitteesi.

Liberty University tarjoaa:

 • Yli 250 saatavilla olevaa online-tutkinto-ohjelmaa.
 • Samat laatustandardit kuin asunto-ohjelmillamme.
 • Jatkuvasti päivitettävä kurssisisältö, joka on suunniteltu vastaamaan alan nykyisiä käytäntöjä.
 • Tiedekunta koostuu kunkin alan johtajista, jotka tuovat reaalimaailman kokemuksen luokkahuoneeseen.

saavutettavuus

Ymmärrämme, että tutkinnon sovittaminen kiireiseen elämääsi voi olla haastavaa. Tästä syystä annamme sinulle mahdollisuuden mukauttaa Liberty University -opiskelijan suoritussuunnitelma sopimaan aikatauluusi parhaiten.

Henkilökohtaisten ja koulutustarpeidesi tyydyttäminen:

 • Suurin osa online-tutkintoistamme tarjotaan 100-prosenttisesti online-muodossa.
 • Online-tutkinto-ohjelmia tarjotaan kahdeksan viikon alajaksossa, kahdeksan aloituspäivää vuodessa.
 • Suurin osa Libertyn online-tutkinto-ohjelmista tarjoaa joustavuuden tehtävien suorittamiseen milloin tahansa vuorokauden aikana ilman, että useimmille ohjelmille vaaditaan kirjautumisaikaa.
 • Liberty University ei vaadi standardisoituja testituloksia tai lukion täydellisiä tekstikirjoituksia opiskelijoille pääsyyn.

edullisuus

Liberty University haluaa paitsi tarjota sinulle laadukasta koulutusta, myös tarjota lukuhinnat edulliseen hintaan. Ymmärrämme, että löytää tapoja maksaa koulutuksestasi voi olla vaikeaa. Tästä syystä olemme pyrkineet varmistamaan, että lukukausimaksu pysyy kohtuulliseen hintaan tarjoamalla samalla edistynyttä, akkreditoitua ja erinomaista koulutusta.

Hakeudu tänään aloittaaksesi matkasi parhaassa kristillisessä yliopistossa!

Liity Liberty University -operaatioon ja näe kristillisen koulutuksen arvo itsellesi. Aloita tielläsi jatkaaksesi koulutustasi jollakin Liberty University online-korkeakoulututkinto-ohjelmista. Liberty on kaikin tavoin maailmanluokan korkeakoululaitos, joka on omistettu valmistamaan sinua menestykseen kaikilla elämän osa-alueilla.

Ranking ja palkinnot

# 1 Amerikan paras verkkoopisto
Kultataso - Erottautumiskoulu
Parhaat online-yliopistot Virginiassa
Suosituin kristillinen korkeakoulu Nationissa

Sijainnit

 • Lynchburg

  University Boulevard,1971, 24515, Lynchburg

Kysymyksiä