Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

Johdanto

LIBF:ssä kuromme umpeen kuilun perintökoulutuksen ja nykypäivän digitaalisen maailman dynaamisten tarpeiden välillä innovatiivisten seka- ja verkkokurssien avulla. Yli 140 vuoden kokemuksella olemme edelläkävijöitä joustavassa koulutuksessa, joka vie sinut eteenpäin.

Kurssimme antavat sinulle mahdollisuuden suunnistaa valitsemallasi urapolulla luottavaisin mielin lisäämällä tietojasi ja antamalla välineitä ja taitoja menestyä. Olitpa sitten kokenut ammattilainen, joka etsii joustavuutta, jotta opinnot voidaan sovittaa kiireiseen aikatauluun, koulun päättänyt opiskelija, joka haluaa uppoutua yhdistelmäkursseihimme vilkkaalla Lontoon kampuksellamme, tai olet vain innokas luomaan yhteyksiä ja oppimaan verkko-ohjelmiemme kautta, LIBF avaa ovet loputtomiin mahdollisuuksiin.

Tule mukaan LIBF:ään, jossa uskomme rohkeiden, yrittäjähenkisten mielten vaalimiseen, innovatiivisten ajatusten kannustamiseen ja huomisen johtajien auttamiseen ottamaan seuraava askel jo tänään.

Mitä etäopetus on?

Etäopiskelun ansiosta kansainväliset ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuvat opiskelijat voivat opiskella LIBF-tutkintoa joustavasti verkossa. Opiskelu omaan tahtiin mahdollistaa opintojen yhdistämisen kokopäivätyöhön tai muihin sitoumuksiin.

Miksi opiskella LIBF:ssä?

Meillä on maine erinomaisesta opetuksesta, joka vastaa käytännön tarpeita. Kun opiskelet kanssamme, opit menestyksekkään uran tehneiltä akateemikoilta - alan johtajilta, jotka jakavat kokemuksensa kanssasi ja rikastuttavat oppimistasi. Ja kun liityt LIBF:ään, liityt maailmanlaajuiseen ammattilaisten ja alumnien yhteisöön. Tämä verkosto voi tukea sinua urasi kaikissa vaiheissa. LIBF on opiskelijavirastossa rekisteröity korkeakoulutuksen tarjoaja.

Mikä on LIBF:n historia?

LIBF perustettiin vuonna 1879 pienen pankkiammattilaisten ryhmän näkemyksen pohjalta, joka tunnusti alan ammattilaisten ammatillisen akkreditoinnin tärkeyden. Heidän aloitteensa loi perustan Englannin ja Walesin ensimmäiselle Institute of Bankersille, josta myöhemmin tuli LIBF.

Nykyään LIBF tarjoaa opiskelijoille kaikkialla maailmassa kaiken tarvittavan, jotta he voivat opiskella joustavasti verkossa, missä tahansa tai yhdistettynä Lontoon kampukseltamme, ja se on maailman ainoa ammatillinen elin, jolla on valtuudet myöntää opetustutkintoja. Meillä on maailmanlaajuinen opiskelija- ja alumniyhteisö, joka kattaa yli 130 maata.

LIBF etäopiskelukurssit

Tarjoamme kahdeksantoista etäopiskelun verkkokurssia - kahdeksan perustutkintoa, yhdeksän maisterikoulutusta ja yhden MBA-kurssin. Kurssimaksut jakautuvat valitsemallesi opiskeluajalle, ja ne ovat yhteensä samat riippumatta siitä, opiskeletko kokopäiväisesti vai osa-aikaisesti.

Perustutkintokurssit verkossa

Verkossa järjestettävien perustutkintokurssiemme kokonaiskustannukset ovat 20 805 puntaa (eli 6935 puntaa vuodessa kokopäiväisesti).

 • BSc (Hons) Tekoäly
 • BSc (Hons) -tietojärjestelmät
 • BSc (Hons) Business Management
 • BSc (Hons) Tietojenkäsittelytiede
 • BSc (Hons) Cyber ​​Security
 • BSc (Hons) Data Science
 • BSc (Hons) Kansainvälinen johto
 • BSc (Hons) ohjelmistokehitys

Jatko-opiskelijoiden verkkokurssit

Jatko-opintojemme kokonaiskustannukset ovat 9 750 puntaa tai 10 250 puntaa MBA-kurssin osalta.

 • MSc tekoäly
 • MSc Business Intelligence
 • MSc Tietojenkäsittelytiede
 • MSc Cyber ​​Security
 • MSc Data Management
 • MSc Data Science
 • MSc Rahoitus ja kirjanpito
 • MSc International Management
 • Johtamisen MSc (erikoistumisalalla)
 • MBA

Kurssien kesto

Opiskelijat voivat suorittaa etäopiskelukurssejamme kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti.

Perustutkinnon opiskeluaika on kolme vuotta, mutta joustavia osa-aikavaihtoehtoja on kaksi, jotka kestävät joko neljä tai kuusi vuotta. Samoin maisteri- ja MBA-tutkintojemme kokopäiväinen opiskeluaika on 12 kuukautta, mutta niitä voi suorittaa osa-aikaisesti 18 kuukauden tai kahden vuoden aikana.

LIBF:n yhdistelmäopiskelukurssit

Tarjoamme kymmenen kokopäiväistä yhdistelmäopintokurssia - kuusi perustutkintotasolla, kolme maisterikoulutusta ja MBA-kurssin.

Yhdistetyt perustutkintokurssit

Yhdistelmäopintojemme kokonaiskustannukset ovat 24 975 puntaa (tai 8 325 puntaa vuodessa kokopäiväisesti).

 • BSc (Hons) Tekoäly
 • BSc (Hons) -tietojärjestelmät
 • BSc (Hons) Business Management
 • BSc (Hons) Tietojenkäsittelytiede
 • BSc (Hons) Cyber ​​Security
 • BSc (Hons) Kansainvälinen johto

Yhdistetyt jatkokurssit

Verkossa järjestettävien jatko-opintojemme kokonaiskustannukset (mukaan lukien yhdistetty MBA-kurssimme) ovat 11 700 puntaa.

 • MSc Tietojenkäsittelytiede
 • MSc Data Science
 • MSc International Management
 • MBA

Kurssien kesto

Opiskelijat voivat suorittaa yhdistelmäopintokurssejamme kokopäiväisesti.

Yhdistetyn perustutkinnon opiskeluaika on kolme vuotta. Sekamuotoisten maisteri- ja MBA-jatkotutkintojen opiskeluaika on 12 kuukautta.

Urakehitysmahdollisuudet

Kurssimme antavat opiskelijoillemme laaja-alaiset taidot, joita he tarvitsevat urallaan liike-elämän, johtamisen ja teknologian alalla. Monet opiskelijoistamme jatkavat harjoitteluohjelmiin tai siirtyvät johonkin neljän suuren kirjanpito- ja konsulttiyrityksen (PwC, KPMG, EY ja Deloitte) palvelukseen. Varttuneemmat opiskelijat huomaavat, että heidän uudet taitonsa ja pätevyytensä avaavat heille uusia uramahdollisuuksia tai antavat heille mahdollisuuden viedä omat liiketoimintansa seuraavalle tasolle.

Palvelut opiskelijoille ja valmistuneille

LIBF:ssä uskomme, että opiskelijoillemme on annettava jatkuvaa tukea. Tukihenkilöstömme auttaa sinua jo ennen kuin liityt luoksemme ja auttaa sinua hakemuksen, ilmoittautumisen ja muiden hallinnollisten prosessien kanssa.

Jos tarvitset neuvoja opintojesi hallinnassa ja tentteihin valmistautumisessa, voit keskustella henkilökohtaisen opintoneuvojasi kanssa milloin tahansa. Ura- ja työllistävyysryhmämme neuvoo opiskelijoita jopa kolmen vuoden ajan valmistumisen jälkeen.

Apurahat ja rahoitus

Jokainen suuri saavutus alkaa pienestä askeleesta. Apurahamme ja Hardship Fund -rahastomme pyrkivät keventämään taloudellista taakkaa ja lisäämään itseluottamustasi, kun pyrit tavoitteisiisi. Nämä taloudelliset tuet on suunniteltu parantamaan koulutuksen saatavuutta ja hyödyttämään sekä Yhdistyneen kuningaskunnan perustutkinto- ja jatko-opiskelijoita.

Yhdistyneen kuningaskunnan perustutkintojen vaikeusrahasto

Hardship Fund -rahastomme Yhdistyneen kuningaskunnan perustutkinto-opiskelijoille pyrkii tekemään koulutuksesta edullisempaa ja helpompaa, mikä vähentää taloudellisia paineita, jotta voit keskittyä opiskeluun. Nämä varat ovat käytettävissä kaksi kertaa lukuvuoden aikana. Nykyisille perustutkinto-opiskelijoille ilmoitetaan hakuajan avautumisesta, ja varojen jakamisesta päättää stipendi-, apuraha- ja palkintolautakunta.

Hakeaksesi apua Hardship Fundiltamme sinun tulee:

- Asuu Isossa-Britanniassa

- Ilmoittaudu yhdelle online-yleiskurssillemme

- Sinulla on taloudellisia vaikeuksia, jotka vaikuttavat opiskeluun.

Apply in any of our online degree courses by May 31, 2024, and use the offer code MAY500 to receive £500 off your tuition fees, plus a free iPad to aid your studies.

Sijainnit

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Kysymyksiä