Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) Cyber ​​Security
LIBF Online

BSc (Hons) Cyber ​​Security

Online

36 Months

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Oct 2024

GBP 20 805

Etäopiskelu

Johdanto

Hallitse digitaalisten maisemien turvaamisen taito LIBF:n verkkokurssilla BSc (Hons) Cyber Security. Tämä kattava ohjelma on suunniteltu aloitteleville kybersotureille, ja siinä käsitellään keskeisiä aiheita, kuten kryptografiaa, pilvilaskentaa, tunkeutumistestausta ja IT-projektinhallintaa. Valmistaudu jännittäviin ammatillisiin tehtäviin verkkoturvallisuuden hallinnoinnista kyberriskianalyysiin.

LIBF:n BSc (Hons) Cyber Security -tutkinto suoritetaan kokonaan verkossa, ja sen avulla voit sovittaa opintosi omaan elämäntilanteeseesi ja edetä omaan tahtiisi. Liity tiedekunnan, opiskelijoiden, alumnien ja asiantuntijoiden maailmanlaajuiseen yhteisöön, ja saat tukea omistautuneelta opintovalmentajien ja uraneuvojien tiimiltä.

LIBF:n kanssa oppimisen edut

Täysin joustava oppiminenYli 140 vuoden asiantuntemusInnovatiivinen henkilökohtainen oppiminenKunnianhimosi palkitseminen
Sovita oppiminen elämääsi, mutta opiskele jäsennellysti ja joustavasti verkossa luennoitsijoiden ja ohjaajien täyden tuen turvin. Opiskele osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti - omaan tahtiisi, täysin verkossa, missä tahansa.Päivitä osaamistasi tulevaisuuden taidoilla. Jotta voisit menestyä ja edetä urallasi, yhdistämme pitkän rahoitus-, liiketoiminta- ja pankkialan koulutushistoriamme ajan tasalla olevaan verkko-oppimisalustaan.Opi omilla ehdoillasi. Hanki taidot, joita tarvitset saavuttaaksesi täyden potentiaalisi ja saavuttaaksesi tavoitteesi. Saat tukea sekä pääsyn kehittyneisiin digitaalisiin oppimisvälineisiin ja käytännön tosielämän asiantuntemukseen.Etäopiskelu on edullinen, räätälöity vaihtoehto, joka sopii elämäntilanteeseesi. Verkkotutkintomme maksut jakautuvat valitsemasi ohjelman kestolle, mikä helpottaa taloutesi hallintaa.

Online-tutkinnot

Verkko-oppiminen – joka tunnetaan myös nimellä etäopiskelu tai virtuaalinen oppiminen – antaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa tutkintonsa verkossa tarjoten samalla joustavuutta, jota tämän päivän kiireisessä maailmassa usein tarvitaan. LIBF:ssä opetamme kursseja käyttämällä interaktiivisia oppimisvälineitä ja multimedia-oppimateriaalia sekä suoria luennoitsijoita ja akateemisten ohjaajien jatkuvaa apua. Sinulla on täysi joustavuus opiskella milloin ja missä haluat, menettämättä henkilökohtaista yhteyttä tutoriisi ja luokkatovereihisi.

Kolme F:tä, jotka erottavat meidät toisistaan

Vapaus: LIBF:n verkkotutkinnot antavat sinulle vapauden opiskella aikataulussa, joka sopii yksilöllisiin tarpeisiisi. Tarjoamme myös osa-aikaisia vaihtoehtoja sekä perustutkinto- että jatkotutkintotasolla.

Joustavuus: Maksuvaihtoehtomme antavat sinulle tarvittavaa joustavuutta, jotta voit hallita talouttasi. Tukikelpoiset brittiläiset perustutkinto-opiskelijat voivat saada myös valtion opintolainaa. Omarahoitteisilla opiskelijoilla on mahdollisuus maksaa kuukausierissä tai vuosittain.

Rahoitus: LIBF tarjoaa erilaisia stipendejä ja apurahoja, jotka tukevat sekä kotimaisia että kansainvälisiä opiskelijoita. Loppujen lopuksi rahoituksen ei pitäisi koskaan estää ketään saamasta koulutusta.

Pääsymaksut

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä