Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) -tietojärjestelmät
LIBF Online

BSc (Hons) -tietojärjestelmät

Online

36 Months

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Oct 2024

GBP 20 805

Etäopiskelu

Johdanto

Opasta ammatillinen polkusi liiketoiminnan ja teknologian risteyskohtaan LIBF:n verkossa suoritettavan BSc (Hons) Business Information Systems -ohjelman avulla. Tämä kattava ohjelma sisältää vankat moduulit, jotka kattavat 'Business 101', 'Management Accounting', 'Digital Business Models' ja 'Data Analytics and Big Data'. Voit räätälöidä oppimistasi valinnaisilla moduuleilla, kuten "Business Intelligence" ja "Cyber Security", ja sovittaa ne yhteen uratoiveidesi kanssa.

Tämän tutkinnon avulla sinulla on hyvät valmiudet monenlaisiin työtehtäviin eri toimialoilla liikeanalyysistä ja tiedonhallinnasta IT-konsultointiin ja teknologiayrittäjyyteen. Ota vastaan tulevaisuus, jossa liiketoimintaymmärrys ja teknologiset innovaatiot yhdistyvät LIBF:ssä.

LIBF:n BSc (Hons) Business Information Systems -tutkinto suoritetaan kokonaan verkossa, joten voit integroida opintosi saumattomasti elämääsi ja edetä omaan tahtiisi. Olet osa tiedekunnan, opiskelijoiden, alumnien ja asiantuntijoiden maailmanlaajuista yhteisöä, jota tukee opintovalmentajien ja uraneuvojien tiimi.

LIBF:n kanssa oppimisen edut

Täysin joustava oppiminenYli 140 vuoden asiantuntemusInnovatiivinen henkilökohtainen oppiminenKunnianhimosi palkitseminen
Sovita oppiminen elämääsi, mutta opiskele jäsennellysti ja joustavasti verkossa luennoitsijoiden ja ohjaajien täyden tuen turvin. Opiskele osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti - omaan tahtiisi, täysin verkossa, missä tahansa.Päivitä osaamistasi tulevaisuuden taidoilla. Jotta voisit menestyä ja edetä urallasi, yhdistämme pitkän rahoitus-, liiketoiminta- ja pankkialan koulutushistoriamme ajan tasalla olevaan verkko-oppimisalustaan.Opi omilla ehdoillasi. Hanki taidot, joita tarvitset saavuttaaksesi täyden potentiaalisi ja saavuttaaksesi tavoitteesi. Saat tukea sekä pääsyn kehittyneisiin digitaalisiin oppimisvälineisiin ja käytännön tosielämän asiantuntemukseen.Etäopiskelu on edullinen, räätälöity vaihtoehto, joka sopii elämäntilanteeseesi. Verkkotutkintomme maksut jakautuvat valitsemasi ohjelman kestolle, mikä helpottaa taloutesi hallintaa.

Online-tutkinnot

Verkko-oppiminen – joka tunnetaan myös nimellä etäopiskelu tai virtuaalinen oppiminen – antaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa tutkintonsa verkossa tarjoten samalla joustavuutta, jota tämän päivän kiireisessä maailmassa usein tarvitaan. LIBF:ssä opetamme kursseja käyttämällä interaktiivisia oppimisvälineitä ja multimedia-oppimateriaalia sekä suoria luennoitsijoita ja akateemisten ohjaajien jatkuvaa apua. Sinulla on täysi joustavuus opiskella milloin ja missä haluat, menettämättä henkilökohtaista yhteyttä tutoriisi ja luokkatovereihisi.

Kolme F:tä, jotka erottavat meidät toisistaan

Vapaus: LIBF:n verkkotutkinnot antavat sinulle vapauden opiskella aikataulussa, joka sopii yksilöllisiin tarpeisiisi. Tarjoamme myös osa-aikaisia vaihtoehtoja sekä perustutkinto- että jatkotutkintotasolla.

Joustavuus: Maksuvaihtoehtomme antavat sinulle tarvittavaa joustavuutta, jotta voit hallita talouttasi. Tukikelpoiset brittiläiset perustutkinto-opiskelijat voivat saada myös valtion opintolainaa. Omarahoitteisilla opiskelijoilla on mahdollisuus maksaa kuukausierissä tai vuosittain.

Rahoitus: LIBF tarjoaa erilaisia stipendejä ja apurahoja, jotka tukevat sekä kotimaisia että kansainvälisiä opiskelijoita. Loppujen lopuksi rahoituksen ei pitäisi koskaan estää ketään saamasta koulutusta.

Pääsymaksut

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä