Keystone logo
LIBF Online  M.Sc. Hallinta valinnaisella erikoistumisalalla
LIBF Online

M.Sc. Hallinta valinnaisella erikoistumisalalla

Online

12 Months

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 2 681 / per year *

Etäopiskelu

* hinnat alkaen stipendin mukaan. Henkilökohtaisen tarjouksen saamiseksi ota yhteyttä yliopistoon

Johdanto

Vie johtamisen urasi uudelle tasolle LIBF:n online MSc Management -tutkinnon avulla. Tämä joustava maisterikurssi keskittyy edistyneisiin liikkeenjohdon käsitteisiin, mukaan lukien johtaminen, strateginen johtaminen ja ihmisten johtaminen. Kun ymmärrät nämä avainalueet syvällisesti, pystyt tarjoamaan paljon kokonaisvaltaisemman johtamispalvelun organisaatioille, joiden kanssa työskentelet, ja avaat maailman uusia urakehitysmahdollisuuksia.

Huomaa: Hallinto maisterin tutkinnon suorittamiseen on mahdollisuus valita kahdesta vaihtoehdosta – yleinen johtamisohjelma tai erikoistumisohjelma.

Miksi LIBF?

Vapaus: LIBF:n verkkotutkinnot antavat sinulle vapauden opiskella aikataulussa, joka sopii yksilöllisiin tarpeisiisi. LIBF tarjoaa myös osa-aikaisia vaihtoehtoja sekä perustutkinto- että jatkotutkintotasolla.

Joustavuus: LIBF tarjoaa maksuvaihtoehtoja, jotka antavat sinulle joustavuutta, jota tarvitset taloutesi hallintaan – mahdollisuus maksaa kuukausierissä tai vuosittain maksujen alentamiskannustimilla.

Rahoitus: LIBF tarjoaa erilaisia stipendejä ja apurahoja, jotka tukevat sekä kotimaisia että kansainvälisiä opiskelijoita. Loppujen lopuksi rahoituksen ei pitäisi koskaan estää ketään saamasta koulutusta.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä