Keystone logo
London Academy of Trading

London Academy of Trading

London Academy of Trading

Johdanto

Vuonna 2010 perustettu London Academy of Trading (LAT) on tarjonnut koulutusta tuhansille henkilöille, jotka haluavat parantaa tietämystä rahoitusmarkkinoista ja kehittää kaupankäynnin taitojaan. Akatemia on akkreditoitu Britannian akkreditointineuvostossa (BAC), jonka avulla kansainväliset opiskelijat voivat opiskella LAT: ssa Lontoossa lyhyen aikavälin opiskeluviisumeilla (STSV). Tämän seurauksena olemme opettaneet yli 60 maan opiskelijoita 12 viime kuukauden aikana.

Opiskelijamme vaihtelevat koulun ja yliopiston oppilaista työskenteleviin ihmisiin, yrityksen omistajiin, yrittäjiin ja jopa eläkkeellä oleviin henkilöihin. Jotkut haluavat kehittää uraansa kaupankäynnissä, kun taas toiset haluavat oppia tietoja ja käytännön taitoja sijoittaa omat rahansa markkinoille.

Tarjoamme valikoiman kursseja, 1 päivän tapahtumista meidän 12 viikon tasolle 5 soveltavaan kaupankäyntiin, ABE: n hyväksymää ja Ofqualin säänneltyä tutkintoa. Lyhyiden kurssien sarja on CPD-sertifioitu, jolloin opiskelijat voivat tuottaa arvokkaita CPD-opintopisteitä.

Opettajakuntamme koostuu kokeneista kauppiaista ja analyytikoista suurista rahoituslaitoksista, mukaan lukien HSBC, Merrill Lynch, Credit Suisse ja Bloomberg, ja kaikilla opiskelijoilla on suora pääsy kaupankäynnin ohjaajien tiimiin kymmenen tuntia päivässä neuvoja ja neuvoja varten. kehittää vahvoja ja jäsenneltyjä kauppastrategioita, joissa yhdistyvät teoreettiset ja käytännön taidot.

London Academy of Trading","author_url":"","source":""}" />

145562_1.png

Yksi tärkeimmistä yleispalvelun tarjoajistamme on äärimmäinen joustavuutemme. Tiedämme, että monilla ihmisillä on muita sitoumuksia, joten sallimme sinun lopettaa / aloittaa kurssin tarpeen mukaan, mutta voit myös valita opiskella joko Lontoon pörssihuoneessamme, verkossa tai yhdistetyn vaihtoehtomme kautta, yhdistämällä online-opiskelu valitsemaasi numeroon päivän kampuksella.

akkreditoinnit

173554_ABE.png173555_BAC.png173556_CPD.png

rahoitusta

185171_LATxHummXKonoma-A-SA.jpg

Sijainnit

geopoint
  • 2nd Floor, University of Law Bloomsbury Campus, 11-13 Ridgmount Street, WC1E 7AQ, London

  • London, Yhdistynyt kuningaskunta

Kysymyksiä