Keystone logo
London Academy of Trading Kaupankäynnin psykologia
London Academy of Trading

Kaupankäynnin psykologia

Online United Kingdom

5 Weeks

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 699

Etäopiskelu

Johdanto

Meistä

London Academy of Trading (LAT) on palkittu, kaksoisakkreditoitu finanssikaupan koulutuksen tarjoaja, ja se oli ensimmäinen akatemia Isossa-Britanniassa, joka tarjosi akkreditoituja ja säänneltyjä kaupankäynnin pätevyyksiä. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota käytännön ja ammatillisia koulutuskursseja, jotka on kehitetty auttamaan yksilöitä sijoittamaan tai käymään kauppaa rahoitusmarkkinoilla tai niille, jotka haluavat parantaa työllistymismahdollisuuksiaan rahoitusmarkkinoilla.

Autamme oppijoitamme soveltamaan tietojaan reaalimaailmassa, reaaliaikaisessa ympäristössä, ymmärtäen kaupankäynnin perus- ja käytännön näkökohdat. Perustamisestamme vuonna 2010 lähtien olemme keskittyneet neljään tiettyyn tietopilariin auttaaksemme opiskelijoita parantamaan taitojaan ja ymmärrystään: perusanalyysi, tekninen analyysi, kaupankäyntipsykologia ja riskienhallinta.

Tietoja kurssista

Kaupankäyntipsykologia on onnistuneen kaupankäynnin avaintekijä. Kaupankäynnin psykologian taidon hallitsevat kauppiaat eivät toimi ennakkoluulojen tai tunteiden perusteella, mikä jättää heille paremmat mahdollisuudet tuottaa voittoa ja minimoida tappiot markkinoilla. Viiden viikon kurssimme auttaa sinua kehittämään tietämyksesi kaupankäyntipsykologiasta ja huolellisen päätöksenteon tekniikoista, jotta voit parantaa menestystäsi markkinoilla.

Yhdistelemällä live-interaktiivisia online-istuntoja, LAT:n asiantuntija-tutori käyttää 18 vuoden asiantuntemustaan arvioidakseen kauppiaspersoonallisuuttasi ja antaa sinulle mahdollisuuden päästä pelin edellä oppimalla yleisiä kaupankäyntivirheitä.

Paranna kaupankäyntipsykologiaasi ja ymmärrä todelliset potentiaalisi kauppiaana jo tänään! Rekisteröidy ennen 31. marraskuuta ja saat 20% alennuksen Black Friday -alennuksestamme!

Joustavat opiskeluvaihtoehdot

Opiskelijat huomioon ottaen tarjoamme joustavuutta kaikille kursseillemme. Olemme kehittäneet online-toimitusmenetelmämme mahdollistamaan jatkuvan vuorovaikutuksen kaikille opiskelijoille, jotta voit saada maksimaalisen hyödyn valitsemastasi kurssista.

 • Opiskele verkossa suorien interaktiivisten online-istuntojen avulla.
 • Voit keskeyttää kurssin ja aloittaa sen uudelleen milloin tahansa.
 • Voit päivittää kurssilta toiselle maksamalla vain kurssimaksujen erotuksen, ei molempien kurssien koko maksua.

Asiantuntevat tutorimme

Ron William, CMT, MSTA, on taitava strategi, kauppias ja kouluttaja/mentori, jolla on 18 vuoden kokemus rahoitusmarkkinoista. Hän työskentelee johtavissa taloustutkimus- ja institutionaalisissa yrityksissä; makrotutkimuksen ja kaupankäyntistrategioiden tuottaminen. Hänen markkinanäkemyksensä sai alan tunnustusta useilla finalistipalkinnoilla, ja niitä esitellään säännöllisesti merkittävissä julkaisuissa ja media-ohjelmissa.

Ron toimii aktiivisena kaupankäynnin mentorina, joka on erikoistunut kaupankäyntipsykologiaan käyttämällä NLP-mallia ja viimeisintä huippusuorituskoulutusta. Johtavien teollisuus- ja koulutusryhmien suuri tukija Ron on kansainvälisen teknisten analyytikoiden liiton (IFTA), Swiss Association of Market Technician (SAMT) hallituksen jäsen ja Egyptin Technical Analysts Societyn (ESTA) kunniajäsen.

Pääsyvaatimukset kaikkiin LAT-ohjelmiin:

 • Täytetty ja allekirjoitettu hakulomake
 • Kopio passistasi/henkilötodistuksestasi/syntymätodistuksesta

Pääsyvaatimukset kaikkiin vähintään kahden viikon LAT-ohjelmiin:

 • Skannattu kopio tuoreesta passin kokoisesta värivalokuvasta
 • Todiste koulutuspätevyydestä
 • Tarvittaessa todistus englannin kielen taidosta

Huomautus: Kaikki asiakirjat on toimitettava englanniksi. Jos asiakirjat eivät ole englanninkielisiä, sinun on toimitettava myös oikeaksi todistettu käännös kaikista tällaisista asiakirjoista.

Kansainväliset opiskelijat:

 • Skannatut kopiot tutkintotodistuksestasi ja oikeaksi todistettu käännös
 • Skannatut kopiot varmennettuista transkriptioistasi
 • Todiste englannin kielen taidosta IELTS 5.5 tai vastaava
 • Ehdokkaat, jotka ovat opiskelleet englannin kielen perustutkintoa suurimmassa osassa englantia puhuvassa maassa, voivat toimittaa yliopistoltaan kirjeen, joka vahvistaa tämän todisteeksi heidän englannin kielen taitostaan.

Kaikki muut opiskelijat:

 • Vähintään tason 3 pätevyys tai haastattelu akateemisen dekaanimme Paddy Osbornin kanssa. LAT-hakemuslomake täytti kokonaan.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä