Keystone logo
London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

Johdanto

Tervetuloa Lontoon opetuksen uuteen aikakauteen

AJATUS

Lontoon muotoilun ja markkinoinnin korkeakoulu yhdistää luovuutensa ja teknisen tarkkuutensa työkokemuksella tarjoamalla käytännön ja dynaamisia 100% online-kursseja Design and Marketing -ohjelmassa, jotka täyttävät nykyisten työmarkkinoiden vaatimukset. LSDM: n opettamat kurssit koostuvat erittäin erikoistuneista sisällöistä käyttämällä kehittyneitä oppimis- ja arviointiohjelmia.

VISION

Viitekehys Euroopan tasolla verkko-opetuksen, muotoilun ja markkinoinnin osalta.

ARVOT

Uskomme, että luovuus, innovaatio ja teknisten taitojen kehittäminen ovat onnistuneen uran ajurit. LSDM: ssä valmistelemme opiskelijoita työmarkkinoiden vaativimpiin haasteisiin yhdistelemällä paitsi hankitun tiedon lisäksi myös intohimo mitä he tekevät.

Kampuksen ominaisuudet

Että?

London School of Design and Marketing - LSDM - on muotoilun ja markkinoinnin erikoiskoulu, jonka tavoitteena on muuttaa opetusmallia innovatiivisella ja luovalla koulutuksella, 100% verkossa ja saatavana englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi. Tarjoamme oppimiskokemuksen ja käytännön tuloksia järjestelmällisen suuntautumisen kautta, jossa yhdistyvät opiskelijoiden ammatilliset ominaisuudet ja kehittynyt käsitys teknisistä kyvyistä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan eksklusiivisia verkkokursseja, jotka University of Creative Arts on akkreditoinut hankkimalla uutta tietoa, joka on mukautettu yhä vaativampien työmarkkinoiden haasteisiin.

Miten?

LSDM-verkko-oppimiskokemukselle on ominaista tohtoriprofessorien kehittämä korkealaatuinen akateeminen sisältö yhdessä muiden resurssien kanssa, kuten videot, infografiat, tieteelliset artikkelit, digitaaliset kirjastot. Jokaisen opiskelijan mukana on viikoittain tutor -keskus, joka koostuu erikoistuneista ohjaajista, jotka takaavat sisällön omaksumisen edistämällä vuorovaikutteisuutta, kiinnostusta ja uteliaisuutta. Jokainen LSDM -kurssi on yksinomaan verkossa ja joustava, joten opiskelijat voivat osallistua luokkiin missä tahansa korkeudella.

Huomautus: LSDM - London School of Design and Marketing on osa Talent - Individuality Through Education -verkostoa, jossa on kouluja, joilla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisen ammatin opetuksesta. Sillä on kokoelma opettajia ja työntekijöitä, jotka ovat valmiita auttamaan ja kehittämään lahjakkuuksia Euroopan ja Latinalaisen Amerikan korkeakouluissa.

  Pääsymaksut

  LSDM-kurssit on kehitetty opiskelijoille, ammattilaisille ja yrittäjille, jotka haluavat hankkia tietoa ja teknisiä taitoja suunnittelun tai markkinoinnin luovista taiteista ottaen huomioon uusimmat tekniikat ja innovaatiot sähköisen oppimisen suhteen. Kaikki kurssit ovat saatavilla englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.

  Rankingit

  UCA: n akkreditointi

  Luovan taiteen yliopisto (UCA) akkreditoi kaikki LSDM -kurssit: Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master of Marketing (MA) ja Master of Design (MA).

  UCA: lla on lähes 160 vuoden historia, ja sitä on pidetty Yhdistyneen kuningaskunnan parhaana luovan taiteen erikoisyliopistona Complete University Guide 2018: ssa.

  Tällä hetkellä se on myös Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen 40 parhaan joukossa ja 11. sijalla modernissa yliopistoluokituksessa, johon kuuluu 70 oppilaitosta. Tämän yliopiston valmistuneiden joukossa on julistettuja Oscar -voittajia, elokuvantekijöitä, taiteilijoita ja muotisuunnittelijoita.

  Sijainnit

  • London

   9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

  Kysymyksiä