Keystone logo
London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

Johdanto

Tervetuloa Lontoon opetuksen uuteen aikakauteen.

Olemme online-oppilaitos, joka on saatavana kolmella kielellä (englanti, espanja ja portugali), jotka sijaitsevat Lontoossa, mutta verkko-oppilailla, jotka ovat saatavilla ympäri maailmaa.

Mitä?

Lontoon muotoilun ja markkinoinnin koulu - LSDM on muotoilun ja markkinoinnin erikoistunut koulu, joka ehdottaa opetusmallin muuttamista innovatiivisella ja luovan koulutuksella, 100% verkossa ja saatavilla englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi. Tarjoamme oppimiskokemusta käytännönläheisillä tuloksilla systemaattisella suuntautumisella, jossa yhdistyvät opiskelijoiden ammatilliset ominaisuudet ja teknisen osaamisen kehittynyt muotoilu. Olemme sitoutuneet tarjoamaan ainutlaatuisia kursseja, jotka yliopisto on hyväksynyt Creative Artsin kautta hankkimalla uutta tietoa, joka mukautuu työmarkkinoiden haasteisiin, jotka ovat yhä vaativampia.

Lontoon muotoilun ja markkinoinnin koulu

Missä intohimo tulee ammattiin

WHO?

LSDM-kursseja kehitettiin opiskelijoille, ammattilaisille ja yrittäjille, jotka pyrkivät hankkimaan osaamista ja teknisiä taitoja muotoilun tai markkinoinnin luova-alueilla, osallistumaan uusimpaan teknologiaan ja innovointiin e-oppimisen opetuksessa. Kaikki kurssit ovat saatavilla englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.

Missiomme

Lontoon muotoilun ja markkinoinnin koulu yhdistää luovuuttasi ja teknistä tarkkuutta ammattitaidolla, joka tarjoaa käytännöllisiä ja dynaamisia 100% online-kursseja suunnittelun ja markkinoinnin aloilla vastaamalla nykyisten työmarkkinoiden vaatimuksiin. LSDM: ssä opettavat kurssit koostuvat erittäin erikoistuneesta sisällöstä käyttämällä kehittyneitä oppimis- ja arviointiohjelmia.

näkymä

Euroopan tason vertailukoulu verkko-opetuksessa suunnittelun ja markkinoinnin aloilla.

arvot

Uskomme, että luovuus, innovaatio ja teknisten taitojen kehittäminen ovat onnistuneen uran perusta. LSDM: ssä valmistelemme opiskelijoita vaativimpiin työmarkkinoiden haasteisiin yhdistelemällä paitsi hankitun tiedon lisäksi myös intohimo mitä he tekevät.

Kampuksen ominaisuudet

Miten?

LSDM: n verkko-opetukselle on ominaista korkealaatuinen akateeminen sisältö, jonka ovat kehittäneet tohtoriprofessorit ja johon liittyy muita resursseja, kuten videoita, infografioita, tieteellisiä artikkeleita, digitaalikirjastoja. Kaikkia oppilaita seurataan viikoittain tutor -keskuksen kautta, joka koostuu erikoistuneista ohjaajista, jotka takaavat sisällön omaksumisen edistäen heidän vuorovaikutteisuuttaan, kiinnostustaan ja uteliaisuuttansa. Kaikki LSDM -kurssit ovat yksinomaan verkossa ja joustavia, joten opiskelijat voivat ottaa oppitunteja missä ja milloin tahansa.

Huomautus: LSDM - London School of Design and Marketing on osa Talent - Individuality Through Education -verkostoa, jossa on kansainvälinen ammatillinen koulu ja jolla on yli 20 vuoden kokemus koulutuksesta. Sillä on kokoelma opettajia ja työntekijöitä, jotka ovat valmiita auttamaan lahjakkuuksien kehittämisessä korkeakouluissa Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

  Rankingit

  UCA: n akkreditointi

  Kaikki LSDM -kurssit ovat luovan taiteen yliopiston akkreditoimia: Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master of Marketing (MA) ja Master of Design (MA).

  UCA: lla on lähes 160 vuoden historia, ja se nimettiin Complete University Guide 2018: ssa parhaaksi luovaan taiteeseen erikoistuneeksi yliopistoksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

  Tällä hetkellä se on myös Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen 40 parhaan sijoituksen joukossa ja nykyaikaisten yliopistojen rankingissa 11. sija, joka kattaa 70 oppilaitosta. Tämän yliopiston valmistuneiden joukossa on kansainvälisesti tunnustettuja Oscar -voittajia, elokuvantekijöitä, animaattoreita ja muotisuunnittelijoita.

  Sijainnit

  • London

   9 Devonshire Square, London, EC2M 4YF, London

  Kysymyksiä