Keystone logo
Masters Design Lab

Masters Design Lab

Masters Design Lab

Johdanto

MDL - innovatiivinen lähestymistapa suunnittelukoulutukseen.

Masters Design Lab on suunnittelukoulu, jota ohjaa innovatiivinen lähestymistapa suunnittelukoulutukseen. Hyödyntämme tekniikan ja globaalin ulottuvuuden mahdollisuuksia antaa ihmisille kaikkialta maailmasta mahdollisuuden oppia ja tehdä yhteistyötä joidenkin maailman parhaiden suunnittelijoiden kanssa elinvoimaisessa suunnitteluyhteisössä.

Sertifikaattiohjelmamme ovat keskittyneitä, käytännönläheisiä ja ajan tasalla teollisuuden suuntauksiin ja muutoksiin. Ainutlaatuisessa opetussuunnitelmassamme on yli 25 kurssia, jotka tarjoavat sinulle uskomme olevan tärkeimmät taidot, joita moderni suunnittelija tarvitsee.

Jos olet valmis sukeltamaan muotoilumaailmaan, Masters Design Lab antaa sinulle kaikki tarvitsemasi oppaat.

Toisin kuin muut ohjelmat, meidän paitsi opettaa muotoilua myös upottaa opiskelijat muotoilumaailmaan ja saa heidät uravalmiiksi eliitin suunnittelijoiden ohjeiden avulla.

138272_138219_Artboard2copy4.png

Miksi MDL?

Lähestymistapamme suunnittelukoulutukseen on erilainen kuin muissa suunnittelukouluissa. Me emme opeta vain perustavaa laatua olevia suunnittelutaitoja, vaan myös sitä, kuinka soveltaa niitä reaalimaailman projekteissa, yritysympäristöissä, ryhmätehtävissä ja muussa. Ohjelmamme ylittää ja antaa sinulle tarvittavat asiat. Opetamme sinulle taitoja, jotka täydentävät suunnittelijauraa ja jotka antavat sinulle reunan, kuten luoda tehokas kopio. Maailmanluokan suunnittelijoiden ohjauksella saat ainutlaatuisen valmistuksen menestyäsi valmistumisen ajan.

 • Opi maailman parhaimmilta suunnittelijoilta - Tiedekunnassamme on palkittuja, kokeneita ja aktiivisia suunnittelijoita. Maailmankuulu suunnittelija David Carsonin johtama, tiedekunnan jäsenet ovat avainsuunnittelijoita yrityksissä, kuten Google, Facebook ja muut.
 • Omistettu tiedekunta jokaiselle kohortille - Jokaisella kohortilla on pää-mentori, jonka kanssa voit ottaa yhteyttä päivittäin. Suunnittelija auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi ja varmistaa, että saat kaiken irti jokaisesta kurssista.
 • Opi mistä tahansa - Masters Design Lab on paikalla agnostiikka, emmekä veloita lisämaksua opiskelijoilta Kanadan tai Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Maksut ovat kaikki samat. Kaikki luokkamme ovat verkossa, ja niissä on sekoitus live- ja ennalta nauhoitettuja oppitunteja.
 • Ammatillinen oppimisympäristö - Ohjelmamme on vaativa. Se perustuu johdonmukaiseen aikatauluun ja asetettuihin määräaikoihin. Opiskelijoiden on pakollista osallistua live-tunteihin, mikä on erittäin tärkeää opettajien ja ikätovereiden antamalle todelliselle palautteelle.
 • Jatkuva palaute ja mentorointi - Suunnittelun oppiminen vakavan kritiikin ja palautteen kautta on erittäin hyödyllistä. Suunnittelu on prosessi, joka on opittava ja parannettava.
 • Live-luokat - Haluamme sinun olevan uppoutuneena todelliseen yhteistyöhön suunnittelukokemukseen. Elävien luokkiemme avulla voit kuunnella ja tulla kuulluksi ja oppia arvokkaita opetuksia opettajalta ja ikäisiltä.
 • Todellisen maailman projektit (ja paljon niistä) - Ohjelmallamme on ainutlaatuinen studion kurssi / luokka, joka kulkee ympäri vuoden. Tällä vuoden mittaisella kurssilla saat ohjeita ja projekteja, jotka auttavat sinua soveltamaan opittuasi.
 • Käytännöllinen harjoitteluohje ja tuki - Emme lupaa mitään työpaikkoja, mutta sijoitusneuvojamme tekee kaikkensa saadaksesi urasi valmiiksi, portfoliosta haastatteluharjoitteluun ja tarjoaa pääsyn erilaisiin harjoittelupaikkoihin ja työpaikkoihin.

* Saatavana vain täysiohjelman opiskelijoille

 • Ainutlaatuinen opetussuunnitelma - Opetussuunnitelmamme on erinomainen. Olemme suunnitelleet ohjelmat, jotka opettavat sen, mikä mielestämme on nykyaikaisen suunnittelijan tärkeimpiä taitoja. Yhdistä tämä henkilökohtaiseen mentorointiin, mestarikursseihimme ja ympäri vuoden pidettäviin studiotunneihimme, ja olemme vakuuttuneita siitä, että osaat toteuttaa suunnittelun unelmasi. Muista kuitenkin, että tämä ohjelma ei ole kaikille. Sinun on tehtävä töitä pysyäksesi ajan tasalla.
 • Yli 25 kurssia - Emme ole pidättäytyneet luomasta 25-kurssista ohjelmaa, joka sisältää vain suunnitteluprogrammistamme opetettuja kursseja, kuten esimerkiksi Design Business.

* Saatavana vain täysiohjelman opiskelijoille

138259_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg
Kelly Sikkema / unsplash

Henkilökohtainen mentorointi ja jatkuva palaute

Ohjelmaamme sisältyy täysi mentorointi ja ammatillinen palaute ensimmäisestä päivästä alkaen. Uskomme, että suunnittelukykyä ei voida opettaa yksinkertaisesti näkemällä jonkun muun suunnittelevan; sen on oltava jatkuvaa vuoropuhelua suunnittelijan ja heidän opettajiensa ja ikäisensä välillä.

Elävä oppimisympäristö

Uskomme myös elinvoimaisen opiskeluympäristön merkitykseen, minkä vuoksi keskitymme myös live-luokkiin, webinaareihin, aktiivisiin löysiin kanaviin, työryhmiin ja palauteistuntoihin ikätovereiden kanssa. Ohjelmamme ei ole helppo, koska suunnittelu vaatii täydellistä huomiota yksityiskohtiin ja konsepteihin. Se on kuitenkin hauskaa ja kiinnostavaa.

Tiedekunta

Intohimoinen suunnitteluun. Intohimoinen koulutukseen.

Olemme erittäin ylpeitä arvostetuista tiedekunnan jäsenistämme, joita johtavat maailmankuulut suunnittelijat ja akateeminen neuvonantaja Michael Leblanc. Valitsemamme tiedekunnan jäsenet ovat kansainvälisiä ammattisuunnittelijoita, jotkut työskentelevät tai ovat työskennelleet Fortune 500 -yritysten parissa kuten BBC, NEXT ja Intel.

Michael LeBlanc

Akateeminen neuvonantaja.

Michael LeBlancilla on kunniamerkki. BA Guelphin yliopistosta ja MFA Yorkin yliopistosta.

Hän on monitieteinen suunnittelija, jolla on kiinnostuneita verkkoista, käyttöliittymäsuunnittelusta, fyysisestä laskennasta ja tuotesuunnittelusta.

30 vuoden ajan NSCAD-yliopistossa Halifaxissa - mukaan lukien yli kymmenen vuotta suunnittelijaosaston puheenjohtajana - hän on opettanut Toronton, Waterloon, Guelphin ja Foshanin yliopistoissa.

Sijainnit

 • London

  85 Great Portland Street, , London

Kysymyksiä