Keystone logo
MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

Johdanto

Nautimme olla innovatiivisia - MBU yhdistää perinteisen liiketoiminnan koulutusta, kokonaisvaltainen lähestymistapa, aseistaa opiskelijamme sekä "kovia" ja "pehmeitä" taitoja. Olemme myös huipputeknologian avulla. Meidän opiskelijat voivat käyttää Segways ja Gigabit Internet, langattomasti. Koko Yliopisto on varustettu Smartboards, ja olemme valu laitteet (DLNA, Apple TV, Chromecast) joka huoneessa.

On tärkeää opettaa opiskelijoille miten tekniikka toimii, mutta myös moraalisia arvoja, esimerkiksi olla kunnioittava, eettinen ja vastuullinen. Nykyaikaisessa liike-elämässä, nämä ominaisuudet ovat hyvin harvinaista löytää ammattilaisille, mikä tieto yhdistettynä pehmeitä taitoja todella arvokasta. Sinänsä, teemme teille työllistettäviä, ja matka omaan työhön on hauskaa, kun valmiste täyttää tilaisuus.

Mikä tekee MBU erikoista on se, että opiskelijat tuetaan alusta alkaen heidän matkansa MBU loppuun asti henkilökuntamme ja tiedekunnan jäseniä. Jopa valmistumisen jälkeen, pidämme yhteyttä meidän alumnien ja yrittää auttaa heitä kaikessa heidän aikuisuuteen. Kun MBU opiskelija, aina MBU opiskelija!

Koska meidän pieniä luokkia, yksikään opiskelijoiden tuntuu menetetty MBU - jokainen opiskelija saa riittävästi huomiota, jotta niiden ymmärtävät jokainen aihe katettu luokassa.

Se, että meidän professorit ovat kaikki ammattilaisille on myös erittäin arvostettu - ne tuovat oman kokemuksen luokkahuoneessa, jolloin oppilaita oppimaan paitsi kirjoista ja tapaustutkimuksia, mutta myös heidän kokemuksensa ja niiden virheitä.

Kansainvälisesti tunnustetun todistuksen lisäksi monikansallisessa ja monikulttuurisessa ympäristössä, jotta meidän opiskelijoiden löytää unelmatyöni tai avaamaan oman yrityksen. Opiskelijamme ovat varsin yrittäjiä!

Uskomme, että MBU on hyvin erityinen paikka olla ja erittäin mielenkiintoinen verkon olla osa.

Menestys on vain yhden klikkauksen päässä - yhteyttä ja tulla menestyksekäs liiketoiminnan ammattilainen olet aina halunnut tulla!

MBU ERO

uniquelocation

Näkymät kauniin Lake Geneva, Montreux Business University on täydellinen oppiminen ja inspiroiva ympäristö. Opiskelija on etuoikeus opiskella yliopistossa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä järven ja ympäröivän Ranskan ja Sveitsin Alpeille. Sveitsi sijaitsee keskellä Eurooppaa, joten se on erittäin kätevä oppilaita matkustaa mantereen viikonloppuisin ja löytää tällaisen ikonin Euroopan kaupungeissa kuten Pariisi, Rooma, Barcelona, ​​Berliini, Milano.

diplomaheader

Sijoituksesi on osaksi laatu. Sen lisäksi meidän eri kytkökset ja jäsenyydet, MBU tunnistaa maailmanlaajuinen akkreditoinnit.

Montreux Business University on akkreditoitu ja on jäsenenä:

 • ACBSP - Akkreditointi neuvoston kauppakorkeakoulujen ja ohjelmat
 • ISO 9001: 2008 / ISO 29990: 2010 - International Organization for Standardization
 • EFMD - Euroopan Foundation for Management Development
 • CEEMAN - Keski- ja Itä-Euroopan Management Development
 • AVDEP - Association of Yksityiset koulut n Waadt
 • CVCI - kauppa- ja teollisuusministeriö Waadt
 • FSEP - Swiss liitto Yksityiset koulut
classheader

Pieni luokkakoot mahdollistavat opiskelijat tiiviisti vuorovaikutuksessa professorit, sekä saada tietoa niiden eri globaalin liiketoiminnan taustoja.
Koska yksilöllistä huomiota, pienet luokat Tehokkaamman oppimisympäristö.

environmentheader

Kansainvälinen yhteisö on Montreux Business yliopiston kasvaa. Meillä on yli 15 kansallisuutta opiskelusta MBU.
Opiskelijat kokevat monikansallisessa ympäristössä ja tunnettu sveitsiläinen vieraanvaraisuus, auttaa lisäämään maailmanlaajuista tietoisuutta ja kulttuurivaihtoa, kaikki samalla jatkaa heidän koulutustaan.

FrenchEngHeader

MBU keskus kielentutkimuksen tarjoaa kehittyneen yritysviestinnän kursseja Englanti, sekä intensiivikursseja ranskaksi, jotka on suunniteltu auttamaan opiskelijoita ja liike-elämän ammattilaiset nopeasti hankkia suullinen ja kirjallinen taito he tarvitsevat menestyäkseen akateemisesti ja ammattimaisesti.

SemesterHeader

Montreux Business University on valittu useita tunnettuja yliopistojen kuin kumppanimme ympäri maailmaa.
Kannustamme opiskelijoita suorittamaan lukukauden ulkomailla voidakseen nauttia eri ilmapiiri nauttimalla etsintä uusien kulttuurien ja perinteiden ja saada uusia ystäviä eri puolilta maailmaa. Lista partnerikouluihimme löytyvät täältä.

CuttingEdgeHeader

MBU käyttää uusinta tekniikkaa työselostus ja käytännössä. Meidän kampuksella on luultavasti yksi nopeimmin Internet-yhteyksien verrattuna muihin Sveitsin yliopistoissa.
Jokaisella opiskelijalla on pääsy 4 Gigabit / Second LAN ja 1 Gt / s WiFi alas / upload. Meidän luokat ovat varustettu Interactive Smart Boards sekä interaktiivinen suoratoisto (Chromecast / Apple, DLNA) jokaisessa luokassa.
Online Kurssit täydennetään 360 ° Videon suoratoisto ja Virtual Reality työkaluja, ja olemme ylpeinä investoimalla uusinta tekniikkaa edut tulevien sukupolvien. MBU kuuluu IED aloitteen. Mukaansatempaava oppiminen tapahtuu täällä.

ExecutivesHeader

Meillä on ainutlaatuinen EIR ohjelma. Meidän Avainhenkilöt Residence tunnetaan asiantuntijoita yritykset, kuten Apple, Deloitte, UBS, Credit Suisse tai Caterpillar. Ne ovat toimineet toimitusjohtaja, CTO tai talousjohtaja. Niitä / ajoivat IT, Human Resources, Legal tai talousosaston; alansa asiantuntemusta on Banking, Aviation, Heavy Industries, kansainvälisten järjestöjen, tarkastus-, vero tai Legal.
Leikkaus pitkän tarinan lyhyesti, meidän Executive in Residence ovat onnistuneita johtajia ja yrittäjiä, jotka ovat avoinna antamaan neuvoja opiskelijoille. Ne osoittavat heille, miten menestyä haasteet opintojen.
Klikkaa tästä oppia lisää Executive Residence.

Vision & Mission

Tietoonsa innovaatio, reprise koulutus - joka on meidän motto. At Montreux Business yliopistossa, haluamme tarjota kaupallisen koulutuksen kanssa ero toteuttamalla innovatiivinen opetussuunnitelma, joka inspiroi opiskelijaa kehittämään kovaa ja pehmeitä taitoja he tarvitsevat menestyvät yritysjohtajia, jotka mukautua nopeasti muuttuviin markkinoihin. Tavoitteenamme on tehdä opiskelijat työllistyvät.

Kansainvälinen tiedekunnan jäsentä valmistautumaan MBU opiskelijat olemaan globaalin liiketoiminnan johtajat huomenna läpi kokonaisvaltaisen henkilökohtaisen kehityksen ja laadukkaan liiketoiminnan koulutuksen, joka kattaa kahdeksan oppimisen alueet:

Visio Missio

Sijainnit

 • Montreux

  Avenue de Chillon 74 , 1820 , Montreux

  Kysymyksiä