Keystone logo
© ©Methodist University
Methodist University Online

Methodist University Online

Methodist University Online

Johdanto

Vuonna 1956 taiteiden korkeakouluksi perustettu metodistiyliopisto palvelee nyt noin 2,000 opiskelijaa lähes 50 maasta. Metodistiyliopisto keskittyy korkealaatuisiin kokemuksiin, jotka vaalivat moraalisia arvoja ja eettistä päätöksentekoa valmistaakseen opiskelijoita erilaisiin ammatteihin ja harrastuksiin.

Verkko-oppimisympäristö tarjoaa yhtä laadukasta opetusta kuin henkilökohtaiset kurssit. Kaikki akateemiset tukipalvelut ovat verkko-opiskelijoiden käytettävissä, ja ne tarjoavat heille henkilökohtaista apua, jota tarvitaan menestymiseen. Opiskelijat voivat esimerkiksi käyttää koulun tutorointikeskusta ja kirjoituskeskusta saadakseen palautetta työstään. Nämä tukipalvelut yhdistyvät omistautuneiden tiedekunnan jäsenten kanssa tuottaakseen yleisen välittävän ja ystävällisen ympäristön kaikille opiskelijoille.

Metodistiyliopisto on keltaisen nauhan koulu, jonka on akkreditoinut eteläinen korkeakoulujen ja koulujen yhdistys (SACS), ja Reeves School of Business on akkreditoitu kauppakorkeakoulujen ja -ohjelmien akkreditointineuvoston (ACBSP) toimesta. Yhdeksänkymmentäseitsemän prosenttia opiskelijoista on oikeutettu taloudelliseen tukeen. Ja monien ohjelmien useiden aloituspäivien sekä osa-aikaisten ja kokopäiväisten vaihtoehtojen ansiosta opiskelijoille tarjotaan joustavuutta koulutuksen edistämiseen tasapainottaen samalla työtä ja henkilökohtaisia sitoumuksia.

Laaja valikoima joustavia ja laadukkaita online-ohjelmia, Metodistiyliopisto voi auttaa sinua aloittamaan tai etenemään urallasi. Koe erottuva koulutuskokemus, joka kannustaa ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kasvuun.

Sijainnit

  • Fayetteville

    Ramsey Street,5400, 28311, Fayetteville

    Kysymyksiä