Keystone logo
MIA Digital University

MIA Digital University

MIA Digital University

Johdanto

MIA - Digitaalinen yliopisto Digital University on kansainvälinen kauppakorkeakoulu, joka on erikoistunut maisteri-, sertifikaatti- ja toimeenpano-ohjelmiin ja perustuu innovatiivisten koulutus- ja teknologiatyökalujen käyttöön. Yliopiston tehtävänä on löytää, säilyttää ja levittää tietoa ja kouluttaa seuraavaa maailman kansalaisten sukupolvea tarjoamalla innovatiivisia ja edullisia ohjelmia sekä oppimismahdollisuuksia sekä kotimaisille että kansainvälisille opiskelijoille. Yliopisto-ohjelmat on suunniteltu ottaen huomioon työmarkkinoiden nousevat vaatimukset, ja ne tarjoavat opiskelijoille tarvittavat taidot ja pätevyydet menestyvän uran rakentamiseksi kansainvälisellä tasolla. Master-, Certificate- ja Executive-ohjelmat on omistettu nuorille ja aikuisille ammattilaisille ja johtajille, ja niillä on vahva kansainvälinen osa, joka tarjoaa kattava kuvan globaalista liiketoiminnasta, tärkeimmistä nousevista talouden aloista sekä digitaalitekniikoista ja -järjestelmistä.

Miksi valita MIA Digital University

  • Kehitä maailmanlaajuinen kuva tärkeimmistä nousevista liiketoiminta-alueista.
  • Opiskele verkossa joustavan ja vuorovaikutteisen järjestelmän avulla.
  • Ole osa kansainvälisten opiskelijoiden ja ammattilaisten yhteisöä.
  • Kehitä edistyneitä teknisiä taitoja, joiden avulla voit menestyä työympäristössä.
  • Saa kattavan tiedon ja käytännön koulutuksen, jonka avulla voit edetä urallasi.

133553_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg
Brooke Cagle / unsplash

Opintomalli

MIA - Digitaalinen yliopisto on laitos, joka on sitoutunut tutkimaan ja kehittämään innovatiivisia oppimismenetelmiä, jotka rikastuttavat opiskelijoiden koulutuskokemusta ja antavat heille mahdollisuuden saavuttaa tehokkaasti ammatilliset ja henkilökohtaiset tavoitteensa. Kaikki opettajat ja koulun johtajat tekevät yhteistyötä koulutusohjelmien suunnittelussa, valitsemalla aktiivisia opetus- ja oppimisvälineitä, edistämällä tietämyksen käytännön soveltamista ja tulosten laajuutta. Yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden opiskella verkossa joustavassa ympäristössä, mikä takaa kattavan koulutuksen, jonka avulla he voivat saavuttaa henkilökohtaiset ja ammattilaisten tavoitteet joustavasti. MIA: n kautta - digitaalisen yliopiston virtuaalinen oppimisympäristö - opiskelijat koulutetaan vuorovaikutteisella opetus- ja oppimismenetelmällä opettajiensa ja professoriensa jatkuvan neuvonnan ja tuen avulla. Avainhenkilökohtaisen ja ammatillisen osaamisen hankkiminen perustuu jatkuvaan arviointijärjestelmään, joka toteutetaan käytännön tapausten ratkaisemisen, simulaatioiden, tehtävien ja projektien avulla, jotka mahdollistavat hankitun tiedon käytön todellisissa tilanteissa.

Suhteestaan yritysmaailmaan MIA - Digital University tarjoaa erinomaisen koulutuksen, joka mahdollistaa avaintaidon hallinnan johtotehtävissä eurooppalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä.

Löydä sinulle sopiva ohjelma

Vastaa tarpeitasi ja tahtoasi ja kulje oikealle tielle.

MIA Digital University tarjoaa erilaisia ohjelmia, jotka keskittyvät digitaalitekniikan kehitykseen vastaamaan globaaleihin ja muuttuviin markkinoiden vaatimuksiin. Olitpa nuori valmistunut tai ammattilainen, löydät ohjelman, joka vie sinut oikealle tielle uran rakentamiseksi tai parantamiseksi.

Opiskelijoiden suositukset

Fabrizio Rodio

Valmistunut Master Global MBA

" MIA Digital University on loistava instituutti kehittääksesi akateemisia ja henkilökohtaisia taitojasi. Kurssit, joissa kävin maisterin aikana, täyttävät ura-odotukseni ja saavuttamasi tiedot ja taidot antoivat minulle mahdollisuuden edistää intohimoani ja tavoitteitasi"

Nicola Caria

Valmistunut digitaalisen markkinoinnin todistuksesta

”Olen ylpeä siitä, että olen suorittanut sertifikaattiohjelman digitaalisen markkinoinnin maisterina MIA Digital University . Verkkokurssit antoivat minulle mahdollisuuden toteuttaa unelmani ohjelman avulla, joka oli joustava ja sopiva aikataululleni ”

Kysymyksiä