Keystone logo
© Eva Dang
Morley College

Morley College

Morley College

Johdanto

Morley College on aikuiskoulutuslaitos Lontoossa. Se tarjoaa kursseja eri aloilla, mukaan lukien taide ja muotoilu, muoti, kielet, draama, tanssi, musiikki, terveys ja humanistiset tieteet.

Autamme sinua löytämään tulevaisuutesi oppimisen avulla. Parannettu ja joustava tarjouksemme pitää mielessä turvallisuutesi ja aikataulusi, joten Morley tarjoaa sinulle lyhyen kurssin riippumatta siitä, haluatko kehittää taitojasi, priorisoida hyvinvointiasi tai nauttia luovuudesta.

Saatat olla seikkailija : todellinen riskinottaja, joka koskee uusien polkujen luomista ja luovien mahdollisuuksien löytämistä. Ehkä olet konservatorio , joka haluaa olla vihreä ja valmis kehittämään teknologioita ja käytäntöjä planeettamme suojelemiseksi. Ehkä olet futuristi - sen sijaan, että ajattelet laatikon ulkopuolella, rakennat sen uudella strategialla parempaan maailmaan.

Halusitpa työstää uusia taitoja, keskustelemaan suuria kysymyksiä, tuntuu hyvältä tai nauttia luova toiminta, aikuinen on läsnä oppimiskurssia sinulle Morley, jossa voit löytää - ist.

Sijainnit

  • South Bank

    Westminster Bridge Road,61, SE1 7HT, South Bank

    Kysymyksiä