Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
NationsUniversity

NationsUniversity

NationsUniversity

Johdanto

NationsUniversity ovat omistautuneet lähestymistapamme pyhien kirjoitusten opettamiseen ja uskovat, että Jumalan sana on avain parempaan maailmaan. Nämä anteliaat lahjoittajat ovat valmiita maksamaan kolmesta ensimmäisestä opintokuukaudesta. Tämän lahjan avulla voit opiskella ilman kustannuksia, paitsi 25 dollarin rekisteröintimaksu. Nämä lahjoittajat ovat valmiita investoimaan sinuun ja auttamaan sinua ansaitsemaan raamatullisen koulutuksen, jotta voit muuttaa maailmaa. Ensimmäisen vuosineljänneksen lopussa sinulla on mahdollisuus tehdä sinulle parhaiten sopiva päätös.

Löydä NationsU

Olemme "koulu ilman seiniä", joka tarjoaa kaikille kohtuuhintaisen ja korkealaatuisen kristillisen koulutuksen.

Löydä edullinen kristitty korkeakoulutus.

NationsUniversity on online-voittoa tavoittelematon, akkreditoitu yliopisto. Se palvelee opiskelijaa, joka etsii laadukasta uskontotutkimuksen koulutusta kohtuulliseen hintaan. Yliopisto toivottaa uskovan ja ei-uskovan tervetulleeksi syrjäyttämällä uskonnolliset loukkaukset ja historialliset tulkinnat. Opinnot keskittyvät Raamatun pyhiin kirjoituksiin.

Löydä joustava ja kätevä tapa oppia.

NationsUniversity käyttää jatkuvaa rekisteröintimenettelyä. Voit aloittaa opintosi milloin tahansa. Virtuaaliset luokkahuoneet ovat avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Tämän avulla voit mukauttaa oppimissuunnitelmasi sopimaan aikatauluusi.

Löydä henkilöstö, joka on täysin sitoutunut menestykseesi.

NationsUniversity johtavat vapaaehtoiset ja tekevät mahdolliseksi rahoituskumppanit, jotka jakavat näkemyksen NationsUniversity käytöstä autenttisen uskon rakentamiseksi ja kristittyjen johtajien kouluttamiseksi ympäri maailmaa. Laitos on sitoutunut tekemään kokemuksestasi parhaan mahdollisen. Jokaiselle opiskelijalle on nimetty neuvonantaja ohjaamaan koulutusprosessia.

Tutustu akkreditoituihin tutkinto-ohjelmiin.

NationsUniversity on sisällytetty Louisiana osavaltioon. Tutkintoa myöntävänä oppilaitoksena koulu tarjoaa kolme astetta: (1) uskontotutkinnon kandidaatti (BRS), teologisten opintojen maisteri (MTS) ja jumaluuden päällikkö (M.Div.).

Löydä laatu.

Syy siihen, että NationsUniversity on olemassa, on antaa korkeakoulututkinto uskonnollisista ja teologisista opinnoista erittäin motivoituneille opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua kirkon johtamiseen, mutta jotka eivät löydä tätä koulutusta taloudellisista tai muista käytännöllisistä syistä. Olemme pystyneet tarjoamaan opiskelijoille laadukkaita riippumattomia opintokursseja pienin kustannuksin, koska meillä ei ole fyysistä kampusta, rekrytoimalla yliopistojen professoreita ja muita ammattilaisia vapaaehtoiseksi heidän asiantuntemuksensa ja palvelujensa tarjoamiseksi sekä saamalla runsas tuki ystäviltämme, jotka jakavat tavoitteemme.

NationsUniversity on etäopetuksen akkreditointikomission (DEAC) akkreditoitu jäsen. Yhdysvaltain koulutusministeriö (USDE) ja korkea-asteen koulutuksen akkreditointineuvosto (CHEA) ovat tunnustaneet DEAC: n.

NationsUniversity on antanut minulle laajemman perustan, josta voin vetää tietoa ja rakennetta, joka NationsUniversity kaikkea mitä teen.

-BYTHA REGAULD, ARKANSAS, YHDYSVALLAT

Mission visio

NationsUniversity tehtävänä on rakentaa aitoa uskoa ja kouluttaa kristillisiä johtajia ympäri maailmaa edullisen, helposti saavutettavan korkea-asteen koulutuksen avulla etäopiskelun avulla.

Tehtävä ja näkemys

NationsUniversity on sitoutunut suorittamaan tehtävänsä laadukkaiden etäopetusohjelmien avulla. Uskon rakentaminen ei ole tunteellista kokemusta; Se on tietoon ja ymmärrykseen perustuva koulutusyritys.

Kristittyjen johtajien kehittäminen on myös laskettu yritys, joka on rakennettu tiedon ja vakaiden periaatteiden pohjalta. Oikean perustan luomiseksi on välttämätöntä kristinuskon ja sen perusteiden vakava, korkea taso ja puolueeton esittely. Siksi laitos on sitoutunut houkuttamaan jokaisen opiskelijan tiukkaan vastakkainasetteluun Raamatun tekstin kanssa.

Tavoitteet

Rakentaa uskoa keskittymällä sekä raamatun tekstin tuntemiseen että henkilökohtaiseen henkiseen muodostumiseen. Kouluttaa kristillisiä johtajia tarjoamalla opiskelijoille tiedot ja taidot toimia kristittyinä johtajina.

NationsUniversity pyrimme:

 • Tarjoa akateemisia ohjelmia, jotka tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuksia henkilökohtaiseen, henkiseen ja ammatilliseen kehitykseen
 • Kuvata raamatullinen kirjoitus positiivisella tavalla
 • Tarjoa akateemisen huippuosaamisen ohjelmia keskiasteen jälkeisillä opetusasteilla
 • Rakentaa ja ylläpitää koulutusohjelmia ja palveluita, jotka ovat maailmanlaajuisia ja soveltuvat globaaliin opetukseen
 • Tarjota avoin järjestelmä etsijöille ilman tutkimuksen esteitä
 • Toimia Jeesuksen Kristuksen evankeliumista löytyvien arvojen mukaisesti
 • Suojella opiskelijoiden turvallisuutta
 • Tarjota ohjelmia, joilla opiskelijoilla on varaa
 • Tarjota esteettömiä ohjelmia opiskelijoille
 • Kannustaa opiskelijoiden etenemistä tukevan henkilökohtaisen yhteydenpidon avulla huolehtivan ja omistautuneen henkilöstön sekä vapaaehtoisten kautta
 • Suorittaa laitoksen liiketoimintaa tehokkaimmin

Sijainnit

 • New Orleans

  650 Poydras St., Ste 1400, , New Orleans

Kysymyksiä