Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
North Carolina State University Engineering

North Carolina State University Engineering

North Carolina State University Engineering

Johdanto

Meistä

Verkko-insinööriohjelmiemme mukana tulee kaikki kampuksen kokemuksen edut maailmanluokan yliopistossa.

Huipputekniikka tekniikassa

Kun opiskelet NC State Engineering Online -sivustolla, olet osa NC State College of Engineeringiä, joka on kansallinen johtaja. Etäohjelmien opiskelijat täyttävät samat tiukat vaatimukset kuin luokkahuoneessa.

Suunnittelijakuntamme on erinomainen. Heistä 16 on kansallisten tiede-, tekniikka- ja lääketieteellisten akatemioiden jäseniä, ja muut ovat voittaneet suosionosoittajia Valkoisesta talosta, MIT Technology Review: sta ja National Science Foundationista. Nämä tiedekunta työskentelevät tiiviisti NC-valtion syvän luettelon hallituksen ja teollisuuden kumppaneiden kanssa, etsiessään käytännön ratkaisuja maailmanlaajuisiin haasteisiin.

Verkkotekniikan opiskelijana sinulla on myös pääsy resursseihin menestyäksesi, mukaan lukien maailmanluokan kirjastot, Virtual Computing Lab, kampuksen proktori ja NC State Bookstores.


borevina / Pixabay

123951_architect-3979490__340.jpg

Ennätys menestyksestä

Suunnittelu on jatkuvasti muuttuva ala. Tämän päivän ennakot ovat eilisen uutinen, nopeammin kuin luulet. Perustiedot, jotka olet oppinut perustutkintoa suorittaneina tai työpaikalla, ovat aina osuvia, mutta käyttämäsi tekniikka ja resurssit muuttuvat jatkuvasti. Siksi elinikäinen oppiminen on niin tärkeä prioriteetti insinööreille, ja maisterin tutkinnon tai ammattitutkinnon ansaitseminen on paras tapa pysyä käyrän edellä.

NC-osavaltiossa meillä on pitkä menestys tekniikan etäopetuksessa - yli 40 vuotta pitkä. Olemme eteläisen korkeakoulujen liiton korkeakoulujen akkreditoimia, ja meillä on jokaisessa Yhdysvaltain osavaltiossa valtuutus toimittaa online-tutkinto-ohjelmia.

Paljon on muuttunut sen jälkeen, kun aloitimme vuonna 1978, kun laajakaistayhteydet korvasivat videonauhurit ja uudet kentät korvasivat väheneviä. Mikä ei ole muuttunut, on tarjoamiemme tekniikan koulutuksen laatu ja eheys.

Sijainnit

  • Raleigh

    Raleigh, Yhdysvallat

Kysymyksiä