Keystone logo
Northwestern California University School of Law

Northwestern California University School of Law

Northwestern California University School of Law

Johdanto

Northwestern California University School of Law (NWCULaw®) perustettiin 38 vuotta sitten. Se alkoi ulkoisena tutkintoa myöntävänä lakikouluna ja on nyt maan vanhin tutkintoa myöntävä online-oikeustieteellinen koulu maassa, joka tarjoaa etäopetusta verkossa. Sen lakiopinto-ohjelma on kehitetty siten, että taloudelliset esteet, perheen sitoutuminen, sijainnin syrjäinen sijainti ja muut vaikeudet eivät estä ansaitsevia henkilöitä opiskelemasta lakia.

Koulussa on tällä hetkellä noin 600 ilmoittautunutta opiskelijaa, ja koulun historian monien vuosien aikana suuri osa sen valmistuneista on harjoittanut lakia menestyksekkäästi. Koulututkinnon suorittaneet ovat siirtyneet yksityishenkilöiden asianajajaksi ja asianajajaksi, apulaispuolustajaksi, apulaispiirin asianajajaksi, läänin neuvonantajaksi, kaupungin asianajajaksi, patenttiasiamieheksi, veroasianajajaksi, maahanmuuttoasianajajaksi, konkurssijuristiksi, amiraali- ja merimiesten asianajajaksi, välimieheksi, sovittelijat, hallintotuomioistuimen tuomarit ja asianajajat asianajotoimistoissa, yksityisissä yrityksissä, järjestöissä ja valtion virastoissa

NWCULawilla on todistettu menestys online-oikeustieteellisissä oppilaitoksissa ja etäopiskeluissa, ja se oli ensimmäinen sellainen koulu, joka tarjosi Internet-pohjaista opetusta opiskelijoilleen videoneuvottelutekniikkaa hyödyntämällä. Se tarjoaa täysin online-oikeuden opinto-ohjelman, joka johtaa Juris Doctor (JD) -tutkinnon esittelyyn.

Sijainnit

 • Sacramento

  2151 River Plaza Drive, Suite 306 Sacramento, CA 95833, 95833, Sacramento

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä