Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Northwestern Kellogg School of Management

Northwestern Kellogg School of Management

Northwestern Kellogg School of Management

Johdanto

Luoteis-yliopiston Kelloggin johtamiskoulu on omistautunut vahvojen organisaatioiden rakentavien rohkeajen johtajien kouluttamiseen ja inspiroimiseen. Kasvu on haaste kaikille johtajille ja organisaatioille, jotka kohtaavat toimialoja, markkinoita, maita ja talouksia. Erityisen lähestymistavan avulla liiketaloudelliseen ajatteluun ja elinvoimaiseen yhteisöjohtamiskulttuuriin Kellogg kehittää rohkeita, ajautuneita ja tukevia johtajia, jotka hyödyntävät viisaasti markkinoiden voimaa kestävän arvon luomiseksi.

Luoteis-yliopiston Kelloggin johtamiskoulu tekee yhteistyötä GetSmarterin kanssa luokan parhaan verkkokoulutuskokemuksen luomiseksi: todennettavissa olevia kompetensseja tarjoavien ohjelmien suunnittelusta henkilökohtaiseen, ihmisten välittämään tukeen, jota opiskelijat saavat.

Verkko-ohjelmien valikoimaa johtavat tunnettu Luoteis-Kelloggin tiedekunta ja joukko alan asiantuntijoita, joilla on erottuva poikkitieteellinen lähestymistapa liiketoiminta-ajatusjohtajuuteen. Ohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen opiskelijat kävelevät virallisen todistuksen kanssa, joka auttaa erottamaan heidät kilpailevasta työympäristöstä.

ohjelmat

Luoteis-yliopiston Kelloggin johtamiskoulu tarjoaa myös:

  • Digitaalisen toiminnan hallinta
  • Liikelaki johtajille
  • Strategisen muutoksen hallinta

Ottaa yhteyttä

+1 847 440 3906
[email protected]

Sijainnit

  • Evanston

    2211 Campus Drive, , Evanston

Kysymyksiä