Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Johdanto

BYJU'S-ryhmään kuuluva Great Learning, jolla on yli 4 miljoonaa oppijaa yli 170 maassa, on johtava maailmanlaajuinen edtech-yritys ammatti- ja korkeakouluopetukseen, joka tarjoaa alan kannalta tärkeitä ohjelmia sekoitettuina, luokkahuoneissa ja puhtaasti online-tiloissa teknologian ja datan välillä. ja yritysalueet. Nämä ohjelmat on kehitetty yhteistyössä huippulaitosten, kuten Stanford Executive Educationin, MIT Professional Educationin, Austinin Texasin yliopiston, NUS:n, IIT Madrasin, IIT Bombayn ja muiden kanssa.

Tehtävämme

Mahdollistaa uran menestymisen digitaalitaloudessa

Intian suurimpana ammatillisen oppimisen yrityksenä ja maailmanlaajuisesti yli 170 maassa, meidän tehtävämme on tehdä ammattilaisista ympäri maailmaa taitavia ja valmiita tulevaisuuteen.

Viimeisten 7 vuoden aikana olemme pystyneet tarjoamaan oppimista ammattilaisille maailmanlaajuisesti, ja tuhannet heistä ovat pystyneet saavuttamaan menestyksekkään urakehityksen johtavissa yrityksissä, kuten Microsoft, Amazon, Adobe, American Express, Deloitte, IBM, Accenture, McKinsey ja lisää.

Meidän tarinamme

2021 - Liity BYJUn ryhmään

Tänä vuonna saavutimme valtavaa kasvua ja voittoa huolimatta siitä, että olemme saaneet alkunsa, ja kättelimme BYJU'Sin, yhden maailman parhaista edtech-organisaatioista. Teimme yhteistyötä ja käynnistimme uusia ohjelmia muun muassa Deakin Universityn, National University of Singaporen, IIT-Roorkeen, IIIT-Delhin ja Shiv Nadar Universityn kanssa ja saavutimme alustallamme ennätyksellisen virstanpylvään yli 4 miljoonan oppijan taitojen parantamisessa. Saimme myös Entrepreneur India -palkinnon "Vuoden parhaaksi verkkotaitojen tarjoajaksi".

2020 - Northwestern University Collaboration

Tämä oli meille tärkeä vuosi. Aloitimme useita kansainvälisiä ohjelmia ja laajensimme maailmanlaajuista jalanjälkeämme yli 140 maahan, mikä tekee meistä yhden suurimmista ammatillisen oppimisen yrityksistä ympäri maailmaa. Aloitimme myös uuden kumppanuuden Northwestern Universityn kanssa

2019 - Kansainvälinen yliopistoyhteistyö

Tänä vuonna monipuolistimme portfoliotamme kyberturvallisuuden ja suunnittelun ohjelmilla yhteistyössä Stanford Executive Educationin kanssa. Laajensimme myös johtajille suunnattua tarjontaamme erityisesti räätälöidyillä tekoäly- ja analytiikkaohjelmilla. Julkaisimme GL-Exceleraten, uran lippulaivahankkeemme yhdistääksemme opiskelijat ja alumnit maan huippuyrityksiin.

2018 - Kumppanuus Texas McCombsin kanssa

Julkaisimme 50. erän Business Analyticsin lippulaivaohjelmastamme ja aloitimme yhteistyön The University of Texas at Austinin McCombs School of Businessin kanssa käynnistääksemme sen kansainvälisesti. Julkaisimme myös kuusi uutta ohjelmaa pilvipalveluissa, DevOpsissa, Full Stack -kehityksessä, tietotieteessä, tekoälyssä ja koneoppimisessa. Näiden aloitteiden kautta vaikuttivat yli 5000 työskentelevän ammattilaisen elämään ja uraan ohjelmiemme kautta.

2017 - 2 miljoonaa oppituntia

Great Learning tuotti onnistuneesti 2 miljoonaa oppituntia (ja yhä enemmän) pyrkimyksemme tehdä jokaisesta ammattilaisesta tulevaisuuden valmiina erittäin dataohjautuvassa maailmassa. Uusin ohjelmamme, PG Program – Big Data (PGP-BDA), lanseerataan Bangaloressa, Hyderabadissa ja Chennaissa.

2016 - Laajentuminen kuuteen uuteen kaupunkiin

Great Learning laajentaa siipiään kuuteen suurkaupunkikeskukseen, mukaan lukien Chennai, Bangalore, Gurgaon, Pune, Mumbai ja Hyderabad. Kaksi uutta ohjelmaa lanseerataan – PG Program in Management ja BACP (Business Analytics Certification Program). Vaikutamme ohjelmiemme kautta yli 1000 työskentelevän ammattilaisen elämään ja uraan.

2015 - Sijalla 1 oleva ohjelma

PG-ohjelma – Business Analytics (PGP-BABI) on listattu maan parhaaksi analytiikkaohjelmaksi Analytics India -lehden, Outlookin, Business Standardin jne. toimesta. Tämä jatkuu kaksi vuotta peräkkäin ja teemme lujasti työtä numerouno-statuksen säilyttämiseksi.

2014 - Ensimmäinen ohjelma käynnistettiin

Lippulaivaohjelmamme Business Analyticsissa (PGP-BABI) käynnistetään kolmessa kaupungissa – Chennaissa, Bangaloressa ja Gurgaonissa. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä tiedekunnan, alan johtajien, alumnien ja opiskelijoiden kanssa tehdäkseen ohjelmasta erittäin alan kannalta merkityksellisen, kattavan ja tiukan.

2013 - Aloitus

Mohan Lakhamraju ja Hari Nair perustivat Great Learningin toteuttaakseen unelmansa tehdä jokaisesta maassa työskentelevästä ammattilaisesta datataitoisia. Ohjelmakehitys ja markkinatutkimus alkavat pian tämän jälkeen.

Sijainnit

  • Chicago

    East Chicago Avenue,339, 60611, Chicago

    Kysymyksiä