Keystone logo
Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Johdanto

Ansaitse USA: n maisterin tutkinto verkossa Norwich Universitystä Norwich Universityllä, sinulla on vaihtoehtoja. Viiden kansallisesti tunnustetun maisteriohjelman ja joustavan online-foorumin ansiosta ammatillisten tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa kuin koskaan. Suorita tutkinto poistumatta kotiin Norwich, Yhdysvaltain instituutti, joka kehittyy lähes 200 vuoden ajan johtajien kehittämiseen. Vähintään 18 kuukaudessa voit ansaita arvostetun USA: n maisterin tutkintoon jättämättä kotiin ja jatka henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia vastuuta. Yhtenä Norwichin online-jatko-opiskelijana opiskelijana kehittyy johtajien ja johtajien yhteisiä piirteitä kaikilla ammatti-kurinalaisuudella, eheydellä, luottamuksella, uskollisuudella ja kunnioituksella - monenlaisilla mahdollisuuksilla, jotka antavat sinulle mahdollisuuden, jota et koskaan kuvitellut. Suorita urasi tietokoneellasi valitsemalla yksi seuraavista maisteriohjelmista:

 • Master of Business Administration
 • Maisterin tutkinto
 • Master of Arts Diplomatiassa
 • Master of Arts kansainvälisissä suhteissa
 • Tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinto

Kaikki Norwichin online-ohjelmat tarjoavat asiaankuuluvia, keskittyneitä opetussuunnitelmia ja pieniä vuorovaikutteisia luokkia. Koska instituutti on pitkään mukana innovaatiotoiminnassa koulutuksessa sekä kansallisen liiketoiminnan, hallituksen ja sotilasjohtajien valmistelussa, Norwichin tiedekunta ja sen tutkinnon suorittajat edistävät edelleen kansakunnan ja maailman taloudellisen, poliittisen ja sosiaalisen infrastruktuurin kehittämistä. Norwich Universityn verkko-oppimisympäristö edistää opiskelijoiden ja tiedekunnan korkeaa vuorovaikutteisuutta. Luokat luokitellaan 16 opiskelijalle syvällisten keskustelujen ja usein yhden vuorovaikutuksen edistämiseksi. Online-ohjelmien korkea laatu ja joustavuus herättävät erittäin motivoituneita ja lahjakkaita opiskelijoita monipuolisista ammatti- ja kulttuuritaustoista. Tämän seurauksena opiskelijat oppivat usein yhtä paljon toisistaan ​​kuin heidän professoreiltaan ja jättävät ohjelmamme arvokkaisiin ammatillisiin yhteyksiin ja ystävyksiin. Norwichin online-tutkintojen edut:

 • Opintojakso on kätevästi verkossa, ja se voidaan suorittaa oman aikataulusi mukaan kotisi tai toimiston mukavasti
 • Valitse neljä aloituspäivää vuodessa: maaliskuu, kesäkuu, syyskuu, joulukuu (paitsi maisteriohjelmisto, jolla on kaksi aloituspäivää: maaliskuu ja syyskuu)
 • Saat 24/7 teknisen tuen, pääsyn yli 100 tietokantoihin, 54 000 sähköistä tekstiä ja tuhansia kirjoja ja sähköisiä lehtiä sekä oma tukitiimi, joka auttaa sinua menestymään ohjelmassa

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Northfield

  158 Harmon Drive, VT 05663, Northfield

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä