Keystone logo
Nova Southeastern University

Nova Southeastern University

Nova Southeastern University

Johdanto

NSU: n pääkampuksella sijaitsee Suur-Fort Lauderdalessa, jossa sijaitsevat Florida ja Puerto Rico. Olemme alueen akateemisen tutkimuskeskuksen ja vain muutaman minuutin päässä maailman parhaista rannoista. Yli 26 000 opiskelijaa ja 152 000 alumniä ympäri maailmaa löydät Shark Friends -verkoston joka puolelta maata - ja sen ulkopuolella.

Seuraavassa on joitain syitä, miksi opiskelijat valitsivat NSU: n.

 1. Pienet luokkakokot antavat sinulle yhden henkilökohtaisen pääsyn professoreille.
 2. Vilkas kampuselämä sisältää NCAA-yleisurheilun, sosiaaliset ja ammatilliset järjestöt, kulttuuritoiminnan sekä hyvinvoinnin ja kuntoilun.
 3. Vuonna 2018 kansallisten korkeakoulujen joukkoon sijoittui 200 parasta korkeakoulua.
 4. Arvokkaita jatko-opintoja lääketieteessä, laki, psykologia, liike-elämä, koulutus, apteekki, hammaslääketiede ja paljon muuta.
 5. Monipuolinen opiskelijajoukko sisältää 1200 kansainvälistä opiskelijaa 116 maasta viidestä mantereesta.
 6. Uusimpaan tilateknologiaan, kehittyneisiin laboratorioihin ja parhaisiin tutkimuskirjastoihin kuuluvat huipputeknologiat.
 7. Monet NSU-tutkinnon suorittaneista jatkavat maisteri-, tohtori- tai ammattitutkintoja NSU: ssa tai muissa yliopistoissa. Perustutkinto-opiskelijat osallistuvat NSU: n tutkimukseen esimerkiksi lääketieteen, merentutkimuksen, syövän, psykologian, hammaslääketieteen ja autismin aloilla.
 8. Opiskelijat rakentavat suhteita osallistumalla lukuisiin yhteisötapahtumiin, joista monet pidetään NSU: n kampuksella. Kaunis pääkampus on vain muutaman minuutin päässä Fort Lauderdalen rannalta, South Beachiltä, Las Olasin yöelämästä ja Evergladesista.


© Nova Southeastern University

141742_UR_20171108_0050.jpg

Sijainnit

 • Fort Lauderdale

  3301 College Avenue, 33314, Fort Lauderdale

Kysymyksiä