Keystone logo
NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

Johdanto

Uusi tapa oppia elokuvantekoa

Yhteistyökurssimme määrittelevät uudelleen online-elokuvakoulutuksen. Dynaamisen, interaktiivisen alustan avulla opit uusia taitoja ja saat projektipalautetta NYU:n tiedekunnasta.

Asiantuntijoiden vetämät 6 viikon kurssit, jotka on räätälöity intohimosi ja aikataulusi mukaan

  • Kickstart Your Portfolio: Hauskat ja keskittyneet kurssimme on suunniteltu auttamaan opiskelijoita luomaan erottuvia shortseja ja käsikirjoituksia – ne tarjoavat ohjeita, tukea ja teknisiä ohjeita.
  • Luo ja yhdistä: tapaat henkilökohtaisesti opettajien kanssa keskustellaksesi tavoitteistasi, täydentääksesi tiukkoja luokkakeskusteluja ja saadaksesi tärkeää palautetta projekteistasi
  • Uusi oppimisalusta: Uusi alustamme tarjoaa reaaliaikaista palautetta, live-videokokouksia, vertaisyhteistyötä ja paljon muuta. Henkilökunta on valmiina vastaamaan kaikkiin alustaa koskeviin kysymyksiin.

Dynaamiset kurssit

Jokainen kurssimme on laadittu Tischin tunnetun elokuvakoulun opetussuunnitelman mukaisesti – ja suunniteltu välttämään niin monien verkko-ohjelmien persoonaton kokemus – jokainen kurssimme sisältää viikoittaisia yksilöllisiä ja yhteistyötehtäviä.

Suunniteltu tarjoamaan sinulle joustavuutta aikataulujen suunnittelussa, joten voit liittyä reaaliaikaisiin videokokouksiin opettajien ja luokkatovereiden kanssa.

Tischin tiedekunnan pitämien ja tosielämän elokuvantekijöiden tuottamien videoluetojen avulla opiskelijat voivat syventyä materiaaliin omaan tahtiinsa.

Saat inspiraatiota upean työn tekemiseen ja saat runsaasti ohjausta.

Huomautus: jotkin ominaisuudet eivät ole käytettävissä Cinematography Fundamentalsissa

Opiskelijoiden suosittelut

Pääsymaksut

Sijainnit

Sijainnit
  • New York

    721 Broadway, , New York

    • linkedin
    • facebook

Kysymyksiä