Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Oakland City University

Oakland City University

Oakland City University

Johdanto

Online-ohjelmat

Oakland City University on helpompaa kuin koskaan ansaita astetta haluat, missä asut. Laaja valikoima jatko-ja online-tutkinto-ohjelmia ei vain antaa sinulle rajattomat uravaihtoehtona, mutta myös mahdollistaa saavuttamaan henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteet nopeammin kohtuullisin kustannuksin. Tällä OCU, hyväksymme jopa kaksinkertainen määrä siirtää luottojen hyväksytään muina korkeakouluissa ja yliopistoissa, sekä täydellinen aikaisempaa kokemusta arviointeja, leikata kustannuksia entisestään.

Tutustu kattava luettelo online astetta, ja miten meidän kätevä 5 viikon luokan kierto ja joustava online-toimitus voi viedä sinut seuraavalle tasolle urasi.

HEAD Ytimessä OCU Foundation on sitoutunut tarjoamaan vertaansa vailla koulutusta taiteet ja tieteet. Tämä laaja oppimiskokemuksena valmistelee meidän opiskelijoille tietoa välttämätöntä soveltaa periaatteita oppinut luokkahuoneessa ongelmiin ja kysymyksiin tänään.

HEART Valmistelu pään ilman yhteyden sydän jättää henkilö vailla tarkoitusta. Yliopisto uskoo hengellisen muodostumista yksilö on kriittinen onnistumisen opiskelijan. Runsaasti perinne yleisen Kastajan nimellisarvo OCU tarjoaa opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan mahdollisuus tutkia oman uskonsa ja kehittää ymmärrystä siitä, mitä he todella uskovat ja kyky ilmaista uskonsa sanallisesti.

HANDS Tieto ilman kykyä soveltaa tulee hieman enemmän kuin teoreettista. OCU Säätiö antaa opiskelijoille mahdollisuuden vapaasti paina uskoaan ja akateemisia saavutuksia ohjatuilla vasteita kuten kansainvälinen retkikuntia ja yhdyskuntapalvelu.

MIKSI OCU ONLINE?

NOPEUTETTU Oakland City University kurssit ovat joko 5 tai 8 viikon mittainen. Kun useita alkamis voit helposti säätää oman koulutuksen sopivaksi aikataulun.

MUKAVA Opiskella missä tahansa, milloin tahansa. Online-ohjelmat helpottavat parhaan uskoon perustuva koulutus missä olet.

KORKEALAATUINEN Liity lämmin uskoon perustuva yhteisö ja saada ammattilaisten verkoston ympäri maailmaa.

EDULLINEN OCU tarjoaa kustannustehokkaan kristillisen kasvatuksen. Meidän online-ohjelmia säästät matkakulut ja voi vähentää aikaa otat pois työstä.

Sijainnit

  • Oakland City

    138 North Lucretia Street Oakland City, Indiana 47660, 47660, Oakland City

Kysymyksiä