Keystone logo
OBS Business School

OBS Business School

OBS Business School

Johdanto

Tutustu meihin

OBS Business School syntyi vuonna 2006 ensimmäisenä espanjaksi verkossa syntyneenä kauppakorkeakouluna maailmassa, joka tarjoaa MBA- ja maisteritutkintoja tuleville muutoksen johtajille.

Yli 30 000 opiskelijaa koulutettuja 80 maasta ja kokemuksen ja huippuosaamisen ansiosta olemme maailman ensimmäinen 100 % verkkokauppakorkeakoulu, joka on saanut erinomaisen QS Stars -luokituksen, joka on saanut korkeimman tunnustuksen, viisi QS-tähteä verkossa. Oppimisluokka. Lisäksi meillä on tärkeitä tunnustuksia, kuten mm. EFMD EOCCS -akkreditointi tai Financial Times MBA List -sijoitus.

OBS on osa Planeta Formación y Universidadesia , joka on yksi maailman tärkeimmistä kansainvälisistä oppilaitosten verkostoista. Planeta Formación y Universidades, joka perustettiin vuonna 2003 kansainvälisten oppilaitosten verkostoksi, edustaa Grupo Planetan sitoutumista yliopisto -opetukseen sekä ammatilliseen ja täydennyskoulutukseen. Palvelukutsu yhteiskunnalle, joka merkitsee mahdollisimman suurta yhteyttä työmarkkinoiden todellisuuteen ja sen muuttamisesta vastaaviin nykyisiin ja tuleviin ammattilaisiin.

OBS kattaa laadukkaan jatkuvan koulutuksen tarpeen ilman fyysisiä esteitä, mikä mahdollistaa markkinoiden vaatiman ammatillisen kehityksen sovittamisen yhteen henkilökohtaisen elämämme kanssa.

Missio ja visio

Päätavoitteemme on kouluttaa johtamisalan ammattilaisia tekemään heistä tehokkaita, vaikutusvaltaisia ja eettisiä johtajia käytännön, joustavan, yhteistyöhön perustuvan kansainvälisen koulutuksen ansiosta, joka keskittyy tuomaan liiketoimintarakenteen lähemmäs opiskelijaa kokemuksen kautta.

Haluamme olla online -koulutuksen vertailukohde maailmassa, jolla on opiskelijan tarpeisiin erikoistunut koulutuskokemus ja tiedon ja motivaation lähde sitoutuneen, kestävän ja eettisen johtamisen saavuttamiseksi.

arvot

"Ihmiset ensin"

 • Kunnioitus, rehellisyys, ryhmätyö, monikulttuurisuus

"Sitoutunut laatuun, huippuosaamiseen ja tuloksiin"

 • Sitoutuminen, ammattitaito, huippuosaaminen ja laatu, tuloshakuinen

"Tavoite jatkaa kasvua kestävällä tavalla"

 • Yhteiskuntavastuu, kunnianhimo, innovaatio, yrittäjyys

Tilastot

OBS lukuina

OBS Business School on Espanjan ensimmäinen 100% online -kauppakorkeakoulu. Vuodesta 2006, jolloin se perustettiin, koulu on kouluttanut yli 20 000 johtajaa ja ammattilaista. Yli 250 aktiivisella opettajalla 25 eri maassa OBS on johtava innovatiivisissa ohjelmissa, jotka ennakoivat liiketoimintaympäristön muutoksia. Lisäksi koulu tarjoaa kaksoistutkinnon yhdessä Barcelonan yliopiston kanssa, joka on Espanjan tärkein julkinen yliopisto ja jolla on yli 560 vuoden historia.

Opiskelijamme koostuvat 45 eri kansallisuudesta ja 5 eri mantereesta, joista 55% on miehiä ja 45% naisia. On huomattava, että 95% opiskelijoistamme on korkeakoulututkinto ja 32% MBA- tai maisterintutkintoa. Lopuksi 100% sisältää työkokemusta ja 77% toimitusjohtajia tai johtajia.

OBS Business School suurimmista panoksista on ollut joustavan menetelmän kehittäminen, jonka avulla opiskelijat voivat sovittaa perhe-, työ- ja akateemisen elämän yhteen. Tämän menetelmän ansiosta olemme viimeisen vuoden aikana kouluttaneet yli 2900 ammattilaista ja OBS seurannan ja opintojen suorittamisen indikaattorit ovat keskimäärin 91%. Tästä syystä olemme erittäin ylpeitä voidessamme sanoa, että yhdeksän kymmenestä oppilasta suosittelee meitä.

Lyhyesti sanottuna OBS kattaa laadukkaan jatkuvan koulutuksen tarpeen ilman fyysisiä esteitä, mikä mahdollistaa markkinoiden nykyään vaatiman ammatillisen kehityksen sovittamisen yhteen työelämämme kanssa.

  Rankingit

  Ohjelmakategoriassa Ibero-American Ranking of Online Training in Spanish on valinnut 6 OBS päällikköä luokkiensa parhaiksi verkko-ohjelmiksi. Se on globaali MBA (paras online -MBA), markkinoinnin johtamisen ja kaupallisen johtamisen maisteri (paras verkkomarkkinoinnin johtamisen maisteri), maisteri henkilöstöhallinnossa (paras maisteri online -henkilöstöhallinnossa), maisteri projektinhallinnassa (paras maisteri Projektinhallinta verkossa), toimitusketjun hallinnan ja logistiikan maisteri (paras toimitusketjun hallinnan maisteri verkossa) ja taloushallinnon maisteri (paras varainhoidon maisteri verkossa).

  Mutta tämä ei ole kaikki, ja se on, että OBS Business School on tunnistettu toiseksi parhaaksi kauppakorkeakouluksi "Ranking of Online Higher Education Institutions", jonka on tehnyt konsulttiyritys Hamilton Global Intelligence .

  Lisäksi digitaalisen muutoksen ja liiketoiminnan kehittämisen maisteria sekä innovaation ja yrittäjyyden maisteria on pidetty Eduniversal Best Masters Worldwide 2015-2016 Ranking -alueella maailman parhaimpina osaamisalueillaan .

  Sijainnit

  geopoint
  • Avinguda Josep Tarradellas i Joan 171-175, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, 08901, Barcelona

  • Calle 76,No. 11-35 Piso 6, , Bogotá

  • Edificio Prisma Tower Av. Juan de Aliaga N° 425, piso 7 oficina 704 Magdalena del Mar, , Lima

  Kysymyksiä