Keystone logo
Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Johdanto

Online Marketing Institute ( OMI ) keskittyy yksinomaan digitaaliseen markkinointiin ainutlaatuisella paikalla tuomaan sinulle viimeisintä käytännön, reaalimaailman tietoa pitämään sinut pelin edellä. Olet kiireinen. Siksi kehitämme tarkkaan suunnattuja 5–10 minuutin oppitunteja, joihin pääset käsiksi aikataulusi mukaan työstä, kotona tai matkapuhelimelta.

Laaja-alaiset opetussuunnitelmamme tarjoavat tuoreita otteita tärkeimmistä digitaalisista aiheista, joita opettavat oppiaineiden asiantuntijat, jotka ovat myös poikkeuksellisia opettajia. Joten et pysy vain ajan tasalla, pysyt innoitettuna.

Online Marketing Institute arvioi taitosi ja tiedon puutteet kanssasi. Suunnittelemme koulutusohjelman, jonka avulla työntekijät hallitsevat liiketoiminnan kasvua ohjaavat kriittiset taktiikat ja strategiat.

Digitaalisen markkinoinnin koulutuksen avulla voit kouluttaa joukkueitasi digitaalisen markkinoinnin työkaluista, taktiikoista ja strategioista. Alan johtajat opettavat video-mikrotunteja nykypäivän tärkeimmistä ja merkityksellisimmistä digitaalisen markkinoinnin aiheista. Täysin muokattavissa ja merkkituotteiden portaalin avulla voit valita sisällön ja oppimisen Pathways , jotka ovat oikeassa oman yrityksen, alueittain, osaston tai yksittäisiä. Raportointipaneelin, digitaalisen diagnostiikan IQ: n ja muiden aktivointityökalujen avulla voit tunnistaa tiedon puutteet ja seurata tiimisi edistymistä.

Mukautettu koulutus tarjoaa kysynnän ja videokoulutuksen työntekijöillesi tai asiakkaillesi yksityisessä oppimisportaalissa, joka on täysin räätälöity vastaamaan yrityksesi tarpeita. Laita asiakkaita ja kouluta heitä tuotteellesi varmistaaksesi, että he todella ymmärtävät ja hyödyntävät sitä mahdollisimman tehokkaasti, mikä lisää asiakasuskollisuutta. Voit hyödyntää omaa sisältöäsi tai antaa Online Marketing Institute tuottaa kursseja uusimpien opetussuunnittelumenetelmien avulla. Voit sisällyttää tärkeitä työkaluja, kuten seuranta- ja raportointipaneelin, arvioinnit, kotitehtävät ja oppimispolut.

Sijainnit

  • San Francisco

    San Francisco, Yhdysvallat

    Kysymyksiä