Keystone logo
Open University

Open University

Open University

Johdanto

Vapauta kunnianhimosi

Haluatko saavuttaa tavoitteesi? Opiskele kanssamme ja liity yli 2 miljoonan opiskelijan joukkoon, jotka ovat saavuttaneet uransa ja henkilökohtaiset tavoitteensa Open University .

Olemme olleet etäopiskelun edelläkävijöitä yli 50 vuoden ajan ja tuoneet yliopiston sinulle missä ikinä oletkin, jotta voit sovittaa opiskelun elämäsi ympärille asiantuntijatutorin tuella joka vaiheessa. Itse asiassa opiskelijamme arvioivat meidät 88 % opiskelijoiden yleisestä tyytyväisyydestä, ja sijoituimme kolmannelle sijalle vuoden 2021 kansallisessa opiskelijatutkimuksessa. Se tarkoittaa, että kun on kyse kunnianhimosi toteuttamisesta, et voisi olla paremmissa käsissä.

Sinun kunnianhimosi. Tehtävämme.

Tehtävä

Open University missiona on olla avoin ihmisille, paikoille, menetelmille ja ideoille.

Edistämme koulutusmahdollisuuksia ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta tarjoamalla korkealaatuista yliopistokoulutusta kaikille, jotka haluavat toteuttaa tavoitteensa ja toteuttaa potentiaaliaan.

Akateemisen tutkimuksen, pedagogisen innovaation ja yhteistyön avulla pyrimme olemaan maailman johtava tuetun avoimen oppimisen suunnittelussa, sisällössä ja toimittamisessa.

Näkemys

Visiomme on tavoittaa enemmän opiskelijoita elämää muuttavalla oppimisella, joka vastaa heidän tarpeitaan ja rikastaa yhteiskuntaa.

arvot

Tehtäväämme toteuttaessamme olemme sitoutuneet ja ohjaamme niitä kestäviä Open University arvoja, kuten inklusiivisuutta, innovatiivisuutta ja reagointikykyä.

Mitä etäopetus on?

Helppokäyttöiset opiskeluresurssit ja asiantuntevat tutor-ohjeet tarkoittavat, että sinulla on joustavuus opiskella milloin ja missä haluat. Olosuhteistasi riippumatta hanki tunnustettu korkeakoulututkinto.

Saavuta tavoitteesi opiskelemalla osa- tai kokopäiväisesti Open University .

Etäopiskelu on erilaista kuin aiemmin suorittamasi opiskelu – koulu, korkeakoulu, jopa yliopisto. Mutta se tulee olemaan myös monella tapaa samanlainen.

OU:n etäopiskelulla sinulla on oppimateriaalia, online-opintoportaali, oma tutor, opiskelijafoorumit, oppimistapahtumat ja paljon muuta.

Ainoana etäopiskelulle omistettuna Ison-Britannian yliopistona haluamme varmistaa, että tiedät mitä odottaa OU-opiskelijana. Joten olemme koonneet sarjan lyhyitä oppaita joistakin kanssamme opiskelun näkökohdista.

Voinko tehdä sen?

Siitä, mistä aloitat elämässä, ei pitäisi rajoittaa sitä, mihin menet! Oli tavoitteesi mikä tahansa, jos olet päättänyt menestyä ja valmis työskentelemään kovasti, lue eteenpäin, ota yhteyttä ja aloita.

Yli 170 000 opiskelijaa saavuttaa tavoitteensa opiskelemalla meillä. Nyt on sinun vuorosi liittyä heihin.

Tuettu avoin oppiminen

OU opettaa omalla ainutlaatuisella etäopiskelumenetelmällään, jota kutsutaan tuetuksi avoimeksi oppimiseksi, joka on:

Joustava – opiskelijat työskentelevät missä ja milloin haluavat sopeutua työhön, perheeseen ja muihin sitoumuksiin

All inclusive – opiskelijat saavat kaikki opiskeluun tarvitsemansa korkealaatuiset materiaalit

Tuki – henkilökohtaiset tutorit tarjoavat akateemista asiantuntemusta, ohjausta ja palautetta sekä järjestävät ryhmäopetusohjelmia; ja asiantuntijaneuvojat ovat valmiina auttamaan muissa OU-tutkimuksen osissa

Sosiaalinen – opiskelijat kokoontuvat tutoriaaleihin, päiväkouluihin ja epävirallisiin opintoryhmiin; ja verkkokonferenssien, opintoverkostojen ja kurssifoorumien kautta.

Tutoriaalin tuki

OU:lla on yli 5 000 tutorin verkosto – Iso-Britannian suurin. Tutorit merkitsevät tehtäviä, antavat yksityiskohtaista kirjallista palautetta ja tarjoavat tukea opiskelijoille puhelimitse, sähköpostitse tai tietokoneneuvotteluissa. He myös järjestävät ryhmä- tai online-opetusohjelmia ja päiväkouluja. Jotkut ovat kokopäiväisiä henkilöstön jäseniä, mutta useimmat ovat apulaisluennoreita: oman aiheensa asiantuntijoita, jotka yhdistävät tutorityönsä muihin akateemisiin tai teollisuuden tehtäviin.

Arviointi

Opiskelijat arvioidaan ohjaajan ja tietokoneella merkittyjen tehtävien, suullisten tai käytännön arviointien, projektien, tenttien, väitöskirjojen ja portfolioiden kautta. Ulkoinen tentti varmistaa, että ylläpidämme akateemisia standardeja ja annamme riippumattoman näkemyksen arviointiprosessista.

Maailmanlaajuinen maineemme

Open University perustettiin Royal Charterilla 23. huhtikuuta 1969.

Olemme kulkeneet sen jälkeen pitkän tien ja innovoineet jatkuvasti joka vaiheessa varmistaaksemme, että perustava tehtävämme – joka mahdollistaa koulutuksen kaikille – pysyy nyt yhtä tärkeänä kuin yli 50 vuotta sitten.

Tuo yliopisto sinulle, missä ikinä oletkin

Olemme Ison-Britannian suurin yliopisto ja suosituin valinta osa-aikaisille opiskelijoille.

 • Olemme maailman paras etäopiskeluyliopisto (The Times World University Rankings).
 • Joustava oppimisemme tarkoittaa, että voimme vastata yksilöiden ja suurten työnantajien tarpeisiin kaikkialla maailmassa.
 • Yli 5 000 asiantuntijatuutorin verkostomme tarjoaa innovatiivista, oivaltavaa opetusta, ja monet yhdistävät tutorityönsä akateemisiin tai teollisuuden rooleihin.
 • Meidät tunnetaan maailmanlaajuisesti oppimistekniikoiden asiantuntijoina, jotka ovat opetuksen innovaatioita ajavan tutkimuksen kärjessä.

Loistava tutkimus

OU tukee monimuotoista yli 900 jatkotutkija-opiskelijan yhteisöä, jotka tekevät huippuluokan tohtori- ja ammattitohtoriprojekteja.

 • Sijoituimme Ison-Britannian yliopistojen parhaaseen kolmannekseen Research Excellence Framework (REF) 2014 -tutkimuksessa käyttämällä Times Higher Education Power Scorea.
 • Olimme viidenneksi kokonaistyytyväisyydessä Postgraduate Research Experience Survey (PRES) 2019 -tutkimuksessa.

Kurssejamme tukevat tutkimuksemme ja ne ovat tiukan ulkoisen valvonnan alaisia.

Lisäksi maailman johtava opetusstrategioiden ja koulutustekniikoiden tutkimusohjelma varmistaa, että materiaalimme ovat tehokkaita ja sopivia laajamittaiseen tuettuun etäopetukseen.

Kansainvälinen tunnustus

Open University tutkinnot ovat verrattavissa muiden Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen myöntämiin tutkintoihin. Itse asiassa monet työnantajat ja organisaatiot ympäri maailmaa työllistävät Open University tutkinnon suorittaneita ja ymmärtävät, että OU-tutkinto vastaa akateemista tasoa minkä tahansa muun brittiläisen yliopiston tutkinnon kanssa.

 • Business Schoolmme on yksi eliittiryhmästä, joka on ansainnut kolminkertaisen akkreditoinnin kaikilta kolmelta maailman johtavalta johdon akkreditointijärjestöltä.
 • OU on yksi kolmesta Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulusta, jotka ovat saaneet akkreditoinnin Yhdysvalloissa. Middle States Commission on Higher Education (MSCHE) on tunnustanut sen. MSCHE on vapaaehtoinen, valtiosta riippumaton jäsenyhdistys, joka määrittelee, ylläpitää ja edistää koulutuksen huippuosaamista eri laitoksissa, joilla on erilaisia tehtäviä, opiskelijapopulaatioita ja resursseja. Olemme olleet jäsenenä vuodesta 2005, ja akkreditointimme vahvistettiin uudelleen vuonna 2020.

Palkinnot

 • Times Higher Educationin "Vuoden yrityskoulu" -palkinnon ehdokaslistalle 2013, 2014, 2016 ja 2017
 • Viisi finalistia ja kaksi voittajaa kansainvälisessä AMBA 'Student of the Year -palkinnossa
 • Valittu AMBA-yhdistyksen (AMBA) Innovation Award 2015 -palkintoon
 • Kahden toimialan palkinnon voittaja MBA Business Case Builder -verkkotyökalullamme (auttaa mahdollisia opiskelijoita luomaan houkuttelevan liiketoimintaperusteen työnantajan sponsoroinnille): kultaa vuotuisessa Heist Awards -palkinnossa "Innovaatioiden ja luovan ajattelun paras käyttö" -kategoriassa) ja hopea CASE Circlessä. of Excellence Awards (Yksittäisten alisivustojen luokka)
 • OUBS esiteltiin AACSB:n innovaatioissa, jotka inspiroivat merkittäviin investointeihin ilmaisiin verkko-oppimisresursseihin vuonna 2016
 • Business Partnership -kategorian voittaja Guardian University Awards 2017 -tapahtumassa yhteistyöstämme rahoituspalveluyrityksen True Potential LLP:n kanssa
 • Yksi voittaja kansainvälisessä AASCB Influential Leader -palkinnossa vuonna 2019

Apurahat ja rahoitus

Funding your studies

Maksa mitään etukäteen – yli 80 % opiskelijoistamme Englannissa rahoittaa opintonsa osa-aikaisella lukukausimaksulainalla (kutsutaan joskus opintolainaksi), mikä tarkoittaa, että he eivät maksa mitään etukäteen.

Osa-aikainen lukukausimaksulaina

 • Ne kattavat kaikki moduulimaksusi.
 • Ne ovat avoimia kaikille – kelpoisuus ei perustu tuloihisi eikä ikärajaa ole.
 • Et maksa penniäkään takaisin ennen kuin ansaitset yli 27 295 puntaa vuodessa.

OUSBA laina

Maksa maksusi erissä Open University opiskelijabudjettitilit Oy:n lainalla.

Työnantajan sponsorointi

Työnantajasi voi maksaa moduulimaksusi osittain tai kokonaan.

Apurahat ja muu tuki

Olosuhteistasi riippuen voit hakea yhtä tai useampaa seuraavista:

Ilmainen OU-käyttömoduuli

Jos kotitaloutesi tulot eivät ylitä 25 000 puntaa, voit ottaa yhden johdavista Access-moduuleistamme ilmaiseksi.

Opintoihin liittyvien kustannusten rahoitus

Opiskelun aloittamisen jälkeen, jos olet oikeutettu, voit saada korvauksia joistakin ylimääräisistä opintokuluista.

Omaishoitajien stipendirahasto

Jos olet tai olet äskettäin ollut palkaton omaishoitaja, saatat pystyä opiskelemaan täyden OU-tutkinnon ilmaiseksi.

Omaishoitajan apuraha

Jos tarjoat maksutonta hoitoa ystävällesi tai perheenjäsenelle, saatat saada 250 puntaa opiskeluihin liittyviin kuluihin.

Kokeneen hoidon apuraha

Jos olet joskus ollut paikallisen viranomaisen hoidossa, saatat saada 250 puntaa opintoihin liittyviin kuluihin.

Disabled Students' Allowance (DSA)

Voit saada taloudellista tukea vamman vuoksi aiheutuviin opintokuluihin.

Vammaisten veteraanien stipendirahasto

Jos olet loukkaantunut asepalveluksessa tai sen seurauksena, voit opiskella täyden OU-tutkinnon ilmaiseksi.

Open Futures -apurahat

Jos tunnistat olevasi mustia, aasialaisia tai muita etnisiä vähemmistöjä, voit saada 500 puntaa opiskelu- tai elinkustannuksiin.

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

 • Milton Keynes

  Walton Hall, Kents Hill, MK7 6BJ, Milton Keynes

  • Milton Keynes

   Milton Keynes, Yhdistynyt kuningaskunta

   • The City

    Walton Hall, Kents Hill, MK7 6AA, The City

    Kysymyksiä