Keystone logo
Open University Of Cyprus

Open University Of Cyprus

Open University Of Cyprus

Johdanto

Toisena vuonna 2002 perustettuna julkisena yliopistona Kyproksen avoin yliopisto (OUC) pyrkii täyttämään merkittävän aukon Kyproksen korkeakoulujärjestelmässä tarjoamalla akkreditoituja etäopiskeluastetta kaikilla tasoilla (perustutkinto, maisteri ja tohtori) . Perustuen alkuperäänsä maan ainoana etäopetukseen omistautuneena yliopistona , OUC kasvaa nopeasti akateemisen tason ja yleisen maineen suhteen. Tämän päivän haastava todellisuus on laajentanut OUC: n näköaloja ja auttanut tuomaan Kyproksen kohti strategista tavoitettaan: perustaa se alueelliseksi koulutus- ja tutkimuskeskukseksi ja keskukseksi sekä kansainvälisille tutkijoille että opiskelijoille itäisen Välimeren altaalla. OUC: ssä rajoitukset, kuten aika, paikalliset rajoitukset, ikä, ammatillinen asema tai perhevelvollisuudet, vähentävät ja lakkaavat toimimasta esteenä sopivan oppimisympäristön luomisessa. Kaikki Open University Of Cyprus tarjoamat opinto-ohjelmat perustuvat nykyaikaisiin koulutusjärjestelmiin, uusiin teknologisiin edistysaskeleisiin ja hienostuneelle alustalle kiinnostuneille osallistujille kaikilla tasoilla (perustutkinto, jatko-opiskelu ja koulutus elinikäisen oppimisen yhteydessä). OUC vastaa mitä tahansa muuta tunnustettua yliopistoa maailmassa, riippumatta sen opetusmenetelmistä (perinteinen tai etäopiskelu). Open University Of Cyprus on suuntautunut sekä kotimaiseen että kansainväliseen koulutusyhteisöön sekä heidän toimintaansa ja tavoitteisiinsa.OUC: n tarjoamat akateemiset ohjelmat ovat kansainvälisiä, hyvin suunniteltuja ja urakeskeisiä vastaamaan maan tarpeita ja täyttämään opiskelijoiden vaatimukset parantamalla tietoa ja asiantuntemusta heidän toiveidensa ja tavoitteidensa mukaisesti. OUC on ylpeä yliopistostaan, joka on täysin synkronoitu eurooppalaisen opintosuoritusten siirtojärjestelmän ECTS: n kanssa ja parantaa opiskelijoiden liikkuvuutta ja vuorovaikutussuhteita muiden perinteisten yliopistojen kanssa. Lisäksi OUC keskittyy koulutustehtäviensä lisäksi tutkimuksen kehittämiseen ja tutkimusohjelmien parantamiseen. julkaisemalla innovatiivisia tuloksia, joilla on vaikutusta merkityksellisiin tieteenaloihin. Perustamisestaan lähtien OUC on korostanut tutkimuksen elintärkeää merkitystä yliopiston edistämisessä kansainvälisessä tiedeyhteisössä ja samalla aktiivisesti vuorovaikutuksessa tiedeyhteisöjen ja ammattijärjestöjen kanssa. Lopuksi, OUC suunnittelee sosiaalisen toiminnansa ja sitoutumisensa yhteyteen yhteiskuntaan roolinsa innostavana oppilaitoksena. Innovatiivinen, avoin yliopisto, joka tarjoaa kannustavan ympäristön opiskelijoille, henkilökunnalle ja alumneille, tunnistaa kulttuurin ja yhteistyön edistämisestä naapurimaidensa kanssa - ja muuallakin.

Näkemys

Open University Of Cyprus (OUC) on sitoutunut avaamaan koulutuksen kaikille, pyrkii saamaan erinomaisen opetus- ja oppimiskokemuksen sekä vertaansa vailla olevat yhteydet yritysmaailmaan. OUC pyrkii vakiinnuttamaan asemansa johtavana etäopetuksen yliopistona, jolla on kansainvälistä läsnäoloa ja tunnustusta pääasiassa Kaakkois-Euroopan ja Välimeren alueella. Korkeakoulu, joka tarjoaa monipuolisia korkealaatuisia koulutusohjelmia klassisilla ja nykyaikaisilla tieteenaloilla sekä kreikaksi että englanniksi ja houkuttelee opiskelijoita ympäri maailmaa.

Tehtävänanto

Open University Of Cyprus (OUC), toisen valtion korkeakoulun perustaminen vuonna 2002, avasi uudet näköalat korkeakoulutukselle avoimen ja etäopiskelun avulla. Etäopetuksen joustavuus ja OUC: n tarjoama korkeakouluopintojen korkea laatu kannustavat ihmisiä jatkamaan korkeakouluopintoja tai suorittamaan koulutuksensa loppuun, jos he eivät pystyneet siihen aiemmin. Lisäksi korkeakoulututkinnon suorittaneilla on mahdollisuus hankkia jatko-tutkintoja eri aihealueilta keinona parantaa uraansa. Itse asiassa OUC: ssa korkeakoulutus on jatkuva prosessi, jolla ei ole ikärajaa, taloudellisia tai yhteiskunnallisia ennakkoehtoja. Open University Of Cyprus tehtävänä on tarjota opiskelijoille jatkossakin mahdollisuus elinikäiseen oppimiseen ja uusien tietojen ja taitojen hankkimiseen, joita tarvitaan ammatillisen uran aloittamiseen tai etenemiseen ilman, että heidän tarvitsee harjoittaa tyypillisiä opiskelijoiden työohjelmia. Yliopiston tavoitteena on yhdistää kansainvälinen agendansa ja joustava rakenne käyttämällä molempia välineenä Kyproksen perustamiseksi alueelliseksi koulutuksen, tieteellisen tutkimuksen ja innovaation keskukseksi. Tähän suuntaan OUC pyrkii laajentamaan yhteistyöverkostoaan ja luomaan vahvoja kumppanuuksia muiden yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa laajemmalla alueella ja sen ulkopuolella edistämällä yhteistyötä ja hyvien käytäntöjen vaihtoa sekä päivittämällä teknistä verkko-oppimisinfrastruktuuriaan.

Sijainnit

  • Cyprus Online

    PO Box 12794, Latsia, 2252, Cyprus Online

Kysymyksiä