
Korkeampi kurssi catering- ja ruoka- ja juomayhtiöiden johtamisesta
KESTO
9 Months
KIELET
Espanja
TAHTI
Osa-aikainen
HAKEMUKSEN MÄÄRÄAIKA
Hakemuksen jättämisen määräaika
AIKAISIN ALOITUSPÄIVÄ
Pyydä aikaisinta alkamispäivää
LUKUKAUSIMAKSUT
Pyydä lukukausimaksuja
OPISKELUMUOTO
Sekoitettu, Etäopiskelu
Johdanto
Catering-liiketoiminnan johtamisen kurssin pääominaisuudet
Matkailu on yksi Espanjan talouden merkittävimmistä taloudellisista toiminnoista ja yksi maan sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen perussektoreista. Alalla ravintola-alue, jolla on yli 270 000 toimipaikkaa ja 1,3 miljoonaa työpaikkaa, on yksi nopeimmin kasvavista alueista ja yksi matkailun keskeisistä osa-alueista. Catering-liiketoimintamalli vaatii erittäin vahvaa identiteettiä, jonka tarkoituksena on erottautua selvästi kilpailusta. Ravintoloiden sekä ruoka- ja juoma-alan yritysten korkeampi ohjelma vastaa tähän lähestymistapaan, jotta osallistujat pystyvät tuntemaan kattavasti alan pääalueet ja sen nykyiset suuntaukset sekä suuntauksen ja catering-laitosten ja F&B -osastojen hallinta. Tällä lähestymistavalla pyritään myös auttamaan sellaisen alan ammattimaista johtamista, johon pääsee liian usein vapaaehtoisemmista kuin ammatillisista tehtävistä.
Ohjelma tarjoaa reittisuunnitelman, joka toisaalta auttaa sinua saavuttamaan joukon ammattitaitoja, jotka mahdollistavat nopeamman ja tyydyttävämmän integraation ravintola-alalle ja toisaalta herättävät ja parantavat yrittäjähenkisyyttäsi.
Joustavan oppimismallin ansiosta, joka mukautuu osallistujien tarpeisiin, tämä ohjelma kehitetään verkossa tai sekoitettuna (sekoitettuna) ja se voidaan suorittaa yhdeksän kuukauden kuluessa.
Jos tavoitteenasi on erikoistua ateriapalvelujen sekä ruoka- ja juoma-alan yritysten johtamiseen, mutta sinulla ei ole korkeakoulututkintoa tai aikaa osallistua luokkaan tai haluat sovittaa perheesi ja työelämäsi harjoitteluun, tämä on ohjelma mitä tarvitset.
Miksi opiskella verkkokunnostusyritysten Superior-ohjelmaa Osteleassa?
Matkailuala on yksi nopeimmin kasvavista toimialoista maailmassa, mutta myös se, joka muuttuu eniten uusien tekniikoiden myötä. Muutos vaikuttaa koko sektoriin yleensä, mutta erityisesti ravintola-, ruoka- ja juoma-alaan, jossa markkinoinnin ja myynnin alalla tapahtuu nopeutettua muutosta.
Tässä yhteydessä alan jatkuvasta kehityksestä yritykset vaativat ammattilaisia ja johtajia, joilla on hallintaa ja kykyä innovoida ja kehittää strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi ja asiakkaiden vaatimusten täyttämiseksi.
Tämän maisterin tutkinnon edut Osteleassa
- Online-tila
- Paikkojen mahdollisuus stipendillä
- Avoin kokouskeskus
- Rahoitus- ja tukiohjelma
Ruoka ja juoma -liiketoiminnan hallintaohjelman tavoitteet
- Tunne perusteellisesti ravintola-ala.
- Kehitä strategiset suunnitelmat välitöntä soveltamista varten.
- Pääset vastuullisiin tehtäviin tällä alalla.
- Valvo toimittajien kanssa käytäviä neuvotteluja ja saavuta mahdollisimman suuri taloudellinen tehokkuus ostohallinnossa.
- Suunnittele, organisoi, ohjaa ja ohjaa alan yritysten toimintaa.
Opetussuunnitelma elintarvike-, juoma- ja ateriapalveluliiketoiminnan kursseille
Moduuli 1. Strategia, kaupallistaminen ja markkinointi
- Analyysi ja strateginen suunnittelu.
- Markkinointi ja markkinointistrategiat.
- Asiakaskokemus
Moduuli 2. Henkilöstöhallinto ja oikeudelliset näkökohdat
- Henkilöstöresursseja ja johtamistaitoja.
- Oikeudelliset näkökohdat
Moduuli 3. Talous- ja varainhoito
- Kirjanpito ja rahoitus.
- Taloushallinto
Moduuli 4. Yrityksen sisäinen operatiivinen johtaminen
- Ravintolapalvelujen toiminnan ja laadun hallinta.
- Ostojen hallinta. Ruoka ja juoma.
Kolminkertainen tutkinto Online-catering-liiketoiminnan johtamisen kurssin suorittamisen jälkeen
Jotta voisit ilmoittautua tähän korkeampaan ohjelmaan, sinulla on oltava ylioppilastutkinto tai keskiasteen koulutusjakso.
Opiskelija, joka suorittaa ohjelman menestyksekkäästi, saa kolminkertaisen tutkinnon:
- Ateriapalvelujen sekä ruoka- ja juoma- liiketoiminnan johtamisen korkeakoulututkinto Osteleasta, Tourism Management School .
- Elintarvike-, juoma- ja ateriapalveluliiketoiminnan korkeakoulututkinnon nimi EAE Business Schoolilta .
- Tutkinto Lleidan yliopistosta .
Rahoitus ja taloudellinen tukiohjelma
Tarkoituksena sopeutua kunkin opiskelijan tarpeisiin ja olosuhteisiin olemme suunnitelleet erilaisia apurahaohjelmia.
Kiinteän kehityksen pk-yritykset
Osteleassa olemme tietoisia pk-yritysten erityistarpeista. Siksi kilpailukyvyn parantamiseen tähtäävien strategioiden vahvistaminen ja toteuttaminen sekä sekä organisaatioiden että niitä muodostavien ihmisten kokonaisvaltainen kehitys ovat avainasemassa.
Executive-nainen
Tiesitkö, että yli 40% Ostelean ohjelmien opiskelijoista on naisia, joiden keski-ikä on 33 vuotta? Tilastot puhuvat puolestaan. Osteleassa koulutamme naisia, jotka ovat täydessä ammatillisessa ja henkilökohtaisessa kypsyydessä ja joiden on tasapainotettava perhe-, henkilökohtainen ja koulutuselämänsä. Naisten ammatillisen toiminnan vahvistamiseksi, edistämiseksi ja lujittamiseksi koulumme esittelee tukiohjelman tälle ammattisegmentille. Kaksi tärkeintä ominaisuutta ehdokkuuden arvioimiseksi ovat johtamispotentiaali ja johtokyky.
Akkreditoitu vammaisuus
Osteleassa haluamme myötävaikuttaa vammaisten ammatilliseen kehitykseen, minkä vuoksi loimme tämän ryhmän tukiohjelman.
Akateeminen huippuosaaminen
Ne ehdokkaat, jotka todistavat, että heidän akateemisen ennätyksensä on yli 9,5 keskimääräisen pistemäärän, voivat saada akateemisen huippuosaamisen apurahan.
Yrittäjät
Apuraha, joka on tarkoitettu erityisesti pk-yritysten johtajille, freelancereille ja ammattilaisille, jotka haluavat toteuttaa liiketoimintaprojektin.
Ohjaajat
Suunnattu johtajille, keskijohtoille ja päteville ammattilaisille, jotka pyrkivät vastuullisiin tehtäviin.