Keystone logo
Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Our Lady of the Lake University Online

Johdanto

Our University of Lake University on yksityinen, katolinen yliopisto, jolla on syvä yhteys San Antonion historiaan ja yhteisöön. Olemme perustaneet vuonna 1895 jumalallisen Providence-seurakunnan, ja olemme kehittäneet maineemme henkilökohtaisesta opetustyyliämme. Vuodesta 2011 lähtien OLLU on nimitetty presidentin korkeakouluyhteisöpalvelun kunniaksi. Olemme yliopisto, joka auttaa opiskelijoita kehittämään täyden potentiaalinsa ympäristössä, joka on rohkaisevaa ja kannustavaa.

Online-tutkinto-ohjelmamme valmistelevat ammattilaisia antamaan johtajuutta ja antamaan tieteellistä panosta tietämyksen edistämiseen omilla aloillaan, soveltamaan uusinta tietoa ja teknologiaa päätöksentekoon ja ongelmanratkaisuun, työskentelevät yhteistyössä, tuottavasti ja eettisesti kulttuurisesti monipuolisissa asetuksissa. yliopiston tehtävään palvelemalla yhteisöjensä tarpeita.

OLLU on omistautunut ja avoin opiskelijoiden muuttuviin tarpeisiin. Professorit tuovat kullekin kurssille runsaasti tietoa ja kokemusta, ja ne auttavat oppilaita henkilökohtaisissa kokouksissa, sähköpostitse tai puhelimitse. Opiskelijat tulevat ensimmäiseksi OLLU: ssa: Opit opettajilta, joilla on reaaliaikainen kokemus, sekä akateemisia valtakirjoja, jotka ylittävät teoriaa selittämään roolisi ja vastuusi.

Sijainnit

  • San Antonio

    411 S.W. 24th St., 78207, San Antonio

    Kysymyksiä