Keystone logo
Pacific College

Pacific College

Pacific College

Johdanto

Pacific College on sitoutunut tarjoamaan korkeimmat standardit koulutuksessa edistämällä jatkuvaa henkistä kasvuprosessia, hahmojen kehitystä ja akateemista koskemattomuutta saavuttaakseen ammatillisen ja henkilökohtaisen menestyksen opiskelijan valitsemassa ammatissa.

Pacific College on sitoutunut seuraaviin institutionaalisiin oppimistuloksiin: Näytä kokonaisvaltaisessa koulutuksessa opittujen tietojen ja taitojen hallinta hallitun ammatin toteuttamiseksi ja identiteetin luomiseksi monipuolisen ja globaalin yhteisön jäsenenä. Käytä ammattimaisuuden, epäitsekkyyden, osallisuuden ja yhteistyön arvoja todisteisiin perustuvien muutosten helpottamiseksi yhteisten tavoitteiden toteuttamiseksi. Osoita tietotaidon taitoja, jotka edistävät myönteisiä, elinikäisiä näkemyksiä koulutuksesta, ammatista ja itsestä.

"Koulutus on tärkein prioriteettimme." 'Tiimi' -menetelmää käyttämällä jokaisen opiskelijan akateemiset tarpeet otetaan huomioon. Opiskelija ymmärtää, että oppiminen on elinikäinen prosessi, joka perustuu kriittiseen ajatteluun.

Pacific College tunnustetaan progressiiviseksi oppimisympäristöksi, jossa ammattitaidon, altruismin, yhteistyön sekä henkilökohtaisen ja ammatillisen identiteetin arvot ovat ensisijaisia tavoitteita osallisuudelle globaalin ja monipuolisen yhteisön jäsenenä.

Pacific College on alueellisesti akkreditoitu West Association of Schools and Colleges (WASC) Senior College ja University Commission.

Sijainnit

 • Ontario

  Inland Empire Boulevard,3602, 91764, Ontario

  • Costa Mesa

   Red Hill Avenue,3160, 92626, Costa Mesa

   Kysymyksiä