Keystone logo
PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

Johdanto

Hallitusten ja teollisuuden (Fortune 500 -yritykset) positiivisen kannustuksen avulla tarjoamme koulutusta eri liiketalouden tutkinnoissa ja olemme täysin online-kansainvälinen kauppakorkeakoulu.

Tehtävä

Tarjoa maailmanluokan koulutustietoympäristö projektinhallinnan ammattilaisille.

Näkemys

Ole Project Controls -koulutuksen tarjoaja ja kehitä tulevia johtajia, joilla on vahva vastuuntunto, rehellisyys ja intohimo.

Arvot

Edistä ammattimaista käyttäytymistä, joka edistää luottamusta, rehellisyyttä ja rehellisyyttä. Osoittaa vastuullisuutta, oikeudenmukaisuutta, kunnioitusta, luottamusta ja vastuullisuutta.

Objektiivi

Opettaa ja kouluttaa tämän päivän sukupolvea. Anna heille taitoja, asennetta ja tietoa menestyäkseen. Kohtaa huomisen teollisuuden haasteet ja juurruta positiivinen visio ongelmien lieventämiseksi jatkuvalla ajattelutavalla, jotta sinusta tulee luottavaisia johtajia omalla alallaan.

Edut opiskelijoille

Maailmanlaajuinen läsnäolo

Koulumme maailmanlaajuinen koulutuskokemus antaa sinulle edun hakea mitä tahansa kansainvälistä työtarjontaa luottavaisin mielin.

PCiBS tarjoaa yritysprojektinhallinnan kehyskoulutusta organisaatioille ympäri maailmaa.

Korkeasti koulutetut kouluttajat

Pääopettajilla on maisterin tutkinto / Ph.D. ja laaja projektinhallintakokemus eri toimialoilla, kuten terveys, öljy ja kaasu, petrokemian, kemian, prosessi, kaivostoiminta (maan päällä ja alla), IT, rakentaminen jne.

Tehokas ja käytännöllinen

Kurssimme tarjoavat mahdollisuuden edetä urallasi ammatillisesti merkityksellisillä online-tarjouksilla, jotka antavat sinulle taitoja ja tietoja, joita voidaan soveltaa työssä välittömästi.

Ohjelma-asiantuntijamme

Meillä on valtava määrä projektinhallinnan ja projektinhallinnan asiantuntijoita, jotka muodostavat osan konsernistamme. Kokenein luennoitsija on työskennellyt aktiivisesti projektialalla yli 45 vuotta. Kaikilla PCiBS-luennoitsijoilla on joko kaupan, matematiikan, tekniikan tai johtamisen tutkinto. Suurimmalla osalla luennoitsijoista on maisterin tutkinto / tohtori.

Miten voit hyötyä

Online Project Controlsin koulutuksessa keskitytään merkittävään panokseen "vihreään" johtamiseen ja kansainväliseen pyrkimykseen kohti näitä erittäin tärkeitä ympäristöongelmia. Tällä on hallituksen tuki, koska prosessit lisäävät minkä tahansa hankkeen kestävyyttä ja tekevät niistä tehokkaampia.

Yhteisön kehittäminen

Yhteisöjen kehittäminen on hallituksen hyväksi, koska PCiBS haluaa pystyä lisäämään yhteisön vaikutusmahdollisuuksia suuressa määrin.

Miksi opiskella Project Controls International Business Schoolissa (PCiBS)

Mikä tekee meistä erilaisia

Maailmanlaajuinen kokemus

Osaamispohjainen koulutus perustuu pätevyystodistusten myöntämiseen ja asianmukaisen tunnustuksen saamiseen hankituista taidoista opiskelijoiden auttamiseksi heidän henkilökohtaisissa kehityssuunnitelmissaan (IDP), ja opiskelijat saavat luennoitsijoilta asiantuntijakritiikkiä tehtävistä ja raporteista.

Maailmanlaajuinen läsnäolo

Project Controls International Business School / Project Consulting &; Integrated Business Services cc (PCiBS) / Ernest Lehman University (ELU) tarjoaa kansainvälistä koulutusta ja sillä on maailmanlaajuinen läsnäolo, joka kattaa koko maailman.

Tällä hetkellä olemme Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Afrikassa sekä lisäämme Euroopan ja Australaasian maailmanlaajuiseen läsnäoloomme.

Sijainnit

 • Swakopmund

  7 Bismarck St, , Swakopmund

  • Johannesburg

   70 7th Street, , Johannesburg

   • Houston

    2600 South Shore Blvd, , Houston

    Kysymyksiä