Keystone logo
Pendragon Educational Publishers

Pendragon Educational Publishers

Pendragon Educational Publishers

Johdanto

Jos osoitat jonkun äidinkielelle, heillä on 10 kertaa todennäköisempää ostaa sinulta - riippumatta heidän englanninkielisestä pätevyydestään.

- Gary Muddyman , Financial Times, 23. syyskuuta 2015

Miksi opiskella arabiaksi?

Arabia on tärkeä maailmankieli ja syyt oppimaan kieltä ovat lukemattomia.

  • Arabia on yksi Yhdistyneiden Kansakuntien kuudesta virallisesta työkielestä.
  • Se on noin 325 miljoonan ihmisen äiti.
  • Arabiankielinen maailma ja erityisesti Persianlahden maat ovat EU: n viidenneksi suurimmat kauppakumppanit.
  • Arabia on kieli, jota eri valtion virastot pitävät "kriittisenä tärkeänä" ympäri maailmaa.

Kulttuurien yhdistäminen kielillä

Arabimaailmaa pidetään "korkean kontekstin" kulttuurina (ET Hall). Henkilökohtaiset suhteet ovat erittäin tärkeitä. Arabien liikekumppanit arvostavat ja kunnioittavat ketään, joka on joutunut vaikeuksiin oppia jotain arabiaa. Ja vielä monet ihmiset sisällä olevilla yrityksillä - paikan päällä - eivät useinkaan ole tarvittavia kielitaitoja ja kulttuurista ymmärrystä arabimaailman liiketoiminnan haasteeseen vastaamiseksi.

ArabicOnline tarjoaa arvokasta liiketoimintaa koskevia neuvoja, muistiinpanoja liiketoiminnan etiketeistä ja kulttuuritietoa liiketoiminnasta arabimaailmassa. ArabicOnline auttaa oppilaita välttämään perusteellisia ja tarpeettomia virheitä.

Oppiminen arabia - nykytilanne

Viime vuosina kiinnostus arabian oppimiseen on kasvanut dramaattisesti. Kuitenkin monet ihmiset, jotka haluavat oppia arabialaista ja joilla on äkillinen puute korkealaatuisia, luotettavia ja arvovaltaisia ​​kursseja, jotka opettavat arabioppia vieraana kielenä ja jotka on suunniteltu eurooppalaisille tai länsimaisille oppijoille.

Monet nykyiset arabian kurssit pitävät tärkeänä etenkin sanaston, rakenteiden ja kieliopin merkitystä. Toisin sanoen, he noudattavat perinteisiä käsitteitä ja käyttävät vanhentuneita kielten oppimismenetelmiä. He käsittelevät arabiaa kuolleena, kuten latina. He myös usein laiminlyövät kulttuuritietoisuuden yhä tärkeämpiä osa-alueita, eivätkä tunnusta, että oppijan on oltava kulttuurisesti päteviä kielten ymmärtämiseksi ja vuorovaikutuksessa riittävän hyvin.

Tämä edellyttää erilaista kurssia tarjolla oleville.

Monet verkko-oppimisen kursseista harvoin etenevät "kirjoja näytöllä". Nämä kurssit ovat usein esitelmöitä. Oppijan on tuettava huomattavia kognitiivisia ja analyyttisiä taitoja kielten oppimiseen. Harvoilla on aikaa tai akateemisia taitoja oppia onnistuneesti tällaisten tuotteiden kanssa.

Lisäksi nämä kurssit, joko painettuina tai verkossa, perustuvat harvoin yhteiseen eurooppalaiseen viitekehykseen ja kurssin opetussuunnitelmat suuntautuvat usein yleisiin tasoihin, kuten "aloittelijoille"
ArabicOnline kohtelee arabiaa dynaamisena, elävänä kielenä. Keskitytään kommunikointiin arjen tilanteissa.

Meidän lähestymistapamme arabian oppimiseen

Arabian online-pedagogista lähestymistapaa voidaan kuvata kognitiivisiksi konstruktivisiksi lähestymistavoiksi oppimiseen, erityisesti kieltenoppimiseen, joka yhdistyy tällä hetkellä käytettävissä olevaan työpöytä- / kannettavien tietokoneiden, taulutietokoneiden ja älypuhelinten tekniikkaan. Tämä lähestymistapa pitää oppimista, samoin kuin yhteistä eurooppalaista viitekehystä, aktiivisena prosessina ja oppijoina aktiivisina merkityksinä.

Oppilaita ohjaa tehtäväpohjainen lähestymistapa sarjan yksiköitä, moduuleja ja vaiheita arabian hankkimiseksi ja arabikulttuurin tietoisuuden lisäämiseksi.

ArabicOnline-lähestymistapa sopii erityisen hyvin ei-akateemisille oppijoille ja ammatillisille oppijoille, jotka eivät ole kokopäiväisessä opiskelussa. Opiskelijat voivat oppia arabikirjoituksella tai länsimaisella komentosarjalla (translitteroinnilla). ArabicOnline perustuu nykyaikaisten kielten yhteisen eurooppalaisen viitekehyksen tasoihin A1 / A2: kansainvälinen vertailuarvo kielitaitotasojen määrittelemiseksi ja tunnustetaan kaikkialla Euroopassa.

Yhteensä upotus - e-ImmersionPlus

Toimittamalla arabiankielisen kurssin useille alustoille ja laitteille ArabicOnline-tiimi on luonut tilanteen, joka pyrkii jäljittelemään kielten oppimisen täydellistä upotusasemaa. Tämä tilanne on määritelty e-immersionplus®: ksi , konseptiksi kehitetyksi ja projektiryhmän laatimaksi termiksi.

E-immersionplus -ympäristö takaa, että kurssin sisältö on räätälöity siten, että täydellinen kurssi tai kurssien osat ovat saatavilla työpöydällä / kannettavalla tietokoneella, tablet-tietokoneilla ja älypuhelimilla. laitteet täydentävät toisiaan. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden ottaa yhteyttä arabiaan, jota tarvitaan kestävän oppimisen toteuttamiseen.

Joukkue

ArabicOnline on kehittänyt akateemisten asiantuntijoiden, opettajien kouluttajien, ohjelmoijien ja kustantajien ryhmä neljästä Euroopan maasta.

Sijainnit

  • Torquay

    Pendragon Education Cary Chambers 1 Palk Street, , Torquay

Kysymyksiä