Keystone logo
Pensacola State College Online

Pensacola State College Online

Pensacola State College Online

Johdanto

Pensacolan osavaltion korkeakoulu on omaksunut laajan termin "eLearning" viitaten oppimistoimintoihin, joissa käytetään sähköistä tekniikkaa yleensä ja erityisesti Internetiä. ELearning-verkkosivusto on Pensacola State College'n eLearning-toiminnan keskipiste ja toimii porttina Pensacola State College'n eLearning-järjestelmään nimeltä Canvas. Pensacola State College tarjoaa kursseja useissa muodoissa, jotka kaikki käyttävät eLearning-komponenttia ja jotka on kuvattu alla.

Etäopetuskurssit (kutsutaan myös ”online-kursseiksi) eivät vaadi kampuksella käyntejä, ja ne ovat asynkronisia, mikä tarkoittaa, että opiskelijoiden ei tarvitse tavata opettajaansa verkossa määrättyinä päivinä tai kellonaikoina koko lukukauden ajan. Etäopetuskurssit sijaitsevat Canvasissa, joka on online-kurssimme hallintajärjestelmä. Heillä on viikoittaiset aikataulut, kirjautumisvaatimukset ja tehtävien eräpäivät, joita on noudatettava. Monet ohjaajat vaativat suoritettua testausta, jota voi valvoa tietty selain, testauskeskuksessa oleva henkilö tai jokin muu vaihtoehto. Opettajasi ilmoittaa sinulle, kuinka verkkokokeet järjestetään. Kun haet Pensacola State College -kurssin aikataulua, huomaa, että etäopetuskurssin luokkatyyppi on ”Web-based Course”.

Live Online -kurssit ovat myös verkkokursseja, mutta ne ovat synkronisia, mikä tarkoittaa, että opiskelijoiden on kirjauduttava sisään Canvasin kurssisivustolle tapaamaan luokan tiettyinä päivinä ja kellonaikoina koko lukukauden ajan. Nämä luokat käyttävät Zoom-videoneuvottelutekniikkaa reaaliaikaisen oppimisympäristön rakentamiseen opiskelijoille ja ohjaajille. Opiskelijat kirjautuvat kurssille säännöllisin väliajoin ja lukukausien ajan lukukauden aikana "osallistumaan" luokkaan tässä virtuaaliluokassa. Live Online -kurssit sopivat erinomaisesti opiskelijoille, jotka haluavat reaaliaikaisen yhteyden opettajaan, mutta haluavat myös jatkaa opintojaan syrjäisestä sijainnista. Tarvitaan luotettava Internet-yhteys, verkkokamera ja mikrofoni. Kun haet Pensacola State College -kurssin aikataulua, huomaa, että suoran online-kurssin luokkatyyppi on “Live Online”.

Sijainnit

Sijainnit
  • Pensacola

    College Boulevard,1000, 32504, Pensacola

    Kysymyksiä