Keystone logo
Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Pepperdine Graziadio Business School

Johdanto
Pepperdine on kristillinen yliopisto, joka on sitoutunut akateemisen huippuosaamisen ja kristillisten arvojen korkeimpiin standardeihin, jossa opiskelijat vahvistuvat tarkoituksenmukaiseen elämään, palveluun ja johtajuuteen. Pepperdinen on jatkuvasti luokiteltu yhdeksi kauneimmista opiskelupaikoista, ja siellä saat inspiraatiota oppia samalla kun opit inspiroimaan.

171813_PEP-MBA_BannerAd_Landscape_970x250.jpg

Graziadio Business Schoolin missio lähtee yliopiston perustajan George Pepperdinen sydämestä. Hän oli itse kristitty liikemies ja yrittäjä, joka kannatti liiketalouden koulutuksen yhdistämistä kristillisen luonteen kehittämiseen.

Graziadio Schoolin kauppatieteiden koulutuksen päätavoitteena on tuottaa enemmän kuin osaavia liiketalouden ammattilaisia, jotka tavoittelevat voittoa ja osakkeenomistajien tuottoa; Lisäksi koulu pyrkii tuottamaan yritysjohtajia, jotka ovat eettisiä, yrittäjiä ja globaalisti tietoisia ja työskentelevät yhteisen hyvän puolesta.

Perustamisestaan vuonna 1969 lähtien Graziadio School on tehnyt edistyneen liiketalouden tutkinnon suorittamisesta mahdollisimman kätevää ja käytännöllistä työssäkäyville ammattilaisille korostaen teoriaa soveltavia ja kokemuksellista oppimista pienryhmissä ohjelmia. Opetus on erittäin yhteistyö- ja tiimilähtöistä. Tietyt eliitti-MBA-ohjelmat ovat kohorttipohjaisia, jolloin pienet, vahvasti sidoksissa olevat johto-opiskelijaryhmät etenevät yhtenäisenä yksikkönä koko koulutusohjelman ajan. Graziadio Schoolin valmistuneet hyödyntävät myös yli 30 000 alumniverkostoa. Alumnit nauttivat jatkuvasta työpajoista, luennoista ja erityisistä tapahtumista, jotka pitävät osaamisensa ajan tasalla ja uudistavat verkostoitumiskontakteja vielä pitkään valmistumisen jälkeen.

Sijainnit

 • Malibu

  Pacific Coast Highway,24255, 90263, Malibu

  • Los Angeles

   Los Angeles, Yhdysvallat

   Kysymyksiä