Keystone logo
Point Park University School of Education

Point Park University School of Education

Point Park University School of Education

Johdanto

Point Park University on koko historiansa ajan ollut ylpeä kaupunkien juuristaan ja panoksestaan Pittsburghin keskustan elinvoimaisuuteen.

Erityinen henkilö tarvitsee olla kouluttaja. Olet sitoutunut oppimiseen ja haluat tehdä muutoksen. Point Park University School of Education tarjoaa kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinto-ohjelmia, joista monet ovat täysin verkossa.

Perustutkinto-ohjelmissamme asetat asteen luokkahuoneeseen ensimmäisen vuoden aikana. Tarjoamme perus- ja keskiasteen koulutusohjelmia - mahdollisuus erityiskoulutuksen kaksoissertifiointiin sekä opinto- ja varhaiskasvatuksen ohjelmamme nähdäksesi, mihin haluat tehdä urasi tällä alalla.

Täysin online-tutkinnon suorittaneet kohorttiohjelmamme ovat opettajille, jotka haluavat tulla rehtoreiksi, opetussuunnitelmien asiantuntijoiksi ja johtajiksi kouluissaan ja yhteisöissään - ja niille, jotka etsivät opetustodistusta ensimmäistä kertaa. Voit saada sertifikaatin uudelta alueelta tai tulla alasi asiantuntijaopettajaksi.

Point Park -yliopistossa useampi opiskelija palaa yliopistoon toisen kandidaatin tutkinnon ja tutkintotodistuksen saamiseksi koulutuksessa kuin millään muulla alalla.

Ymmärrys siitä, että kuulut luokkahuoneen eteen, voi tulla urasi alkuvaiheessa tai myöhässä, mutta olemme valmiita sinulle aina, kun se tulee.

Ylioppilastutkinto-ohjelmamme sisältävät kandidaatin tutkinnot, tutkintotodistukset ja ABCTE-ohjelman, jotka kaikki on suunniteltu joustavilla aikatauluilla ja herkkyydellä työskentelevien opiskelijoiden tarpeisiin. Vaikka kiireinenkin aikataulusi, saamme sinulle luokat ja opiskelijan opetusajan, jonka tarvitset sertifioiduksi opettajaksi.

Point Park University on ainoa Pennsylvanian opetusministeriö (PDE) - tunnustettu laitos Pennsylvaniassa, joka tarjoaa American Board for Certification of Teacher Excellence (ABCTE) -ohjelman.

Sijainnit

  • Pittsburgh

    Wood Street,201, 15222, Pittsburgh

    Kysymyksiä