Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Quantic School of Business and Technology

Johdanto

Quantic on uusi online-liiketoimintakoulu, joka yhdistää tiukan MBA-koulutuksen suoraan positiivisiin uran lopputuloksiin ja maailmanlaajuiseen alumniverkostoon.

Liiketoimintaohjelmat

Quantic tarjoaa kaksi erittäin valikoivaa liiketalouden tutkinto-ohjelmaa - ilmainen MBA ja radikaalisti edullinen Executive MBA. Kurssit toimitetaan mobiililaitteesi tai tietokoneesi Quantic-sovelluksessa pureman kokoisina, interaktiivisina oppitunteina ja mukana olevana vertaisoppimisalustana. Sen innovatiivinen liiketoimintamalli siirtää korkean lukukauden taakan työnantajille, jotka maksavat rekrytoidaksemme poikkeuksellisia opiskelijoita.

Älykäs kyky

Quanticin sisäänrakennettu uraverkko, Smartly Talent, antaa opiskelijoille ja alumneille mahdollisuuden etsiä avoimia työpaikkoja ja olla suoraan yhteydessä huippuyrityksiin. Laita yritystietosi toimimaan ja saat ansaitsemasi uran. Saa koulutusta. Saada töitä.

Quantic-tiimi

Liiketoimintasisällön asiantuntijoistamme ohjelmoijille ja insinööreille, johtoryhmäämme - olemme koonneet ryhmän pioneereja. Olemme sama ydinjoukkue, joka vei Rosetta Stone -yrityksen perustamisjuurtensa maailman suurimpaan, innovatiivisimpaan kieltenoppimisyritykseen.

Tehtävä

Quantic School of Business and Technology tehtävänä on tarjota innovatiivisimpia, korkealaatuisimpia verkkokoulutusohjelmia, jotka liittyvät suoraan positiivisiin uran tuloksiin liiketoiminnassa ja tekniikassa.

Näkemys

Quantic pyrkii keksimään jatko-opintoja 2000-luvulle ja toimimaan mallina uudentyyppiselle koululle: hyödyntämään pedagogisia ja teknisiä innovaatioita ja tuntemaan innokkaasti ammatillisten verkostojen voimaa tarjota luokansa parhaita oppimiskokemuksia ja uran tuloksia meidän opiskelijamme.

Meidän tarinamme

Quantic alkoi kolmella kysymyksellä: entä jos voisit oppia minkä tahansa aiheen missä tahansa, millä tahansa laitteella? Entä jos oppimisjärjestelmä olisi kytketty voimakkaaseen ammattiverkkoon? Entä jos uusi liiketoimintamalli voisi tehdä siitä radikaalisti edullisen tai jopa ilmaisen?

Tästä ensimmäisestä visiosta perustajat perustivat uudenlaisen tutkijakoulun.

Joukkue alkoi keksimällä uraauurtavan opetusmenetelmän ja soveltamalla sitä nykyaikaisen opetussuunnitelmamme luomisessa. Todettuaan nopeutensa ja tehokkuutensa perinteisiin ohjelmiin verrattuna, tiimi kehitti ainutlaatuisen liiketoimintamallin, joka siirtää koulutuskustannukset kuratoituun työnantajien ryhmään, joka haluaa palkata opiskelijoita integroidun lahjakkuusalustamme kautta. Ja lopuksi tiukan osallistumisprosessin ja työnantajan tarkastuksen kautta ryhmä loi pohjan arvokkaalle, yksinoikeudella toimivalle alumni- ja yrityskumppaneiden verkostolle.

Nykyään Quantic tarjoaa ylpeänä ilmaisen MBA: n ja kohtuuhintaisen MBA: n kunnianhimoisille opiskelijoille ympäri maailmaa.

Se on jännittävä tie eteenpäin. Toivomme, että olet osa matkaa.

Aktiivinen oppiminen. Määrittele uudelleen koulutuksen tulevaisuus.

Pedagogisesti suunniteltu

Ei tylsää luentovideota. Ei tylsiä oppikirjoja. Vain ihastuttava vuorovaikutteinen opetus, jonka tarkoituksena on tehdä oppimisesta huomattavasti helpompaa ja nopeampaa.

Aktiivinen oppiminen

Smartly on keksinyt aikuiskoulutuksen vuosikymmenien kokemuksella koulutustekniikasta ja kokemuksellisessa oppimisessa pedagogisella vakaumuksella vuorovaikutteisella, mobiili-ensimmäisellä oppimisella, jota kutsumme "aktiiviseksi oppimiseksi".

Mastery-pohjainen eteneminen

111666_mastery-based-progression-illustration-ac343cef.jpg

Gone ovat videopohjaisten puhepääiden ja pitkätuuleisen proosan passiivisia lähestymistapoja. Sen sijaan älykkäästi oppitunnit haastavat oppilaita jatkuvasti ja vaativat vuorovaikutusta kahdeksan sekunnin välein. Koska jokainen 5-10 minuutin oppitunti perustuu aiempiin oppitunteihin, opiskelijat testaavat ymmärryksensä ja kohtaavat uuden kurssimateriaalin masteriin perustuvaan oppimisen etenemiseen, joka varmistaa opiskelijoiden etenemisen.

Älä opeta ja testaa ...

Verkkokoulutus on liian pitkään järjestänyt luokkahuoneen opetuksen, yleisradiotoiminnan ja opiskelijoiden ymmärryksen testaamisen vähiten tehokkaita käytäntöjä. Online-koulutuksen vakiintuneet operaattorit ovat tarttuneet tähän passiiviseen paradigmaan huolimatta heikosta sitoutumisesta ja tehokkuudesta.

... Test to Teach!

111668_test-to-teach-illustration-b007accf.jpg

Aktiivisen oppimisen avulla opetusohjelmamme haastaa opiskelijan välittömästi ajattelemaan päähenkilöksi. Emme ole luennoitsija, vaan mentori ja ohjaaja, joka tarjoaa toimintaa, jossa opiskelijat osallistuvat, tekemällä päätöksiä välittömästi. Testoimme, ettemme vahvista ymmärrystä, vaan tilaisuutena opettaa.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Washington

    3000 K Street NW, Suite 275, 20007, Washington

Kysymyksiä