Keystone logo
Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Quasar Institute for Advanced Design

Johdanto

Yli 30 vuoden ajan parhaat grafiikan ja suunnittelun kurssit

Muotoilun maailma on kiehtova universumi voimakkaassa työllisyyden kasvussa, jossa perinteet ja innovaatiot löytävät täydellisen liiton ja menneisyys ja tulevaisuus kohtaavat.

Jos pidät suunnittelusta, jos etsit kauneutta kaikessa, jos osaat kuvitella sitä, mitä ei vielä ole, ja jos haluat muuttaa luovuutesi työuraksi… Quasar Institute on etsimäsi paikka

Quasar Institute for Advanced Design on ollut muotoilun alan akateemisen koulutuksen, tutkimuksen ja innovaatioiden huippuluokan laitos yli 30 vuoden ajan. Tulevaisuuden parhaita suunnittelijoita kouluttava koululaboratorio, jossa asuu digitaalisia taiteilijoita, 2.0-käsityöläisiä, visionäärisiä luovia tekijöitä ja tulevaisuuden suunnittelijoita.

Quasar Vision

Quasar Institute for Advanced Design , perustettiin vuonna 1987, on korkeakoulukeskus, jonka tavoitteena on kouluttaa sinut uusiin suunnittelun sekä visuaalisen ja multimediaviestinnän ammatteihin.

Quasar on paikka, jossa luotettavuus ja tarkkaavaisuus kohtaavat innovaation ja avantgarden edistyksen. Ja sieltä löydät oikean vastauksen jatkuvasti kehittyvien työmarkkinoiden pyyntöihin.

Täällä edistämme jatkuvaa yhteistyötä italialaisten ja kansainvälisten yritysten välillä; täällä projektimme sitovat sinua kaikin puolin, alusta toteutukseen asti. Kurssillamme myönnetään Italian opetusministeriön tunnustamia ensimmäisen tason akateemisia tutkintoja sekä kansainvälisesti voimassa olevia erikoistumistutkintoja.

Tehtävä

Quasar Institute for Advanced Design on suunnattu ihmisille ja yrityksille maailmanlaajuisesti kehittäen heidän potentiaaliaan ja kykyjään korkeakoulutusohjelmien, räätälöityjen palvelujen, paikallisten/kansainvälisten kumppanuuksien ja jatkuvan tuen avulla.

Luomme keskinäisen kasvun järjestelmiä, kannustamme analyyttisiin taitoihin ja henkilökohtaista vaihtoa sekä luomme verkostoja yhteisöistä, jotka toimivat huolella ja intohimolla.

Käytämme humanistista lähestymistapaa tutkimukseen ja tuotantoon ja yhdistämme luovuuden ja teknologian yhteistyöhön ja kestävään kehitykseen.

Kulttuuritoiminta ja tutkimus

Quasar Institute for Advanced Design harjoittaa koulutustoiminnan rinnalla jatkuvaa tutkimusta ja kulttuuritapahtumia, joiden tavoitteena on kouluttaa yleisöä eri tieteenalojen teemoista.

Edistämme italialaista kulttuuria ja Made in Italy -brändiä maailmassa; osallistumme kansallisiin ja kansainvälisiin ehdotuspyyntöihin; järjestämme näyttelyitä, seminaareja, työpajoja ja julkaisuja.

Quasar Institute for Advanced Design on ollut päähenkilö yli 300 tapahtumassa vuodesta 1987 lähtien; ne kaikki lisäsivät tietoa ja herkkyyttä todellisten ja virtuaalisten ympäristöjen aiheista.

Sijainnit

  • Metropolitan City of Rome

    Via Crescenzio, 17/A, 00193, Metropolitan City of Rome

Kysymyksiä