Keystone logo
© ©Queen Mary University of London
Queen Mary Online

Queen Mary Online

Queen Mary Online

Johdanto

172492_172349_button_read-more-about-queen-mary-online-on-their-website.png

QMUL Online tarjoaa maailmanluokan opetuksen, jonka johtavat tutkijat ja ammattilaiset toimittavat pelinsa huipulla.

Queen Mary Online tarjoaa neljä osa-aikaista, 100%: n online-ohjelmaa, jonka on toimittanut Lontoon Queen Mary University - maailman johtava Russell-ryhmän yliopisto. Pääset huippututkimukseen, globaaliin yhteisöön ja maailmanluokan opetukseen, jotka antavat sinulle mahdollisuuden vaikuttaa globaalisti.

QMUL Online

Valitsemalla opiskelu verkossa kuningatar Marian kanssa, nautit silti samasta asemasta ja pääsystä esimerkilliseen opetukseen kuin kampuksemme opiskelijoille. Sinun etuna on joustavuus jatkaa tulevaa uraasi omaan ainutlaatuiseen tilanteeseesi sopivana ajankohtana ja voimakkuudella keskeyttämättä tulojasi ja urakehitystäsi.

Verkko-oppimisen pääpiirteet

 • Joustavuus: Opi kotona, työpaikalla tai liikkeellä missä tahansa päin maailmaa
 • Paikkakunta: Sinun ei tarvitse muuttaa uudelleen, tehdä urakatko tai hakea viisumia
 • Globaali: Opiskelu yhdessä verkostoitumisen kanssa opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa
 • Laatu: Tunnettujen tutkijoiden kehittämä tiivis luento ja digitaaliset resurssit
 • Tuki: Akateemiset ohjaajat ovat helposti ja helposti saatavissa ohjausta ja palautetta varten
 • Sitouttava: Toiminta, joka auttaa teoriaa soveltamaan käytäntöön
 • Palaute: Live-istunnot tutorien ja ikätovereiden kanssa
 • Saatavilla: Kaikki arvioinnit otetaan ja toimitetaan verkossa
 • Intuitiivinen: Kaikki tarvitsemasi on saatavana verkko-oppimisalustomme kautta
 • Tila: Kaikki palkinnot ovat nimellisesti ja arvostettuja yhtä kuin kampuksen opinnot
 • Neuvoja: Helppokäyttöinen uratuki, saatavilla koko kurssin ajan.

Ei akateeminen tuki

Opiskelija-elämä ei ole pelkästään opiskelua. Osana kuningatar Marian verkkoyhteisöä on joukko ihmisiä, jotka ovat sitoutuneet tekemään kokemuksestasi mahdollisimman positiiviset, ja perehdytyksemme toivottaa sinut tervetulleeksi ja tutustumaan opiskeluun verkossa.

Verkko-opiskelijaneuvojat ovat ensimmäinen yhteyspistesi käytännön kyselyihin, olipa kyse sitten vinkkejä tehokkaaseen verkko-opiskeluun, neuvoja työ- ja perhe-elämän tasapainottamisesta tai ohjaamaan sinut yliopistojen tukipalveluihimme.

Jos tekniikka saa sinut hermostumaan, teknisen tuen tiimimme on valmiina neuvomaan ja auttamaan online-oppimisalustamme käytössä.

Rankingit

Queen Mary on osa kansainvälisesti tunnustettua Lontoon yliopistoa. Olemme sijalla 50 parhaassa yliopistossa Euroopassa ja 20 parhaassa Britanniassa (Times Higher Education World University Rankings 2016/17).

Olemme ylpeitä opetuksestamme ja tutkimuksestamme ja olemme sitoutuneet strategisesti korkeimman tutkimuksen laadun laajaan aihepiiriin. Olemme investoineet tähän periaatteeseen rekrytoimalla systemaattisesti parhaimmat tutkijat tutkimuksensa aloilta ympäri maailmaa.

Huippuosaamisen ennätys

 • Research Excellence Framework (REF 2014)-Viimeisin kansallinen tutkimusarvio vahvisti paikkamme Yhdistyneen kuningaskunnan tutkimusjohtamien yliopistojen ykkösryhmässä. Sijoitimme Yhdistyneessä kuningaskunnassa yhdeksänneksi usean tiedekunnan yliopistojen joukossa ja viidenneksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa 3 ja 4 tutkimustuloksen prosenttiosuudella.
 • Russell Groupin laitos - Olemme yksi 24: stä Yhdistyneen kuningaskunnan johtavasta yliopistosta, jotka ovat sitoutuneet ylläpitämään parasta tutkimusta, erinomaista opetus- ja oppimiskokemusta, erinomaista tutkinnon suorittaneiden työllistettävyyttä ja vertaansa vailla olevia yhteyksiä liike -elämän ja julkisen sektorin kanssa.
 • National Student Survey 2016 - Arvostamme Lontoon huippua Russell Groupin yliopistojen joukossa opiskelijoiden tyytyväisyyden vuoksi.
 • Palkinnon saajat-Meillä on seitsemän Nobel-palkinnon voittajaa entisten työntekijöidemme ja opiskelijoidemme joukossa ja yli 55 akatemia- ja yhteiskuntatiedettä nykyisen akateemisen henkilöstön keskuudessa.
 • Julkinen sitoutuminen - Olimme ensimmäinen laitos, joka sai Engage Watermark Gold -palkinnon erinomaisesta julkisesta sitoutumisesta.

Sijainnit

Kysymyksiä