Keystone logo
Redeemer University

Redeemer University

Redeemer University

Johdanto

Redeemer University on kristillinen vapaiden taiteiden yliopisto, joka tarjoaa kandidaatin tutkintoja ja sertifikaatteja yli 40 ohjelmassa ja virtauksessa. Redeemer on valmistanut Hamiltonissa, Ontariossa sijaitsevalla kampuksellaan valmistuvia luokkia - kristittyjen johtajien seuraavaa sukupolvea - yli 40 vuoden ajan.

Redeemerin opiskelijoita muokkaa reformoitujen kristittyjen sitoutuminen siihen, että usko nivoutuu kaikkiin oppimisen ja elämän osa-alueisiin. Redeemerin tiedekunta, opiskelijat ja alumnit vaikuttavat kulttuurissamme ja koko maailmassa aina luokkahuoneesta kutsuvierastilaisuuksiin ja uralle kaikilla aloilla.

Redeemer Universityn historia

Jo 1950-luvun puolivälissä Ontariossa yritettiin perustaa reformoidusta näkökulmasta katsova yliopistolaitos. Toteutettavuustutkimuskomitea ryhtyi kuitenkin vasta vuoden 1975 alussa yksityiskohtaiseen tutkimukseen. Tutkimuksen tuloksena perustettiin Ontarion kristillinen korkeakouluyhdistys, joka aloitti toimintansa 13. marraskuuta 1976.

Tehtävä (tarkoitus):

Valmistetaan opiskelijoita heijastamaan Jeesuksen Kristuksen rakkautta kaikilla urilla ja kaikissa kutsumuksissa.

Näkemys:

  • Mieli uudistuu
  • Muuttuneet elämät
  • Maailma lunastettu

Mitä me tarjoamme?

Kuvataiteen, humanististen, luonnontieteiden ja yhteiskuntatieteiden sekä liiketalouden ja opettajankoulutuksen akateemiset ohjelmamme perustuvat sitoutumiseen kokonaisvaltaiseen näkemykseen Kristuksen herruudesta ja lunastustyöstä. Pyrimme ilmaisemaan tämän sitoumuksen kaikissa yliopiston ohjelmissa ja tukipalveluissa.

Pienet luokat ja alhainen opiskelija-tiedekunta-suhde mahdollistavat sen, että tiedekunta voi ohjata opiskelijoita. Kokemus- ja yhteistyöopetusohjelmat rikastuttavat opintokokemusta, ja kampuksen ulkopuoliset ohjelmat antavat opiskelijoille mahdollisuuden tutustua eri kulttuureihin. Ammattitaitoinen ja omistautunut henkilökunta kannustaa opiskelijoita kehittymään erilaisissa yhteisissä ohjelmissa.

Sijainnit

  • Hamilton

    777 Garner Road East, Ancaster, ON L9K 1J4, Hamilton

  • Hamilton

    777 Garner Road East, Ancaster, ON L9K 1J4, Hamilton

Kysymyksiä