Keystone logo
Robert Kennedy College

Robert Kennedy College

Robert Kennedy College

Johdanto

Tavoitteenamme on tarjota akateemista huippuosaamista opiskelijoiden etäopetuksessa maailmanlaajuisesti soveltamalla huipputeknologiaa.

Robert Kennedy College on yksityinen oppilaitos Zürichissä, Sveitsissä, joka perustettiin vuonna 1998. Kollegion edelläkävijä Sveitsin verkko-oppimisen laatua; tarjoamme tiukkoja mutta joustavia oppimisohjelmia, joita on kehitetty huipputeknologian verkko-oppimisteknologialla, joka on kehitetty kokonaan talon sisällä.

University of Cumbria, Salfordin yliopisto ja York St John University. Opettajamme ovat ylioppilastutkinnon osa maailman parhaista yliopistoista, ja yli 130 opiskelijaa 130 eri maasta, olemme todella kansainvälinen järjestö. Ohjelmamme yhdistävät Sveitsin korkeatasoisen koulutuksen etäisyydellä asuinpaikoista Collegein tiloissa Zürichissä, Sveitsissä ja Englannissa yksinoikeuden kumppaneiden kampuksilla. Viikon oleskelu tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää verkko-oppimiskokemus perinteiseen luokkahuoneympäristöön.

Opiskelijakeskeinen filosofia

RKC: ssä et ole vain opiskelijanumero. Olet osa verkko-oppimisyhteisöä, joka on mukana tiedekunnan jäsenten ja muiden opiskelijoiden kanssa.

Yhdessä olemme joukkue

Tämän tiimin ensisijainen tavoite on auttaa meitä jatkuvasti parantamaan koulutuksen laatua - koulutustasi.

Huipputeknologia

Sitoudumme tarjoamaan huipputason palveluja opiskelijoille käytämme huippuluokan ohjelmistoja, jotka on räätälöity verkkokurssien toimittamiseen. OnlineCampus on kaiken kattava interaktiivinen ja helppokäyttöinen ohjelmisto, joka tekee online-opiskelusta todella nautinnollisen kokemuksen.

Maailmanluokan tiedekunta

RKC työllistää erittäin päteviä ohjaajia, jotka ovat valmistuneet johtavista yliopistoista, kuten Harvard Business School , Stanfordin yliopisto , Oxford University , New York University ja Wharton .

Maailmanlaajuinen tunnustus

Valmistuttuaan sait saman verran kuin opiskelijat, jotka opiskelevat Campus yliopistossa Cumbria, University of Salford tai York St John University. Tutkinnot tunnistetaan maailmanlaajuisesti.

Sijainnit

 • Zürich

  Robert Kennedy College Technoparkstrasse 1 , 8005, Zürich

  • Switzerland Online

   Switzerland Online, Sveitsi

   • York

    York St John University Lord Mayor's Walk , YO31 7EX , York

    • Salford

     The University of Salford The Crescent, Salford, M5 4WT, Salford

     • UK Online

      UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

      • City of Carlisle

       University of Cumbria, Fusehill Street, , CA1 2HH, City of Carlisle

       Ohjelmat

       Laitos tarjoaa myös:

       Kysymyksiä