Keystone logo
Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Rochester Institute of Technology - Golisano Institute for Sustainability

Johdanto

177631_RITbutton.png

Oppia

Kestävän kehityksen ja arkkitehtuurin keskittynyt opetussuunnitelmamme, jota johtavat maailmankuulut tiedekunnat, valmistaa opiskelijoita vaikuttavaan uraan.

tutkimus

Käytämme uusia tutkimus- ja teknologisia innovaatioita ratkaistaksemme käytännön haasteita, joita yritykset, hallitukset ja yhteisöt kohtaavat nykyään.

Kasvaa

Alan kokeneiden insinöörien tiimimme on auttanut satoja asiakkaita kehittämään tuotteita, optimoimaan prosesseja ja edistämään uusia teknologioita.

Golisano Institute for Sustainability (GIS) on kestävän kehityksen koulutuksen ja tutkimuksen globaali johtaja. Teemme yhteistyötä yritysten ja valtion sponsorien kanssa ratkaistaksemme monimutkaisia, systeemisiä ongelmia. Suurin osa työstämme tähtää toimialan kestävämpään kehitykseen. Käytämme tätä varten innovatiivisia lähestymistapoja ja tekniikoita materiaalien ja energian käytön minimoimiseksi ja maksimoimalla tulokset. Asiantuntemuksemme yhdistettynä huippuluokan tutkimuslaitteistoihimme antavat kumppaneillemme mahdollisuuden saada uusia oivalluksia, vauhdittaa innovaatioita ja siirtyä eteenpäin.

Jatko- ja tohtoriohjelmamme ovat haastavia, inspiroivia ja maailmaa muuttavia. GIS-tutkinnon suorittaneista tulee muuttuvia muutostekijöitä teollisuudessa, hallituksessa, korkeakouluissa ja voittoa tavoittelemattomissa järjestöissä. He ovat ongelmanratkaisijoita, visionäärejä ja päätöksentekijöitä, jotka haluavat luoda paremman, kestävän maailman. Olemme osa Rochester Institute of Technologya, yliopistoa, joka on maailmanlaajuisesti tunnettu kestävän kehityksen puolestapuhujana ja harjoittajana.

GIS hyödyntää yli 100 kokopäiväisen insinöörin, teknikon, tutkimushenkilökunnan ja sponsoroidun opiskelijan taitoja. Meillä on kuusi dynaamista tutkimuskeskusta, joissa on yli 84 000 neliöjalkaa teollisuusinfrastruktuuria mallintamiseen, testaukseen ja prototyyppien valmistukseen. Jokaiseen projektiin tuomamme lahjakkuuden, kokemuksen ja teknisten valmiuksien yhdistelmä on vertaansa vailla.

Sijainnit

  • Rochester

    190 Lomb Memorial Dr, 14623, Rochester

    Kysymyksiä