Keystone logo
Rotman School of Management at the University of Toronto

Rotman School of Management at the University of Toronto

Rotman School of Management at the University of Toronto

Johdanto

Vuonna 1827 perustettu Toronton yliopisto on kehittynyt Kanadan johtavaksi oppimis-, löytö- ja tiedonluontilaitokseksi. Yhtenä maailman parhaista tutkimusintensiivisistä yliopistoista, joka pyrkii keksimään ja innovoimaan, se on omistautunut edistämään akateemista yhteisöä, jossa jokaisen jäsenen oppiminen ja stipendi voivat kukoistaa.

Opi verkossa Rotman School of Managementin kanssa

Rotman School on osa Toronton yliopistoa, joka on maailmanlaajuinen tutkimuksen ja akateemisen huippuosaamisen keskus Kanadan monikulttuurisen kaupallisen pääkaupungin sydämessä.

Tietoja Rotman School of Managementista

Rotman on transformatiivisen oppimisen, oivallusten ja julkisen osallistumisen katalysaattori, joka yhdistää erilaisia näkemyksiä ja aloitteita määrittävän tarkoituksen ympärille: luoda arvoa yrityksille ja yhteiskunnalle.

Rotman Schoolin verkko-ohjelmat

Rotmanin huippuluokan ohjelmalista on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat hankkia uusia taitoja, saavuttaa ammatilliset tavoitteensa ja saada kilpailuetua. Ohjelmat on suunnattu laajalle joukolle ammattilaisia ja tarjoavat joustavaa, tuettua oppimista ja uusia ajattelutapoja vastaamaan nykypäivän liiketoiminnan haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Miksi oppia verkossa Rotman Schoolin kanssa

Rotman on sitoutunut kehittämään innovatiivista ja helppokäyttöistä lähestymistapaa verkko-oppimiseen yhteistyössä 2U, Inc. -brändin GetSmarterin kanssa. Se on koti eräille maailman innovatiivisimmista tutkimuslaitoksista, ja sillä on vaikuttava kansainvälisten kumppanuusverkosto akateemisilla, yritys- ja yhteisöaloilla. Yhteistyössä GetSmarterin kanssa koulu on perustamassa uutta verkkokoulutuksen standardia, joka tarjoaa korkean kosketuksen, intiimin ja täysin tuetun oppimismatkan, joka tarjoaa myös mahdollisuuksia verkostoitua samanhenkisten ammattilaisten ja vertaisten kanssa.

Sijainnit

  • Toronto

    Saint George Street,105, M5S 3E6, Toronto

    Kysymyksiä