Keystone logo
Rushford Business School MBA – Hospitality and Tourism Management (16 kuukautta verkossa)
Rushford Business School

MBA – Hospitality and Tourism Management (16 kuukautta verkossa)

12 Months

Englanti

Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Etäopiskelu

Johdanto

Hospitality Managementin ala vaatii äärimmäistä keskittymistä asiakaspalveluun ja tyytyväisyyteen kannattavan liiketoiminnan ylläpitämisessä. Majoitus- ja matkailuala on hyvin monipuolinen ja laaja ala, johon kuuluu huomattava määrä toimialoja, jotka työskentelevät yhdessä maksimaalisen arvon luomiseksi. Tämä järjestelmä sisältää hotellit, ravintolat, lentoyhtiöt, matkatoimistot, kongressikeskukset, kuljetusyritykset, risteilyyhtiöt jne. Tämä ala on kasvanut merkittävästi vuosien ajan ja tarjoaa erinomaisia lähtökohtia loistaville uralle. Tämä ala tunnetaan myös älykkäiden ja ahkerien kykyjen nopeutuneesta kasvusta ja kehityksestä.

Majoitus- ja matkailuyritykset ottavat käyttöön uudempia teknologioita, ja kaikki alan osat käyvät läpi innovaatioita. Tämä on uusille tulokkaille tai kokeneille ammattilaisille mahtava tilaisuus ymmärtää tämän alan tarve sen kasvaessa. Rushford MBA in Hospitality and Tourism Management kiinnittää erityistä huomiota innovaatioihin ja uudempiin teknologioihin, joita käytetään tällä alalla, jotta opiskelijamme voivat erottautua, kun he ottavat roolinsa tällä korkean kysynnän korkean palkitsemisen alalla.

Rushford tarjoaa aiemman kokemuksen tunnustamisen (RPE), joten muodollinen kandidaatin tutkinto ei ole pakollinen tähän ohjelmaan.

Akkreditointi

138943_EduQua_LogoPhone.png

EduQua-sertifioitu sveitsiläinen laitos

Rushford Business School s-sertifioima EduQua, sveitsiläinen jatkokoulutuslaitosten laatumerkki. EduQua on Sveitsin valaliiton hallituksen tunnustama ja tukema akkreditointielin.

EduQua on ensimmäinen laatusertifikaatti julkisille ja yksityisille oppilaitoksille Sveitsissä, ja sen tunnustavat, tukevat ja hyväksyvät seuraavat organisaatiot:

  • Sveitsin liittohallitus
  • Sveitsin kantonien opetusministerien konferenssi (EDK)
  • Talousasioiden valtiosihteeri (SECO)
  • Sveitsin ammattikoulutusosaston konferenssi (SBBK)
  • Sveitsin työvoimaosastojen liitto (VSAA)
  • Sveitsin aikuisoppimisen liitto (SVEB)

138941_ACBSP_ColorPhone.png

Kauppakorkeakoulujen ja -ohjelmien akkreditointineuvosto

Rushford Business School on "Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP)" jäsen

ACBSP on ainoa maailmanlaajuinen akkreditointielin, joka on akkreditoinut liike-elämän ohjelmia osakkuus-, ylioppilas- ja jatkotutkintotasoilla maailmanlaajuisesti vuodesta 1988 lähtien. Rushford Business School on osa jäsenyyttä, joka ulottuu yli 60 maahan. ACBSP:n jäsenet ovat alansa parhaita kouluttajia, jotka ovat kiinnostuneita innovatiivisten opetusmenetelmien oppimisesta, yrityskoulutusohjelmien toimituksen parantamisesta ja arvon luomisesta opiskelijoilleen.

166808_prme_un_500.jpeg

Yhdistyneiden kansakuntien vastuullisen johtamiskoulutuksen periaatteet (PRME)

Rushford Business School on YK:n vastuullisen johtamiskoulutuksen periaatteiden (UN PRME) ylpeä kannattaja ja allekirjoittaja. PRME on Yhdistyneiden kansakuntien Global Compactin aloite, joka perustettiin vuonna 2007 foorumiksi, jolla rohkaistaan ja lisätään kestävän kehityksen tietoisuutta ja integrointia kauppakorkeakouluissa ympäri maailmaa.

Nykyään PRME on suurin koordinoitu yritys maailman kauppakorkeakoulujen ja Yhdistyneiden kansakuntien välillä. Rushford Business School liittyi PRME:n allekirjoittajaksi vuonna 2020. Kouluna ymmärrämme etuoikeuden ja vastuun tarjota laadukasta koulutusta, joka antaa oppijoille tiedot ja työkalut, joita he tarvitsevat menestyäkseen, muuttaakseen elämää ja muuttaakseen yhteiskuntia.

166809_IACBE_logo_Educational_2color_Horiz-768x235.jpeg

International Accreditation Council for Business Education (IACBE)

Rushford Business School on "International Accreditation Council for Business Education (IACBE)" jäsen.

IACBE akkreditoi yritysohjelmat, jotka johtavat osakkuus-, kandidaatin-, maisterin- ja tohtorintutkintoihin korkeakouluissa maailmanlaajuisesti. Kaikki toimitustavat, kampukset, paikat ja opetuspaikat sekä kaikki liiketoimintaohjelmat tutkintotasosta riippumatta sisällytetään yleensä IACBE:n akkreditointiarviointiin.

136121_logo1.png

Sveitsin korkeakoulu

Rushford Business School on hyväksytty keskiasteen jälkeinen korkeakoulu, jolla on valtuudet myöntää yksityisiä tutkintoja Sveitsissä.

Ohjelman lukukausimaksu

Ohjelman tulos

Uramahdollisuudet

Opetussuunnitelma

Pääsymaksut

Opiskelijoiden suosittelut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä