Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Sabio

Sabio

Sabio

Johdanto

Aloita tekninen urasi Sabio Coding Bootcampilla!

Mikä tekee Sabio Coding Bootcampista ainutlaatuisen?

Riippumatta siitä, onko sinulla tekniikan tausta tai haluat siirtyä toiselta uralta, mukaansatempaava oppiminen, jonka saat ohjaajiltamme, jotka ovat menestyviä insinööriammattia, antaa sinulle mahdollisuuden menestyä ohjelmistosuunnittelijana missä tahansa yrityksessä. Opiskelijoillamme on mahdollisuus erikoistua edelleen joko Node.js- tai .NET -järjestelmään, ja heitä opetetaan ymmärtämään kaikilla koodauskielillä esiintyvät käsitteet.

Koko pinon koodaava bootcamp-opetussuunnitelma on kattava, ja se opettaa sinulle ohjelmistosuunnittelutaitoja sekä pehmeitä taitoja, jotka auttavat sinua tekemään vaikutuksen rekrytoijiin, olemaan tiiminvetäjä ja johtamaan omaa liiketoimintaa.

Olemme työskennelleet väsymättä saadaksemme ohjelmamme mahdollisimman saataville kaikille, jotka ovat oikeutettuja kurssille tarjoamalla kokopäiväistä, osa-aikaista ja online-luokkaa sekä veteraanirahoitusta ja lykättyjä maksuvaihtoehtoja.

 • Haastattelukoulutus
 • Mentorien yhteisö
 • Aktiivinen maailmanlaajuinen Sabio -verkosto, joka koostuu yrittäjistä, tuotepäälliköistä ja kehittäjistä.

163646_Capturadepantalla35_edited.jpg

Full Stack Coding Bootcamp -harjoitusvaihtoehdot

 • Kokoaikainen koodaus Bootcamp

Siirry nopeasti uuteen ohjelmistosuunnittelun uraan ilmoittautumalla kokoaikaiseen koodauskäynnistykseen.

 • Osa -aikainen koodaus Bootcamp

Osa-aikakoodauskäynnistysleirimme mahtuu palvelualalta siirtyville henkilöille tai kaikille, jotka työskentelevät epätavallisten työaikojen puitteissa.

 • Yöajan koodaus Bootcamp

Ilmoittaudu mukaan mukaansatempaavaan, yöaikaan koodaavaan käynnistysleiriin, joka on räätälöity säännöllisen 9–5-työn tekijöiden aikataulun mukaan.

Sabio

1. Uskomme, että urasi ei vaikuta vain sinuun, vaan myös ihmisiin, joita rakastat.

Siksi Sabio on yhteisö, joka tukee sinua paksuina ja ohuina, olivatpa ne sitten perhevelvollisuuksia, aikarajoituksia tai elämän päätöksiä.

2. Olemme sinulle velkaa työtä.

Sabio ei voi tarjota sinulle työhönottotakuuta, koska se on laitonta CA: ssa, eikä useat rahoituskumppanit hyväksy sitä. Ohjelmamme on kuitenkin rakennettu tarjoamaan sinulle mahdollisimman paljon tukea, jotta voit saada ensimmäisen työsi kehittäjänä, ja tarjoamme ensiluokkaista uratukea opiskelijoillemme valmistumisesta riippumatta.

3. Kehitymme ja parannamme jatkuvasti.

Opetussuunnitelmaamme arvioidaan jatkuvasti ja päivitetään jatkuvasti yhteistyökumppaneidemme avulla ja se luodaan 100% alkuperäisestä, tarkistetusta materiaalista. Opettajamme kokoontuvat viikoittain keskustelemaan parhaista käytännöistä ja kehittämään opettamistaitojaan edelleen.

4. Olemme panostaneet mahdollisuuksiisi yksilönä.

Se ei tarkoita vain työtä. Se tarkoittaa luottamustasi, näkymiäsi ja pehmeitä taitojasi koodauksen ulkopuolella. Haluamme sinun valmistuvan Sabio henkilöksi ja ammattilaiseksi, josta haluat tulla.

5. Valvomme 100% ei BS -käytäntöä.

Emme koskaan lisää menestyslukuja tai palkkoja. Emme koskaan työnnä kovaa myyntiä näkymille. Et koskaan näe meitä jättämästä tai liioittelemasta. Voit aina luottaa sanaamme.

6. Uskomme, että koodauksen käynnistysleirin pitäisi olla muutoskokemus.

Saat ystäviä, jotka kestävät koko elämän. Huomaat kuinka älykäs ja kykenevä olet todella. Sabio elämääsi Sabio "ennen" ja "jälkeen".

7. Teemme kovasti töitä ja nauramme paljon.

Tekniikan ei tarvitse olla tylsää. Sabio löydät tasapainon työn ja hauskanpidon välillä.

8. Elämme aha -hetkiä varten.

Heti kun saat sen. Tällä hetkellä ratkaiset loistavasti vaikean koodausongelman. Heti kun siirryt oppilaasta ammattilaiseksi. Elämme niitä hetkiä varten.

9. Meillä on selkäsi.

Riippumatta siitä, mikä estää sinua, me autamme sinua voittamaan sen. Olemme tiimisi.

Sabio Coding Bootcamp -ohjelmat

Olemme opettaneet teknologiataustaisia ihmisiä, veteraaneja, markkinoijia, lukion valmistuneita ja kaikkia taitotasoja menestymään ohjelmistotekniikan alalla. Coding Bootcamp -ohjelmamme kouluttaa sinut täydelliseen verkkopalveluun ja on erikoistunut Node.js- tai .NET -tiedostoihin.

Tarjoamme kokopäiväisiä, osa-aikaisia ja verkkokursseja, jotta sinulla ei ole esteitä tekniikan uran jatkamiselle.

Voit valita satoja erilaisia urapolkuja, kun olet käynyt läpi koko pino -koodauskäynnistyksen. Sinun ei tarvitse olla varma siitä, mihin suuntaan haluat jatkaa ilmoittautuessasi. Sinun tarvitsee vain läpäistä hakuprosessimme, ja opettajamme ja mentorimme auttavat sinua kartoittamaan tien eteenpäin kurssin aikana ja sen jälkeen.

Millä lähdet pois?

Koulutuksesi päätyttyä ansaitset seuraavat

 • Maailmanlaajuinen verkosto

Sabio verkosto, joka on yrittäjä, tuotepäällikkö ja kehittäjä

 • Selkeä urapolku

Sinulla on ylöspäin suuntautuva liikkuvuus ja selkeä tie kohti suuria tulevaisuuden näkymiä.

 • luottamus

Sabio lähtevät kampukseltamme muuttuneina ja luottavaisina. Tämä johtuu siitä, että koko tiimimme työskentelee yhtenäisesti varmistaaksesi, että saat mitä ansaitset.

Poikkeuksellinen koulutus johtaa poikkeuksellisiin tuloksiin.

Olemme kouluttaneet ohjelmistosuunnittelijoita vuodesta 2013 lähtien täydellä pino -koodauskäynnistyksellä.

Alumnimme työskentelevät nyt näissä upeissa yrityksissä:

163647_Capturadepantalla34_edited.jpg

Tilastot

Todellisia tuloksia, todellinen vaikutus!

Koodaamisen oppiminen on vasta alkua. Perimmäisenä tavoitteenamme on auttaa sinua aloittamaan uusi ura, kehittymään korkeasti koulutetuksi ammattilaiseksi ja rakentamaan elämää, jota olet aina halunnut.

 • Sabio valmistuneista 84 % työskentelee tietotekniikan alalla.

Uratiimimme yhdistettynä laajaan menestyneiden valmistuneiden verkostoon tekevät Sabio loistavan kanavan seuraavan työpaikkasi löytämiseen.

 • Älä pelkää kysyä.

Suosittelemme, että kaikki mahdolliset opiskelijamme tutkivat saatavilla olevien koodaavien bootcamp-ohjelmien laatua ja uskottavuutta. Se, mitä teet nyt, muuttaa elämäsi ikuisesti, ja ansaitset rehellisen ohjelman, jossa ohjaajat ovat paikalla palvelemassa sinua - ei päinvastoin.

 • Täysi tuki uralle.

Omistautunut uratiimimme auttaa sinua pääsemään sinne, mutta jokainen ohjaaja ja henkilöstön jäsen on myös osa tukiryhmää, joka auttaa sinua menestymään.

 • Sabio verkoston voima.

Erittäin aktiivinen verkostomme auttaa sinua luomaan tarvitsemasi yhteydet ja rakentamaan haluamasi suhteet.

  Kampuksen ominaisuudet

  Liity lähimpään koodauksen bootcampiin

  Aloitimme yli viisi vuotta sitten Culver Citystä ja laajenimme Orange Countyyn ja LA:n keskustaan. Kurssiemme kasvavan kysynnän vuoksi opetamme myös virtuaalisesti online-koodaus bootcamp -ohjelmamme kautta. Verkkokurssimme ovat suoria ja kaikki kampusvaihtoehdot voivat olla kokopäiväisiä tai osa-aikaisia.

  Kaikilla kolmella kampuksella ja online-koodauksen bootcampissamme koet simuloidun työympäristön, työskentelet kohortin kanssa, saat alan asiantuntijoiden koulutusta ja pääset mentoreihin. Haluamme nähdä sinun voittavan.

  • Culver City

  Vain muutaman minuutin päässä Silicon Beachistä sijaitseva Culver City ja sen lähialueet ovat suurten teknologiagurujen, kuten Googlen, Facebookin, Microsoftin, Hulun, Youtuben ja Snapchatin, toimistoja.

  • LA:n keskusta

  LA:ta pidetään maailman toiseksi suurimpana teknologiakeskuksena, ja se kilpailee Piilaakson kanssa työpaikkojen tarjoamisessa.

  • Irvine

  "Innovaatiokaupunkina" tunnettu Irvine on Orange Countyn teknologiakeskus, jossa on lukuisia Fortune 1000 -teknologiayrityksiä ja kukoistavia startup-yrityksiä, kuten Cylance, Acorns, Mavenlink ja Alteryx.

  • Etä

  Ihanteellinen verkkokehityksestä kiinnostuneille opiskelijoille, jotka eivät voi osallistua kampuksella oleviin ohjelmiimme ja ovat innokkaita oppimaan taitoja, joita tarvitaan itsenäiseksi kehittäjäksi.

   Opiskelijoiden suosittelut

   Sijainnit

   • Los Angeles

    The Row. 777 S Alameda Street 2nd Floor, 90021, Los Angeles

    • Irvine

     300 Spectrum Center Dr, 92618, Irvine

     • Culver City

      400 Corporate Pointe, , Culver City

      • California City

       California City, Yhdysvallat

       Ohjelmat

        Laitos tarjoaa myös:

        Kysymyksiä