Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Saint Joseph's University Online

Saint Joseph's University Online

Saint Joseph's University Online

Johdanto

Saint Joseph's University on kattava kansainvälisesti tunnustettu yliopisto, joka sijaitsee Philadelphian suurkaupunkien reunalla, opiskelijoilla ympäri maata ja ympäri maailmaa, sekä verkossa että kampuksella. Saint Joseph's University on alueellisesti akkreditoitu - korkein akkreditointitaso perinteisen korkeakoulun tai korkeakoulun voi saada - Keski-Amerikan yhdistyksen korkeakouluista ja kouluista. Kansallinen rankingimme ja AACSB-akkreditointi Haub-koulussa osoittavat korkeatasoista perustutkintomme, jatko- ja toimeenpanovaihtoehtoja.

160 vuoden ajan Saint Josephin yliopisto on auttanut miehiä ja naisia ​​valmistautumaan työelämään tarjoamalla tiukka jesuiittaisen opetuksen, joka sisältää Cura Personalisin Ignacian uskottavuuden tai koko henkilön hoidon. Pyhän Joosefin opetus haastaa ja laajentaa tietoa, syventää ymmärrystä, korostaa kriittistä ajattelua ja kommunikaatiota, edistää moraalisen ja henkisen luonteen kehitystä ja luo kestävää ylpeyttä.

Yhdysvaltain uutiset

Forbes Magazine
Forbes luokittelee Saint Joseph's Universityn # 94 Koillis-huippukokoonpanojen joukkoon.

Princeton Review
Princeton-katsaus on Erivan K. Haubin kauppakorkeakoulu, joka on yksi 2016-17 parhaista 294 Business Schoolista.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Philadelphia

    5600 City Ave. , 19131, Philadelphia

Kysymyksiä