Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
San Diego Christian College

San Diego Christian College

San Diego Christian College

Johdanto

San Diego Christian College Etelä-Kaliforniassa valmistelee tutkinnon tehdä vaikutusta maailman Kristukselle. Sen lisäksi debytoi sen uuden henkilöllisyyden San Diego Christian College vuonna 2005, SDC myös muutti uuden kampuksen Santee, California tammikuussa 2014.

Yhdessä nämä muutokset, San Diego Christian College on mullistanut sen huippuluokkaa, alan johtavia ohjelmia. Vaikka toimielin on jo saanut vaikuttava akateemista rankingissa yhtenä parhaista opistossa San Diego, se käänne koulu on toteutunut tekniikka, joka on auttanut kipinä merkittävää kasvua kuin alkuun online kristillinen opisto.

Miksi San Diego Christian College?

edullinen

Alhainen Lukukausimaksuja laittaa kristillisen kasvatuksen ulottuville ketään kutsuttu palvelemaan. SDC tarjoaa arvokkaan koulutusta vähemmän kuin monet muut yksityiset laitokset.

hienostunut

SDC on ansainnut maineen valmistelusta poikkeuksellisen johtajia. Yritysjohtajat, pastorit ja muut ammattilaiset ovat saavuttaneet menestystä jälkeen SDC.

Christ-keskittynyt

SDC akateeminen kokemus toimitetaan raamatullisesta maailmankuvasta. Kristus infuusiona joka opetussuunnitelmaan ja luokkahuoneen kokemus.

Tehokas

Kokenut tiedekunnan antaa henkilökohtaista huomiota jokaiselle oppilaalle, jotta he voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa. Hoitava oppimisympäristö sopii henkiseen kasvuun.

San Diego Christian College // 90 toinen paikka mistä Tao Brothers on Vimeo.

Sijainnit

  • Santee

    San Diego Christian College 200 Riverview Pkwy, 92071, Santee

Kysymyksiä